YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

من الان اینو گرفتم ریختم، پوشه بهش میشناسونم هیچی نشون نمیده!
کار دیگه ای باید بکنم؟
View attachment 304935
روی پوشه اصلی راست کلیک کن و scan subfolders رو تیک بزن.
کلا یک پوشه اصلی تو درایوی که میخوای درست و این تیک رو بزن و فولدر بازیهات رو بریز داخلش.
چند تا تو هر درایوی که بخوای میتونی داشته باشی.

دوستان نسخه کامل این شبیه ساز و Ryujinx که بشه Super Mario Odyssey و زلداها و بیونتا 3 را روش اجرا کرد لطفا میذارید . دیگه هر دوتا شبیه ساز را یکجا ارسال کردم پست تکراری نباشه.

و اینکه بازی هاتون را از کجا دانلود می کنید؟

دوستان نسخه کامل این شبیه ساز و Ryujinx که بشه Super Mario Odyssey و زلداها و بیونتا 3 را روش اجرا کرد لطفا میذارید . دیگه هر دوتا شبیه ساز را یکجا ارسال کردم پست تکراری نباشه.

و اینکه بازی هاتون را از کجا دانلود می کنید؟
برنامه مجانی هست از سایت خود یوزو لینک میتونی ببینی.
یه نسخه ارلی اکسس هم داره که پیشرفته تره ولی برا بازی هایی که گفتی نیازی نیست.
اگه میخوای تو گوگل بزن pineapple Yuzu نسخه ارلی اکسس رو دانلود کن.
محل دانلود هم توصیه میکنم از سایتایی که رام میذارن مث Ziperto بگیر، چون سایت های ایرانی بصورت ریپک فیت گرل میذارن که بنظرم جالب نیست (البته سلیقه ایه شاید شما اونو ترجیح بدی)
من ترجیح میدم شبیه سازم یه محل ثابت باشه و یه فولدر مشخص هم برای رام ها و ...

پ.ن: زلدا و ماریو راحت اجرا میشه ولی بایونتا یه ذره باگ داره فک میکنم.

• Like
Reactions: Soheil
@Assassin's Creed
دیدم پاک کردی احتمالا مشکلت حل شده ولی حتما آخرین فریمور رو دانلود کن.
حداقل فریمور برای اجرای بازی ورژن 16.0.3 میخواد.
@Soheil
طبق این پست پیش برو ، هرچه که نیاز داری داخلش هست ، اگه باز سوال داشتی بپرس:

YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

• Like
Reactions: Soheil
red dead فیت گرل توی برنامه ریپکش گذاشته احتمالا توی این هفته ریپک کنه بعدش احتمالا سایتای داخلی مثل زلدا برای دانلود بزارن به نظر یکم صبر بد نیستش مخصوصا ممکنه نسخه های ارلی یوزو بازی بهینه تر کنه

red dead فیت گرل توی برنامه ریپکش گذاشته احتمالا توی این هفته ریپک کنه بعدش احتمالا سایتای داخلی مثل زلدا برای دانلود بزارن به نظر یکم صبر بد نیستش مخصوصا ممکنه نسخه های ارلی یوزو بازی بهینه تر کنه
من تاحالا فیتگرل واسه بازیا سوییچ نگرفتم، کار خاصی انجام میده مگه با گیم؟
چون خود بازی که همین الان لینکاش موجوده و حجمی هم نداره، یوزو ea رو هم که آخرین ورژنش 90 مگ از گیتهاب میگیری، دیگه چیز دیگه داره؟ :دی

من تاحالا فیتگرل واسه بازیا سوییچ نگرفتم، کار خاصی انجام میده مگه با گیم؟
چون خود بازی که همین الان لینکاش موجوده و حجمی هم نداره، یوزو ea رو هم که آخرین ورژنش 90 مگ از گیتهاب میگیری، دیگه چیز دیگه داره؟ :D
نه کاری خاصی انجام نمیده معمولا آخرین ورژن یوزو با پیش نیازهاش و خود بازی + یکسری تنظیمات آماده برای اجرای بازی ریپک میکنه همین .بعدا با توجه به اینکه خود بازی داری در این نسخه میتونی بعدا ورژنهای جدیدتر یوزو دان کنی وبازی بهش بشناسونی البته یادمه برای بیونتا 3 هم برای یوزو و هم برای Ryujinx باهم فشرده کرده بود و اول ستاپ نصبش میپرسد که کدوم نسخه میخوای نصب کنی. از طرفی فشرده سازی بازی های سوئیچش نسبت به ریپکهای بازی پیسی سریتر نصب میشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: majidred2011
@Assassin's Creed
دیدم پاک کردی احتمالا مشکلت حل شده ولی حتما آخرین فریمور رو دانلود کن.
حداقل فریمور برای اجرای بازی ورژن 16.0.3 میخواد.
@Soheil
طبق این پست پیش برو ، هرچه که نیاز داری داخلش هست ، اگه باز سوال داشتی بپرس:

آره مشکل همون فریمور بود، لینکه که اینجا گذاشتی هرکار کردم نسخه 16 اشو نمیگرفت رفتم 15 گرفتم گفتم حتما کار میکنه که نکرد دیگه گشتم فریمور 16 گیر آوردم گرفتم
دستت درد نکنه.

• Like
Reactions: m.d.makan
نه کاری خاصی انجام نمیده معمولا آخرین ورژن یوزو با پیش نیازهاش و خود بازی + یکسری تنظیمات آماده برای اجرای بازی ریپک میکنه همین .بعدا با توجه به اینکه خود بازی داری در این نسخه میتونی بعدا ورژنهای جدیدتر یوزو دان کنی وبازی بهش بشناسونی البته یادمه برای بیونتا 3 هم برای یوزو و هم برای Ryujinx باهم فشرده کرده بود و اول ستاپ نصبش میپرسد که کدوم نسخه میخوای نصب کنی. از طرفی فشرده سازی بازی های سوئیچش نسبت به ریپکهای بازی پیسی سریتر نصب میشه .
ریپک فیتگرل آمده حجمش هم تقریبا 8 گیگه و بازی برای هردو شبیه ساز داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or