من از mul.ir گرفتم باید اکانت داشته باشی از تورنت هم میشه بگیری.لینک ها رو میشه بفرستی عزیز؟
Red_Dead_Redemption_NSW-VENOM
من از mul.ir گرفتم باید اکانت داشته باشی از تورنت هم میشه بگیری.لینک ها رو میشه بفرستی عزیز؟
چند گیگه؟ اشتراکشو بگیرم
https://nimdl.gabrielsouto.shop/0:/Red Dead Redemption (US)(www.switchroms.info).zipچند گیگه؟ اشتراکشو بگیرم
روی پوشه اصلی راست کلیک کن و scan subfolders رو تیک بزن.من الان اینو گرفتم ریختم، پوشه بهش میشناسونم هیچی نشون نمیده!
کار دیگه ای باید بکنم؟
View attachment 304935
برنامه مجانی هست از سایت خود یوزو لینک میتونی ببینی.دوستان نسخه کامل این شبیه ساز و Ryujinx که بشه Super Mario Odyssey و زلداها و بیونتا 3 را روش اجرا کرد لطفا میذارید . دیگه هر دوتا شبیه ساز را یکجا ارسال کردم پست تکراری نباشه.
و اینکه بازی هاتون را از کجا دانلود می کنید؟
من تاحالا فیتگرل واسه بازیا سوییچ نگرفتم، کار خاصی انجام میده مگه با گیم؟red dead فیت گرل توی برنامه ریپکش گذاشته احتمالا توی این هفته ریپک کنه بعدش احتمالا سایتای داخلی مثل زلدا برای دانلود بزارن به نظر یکم صبر بد نیستش مخصوصا ممکنه نسخه های ارلی یوزو بازی بهینه تر کنه
نه کاری خاصی انجام نمیده معمولا آخرین ورژن یوزو با پیش نیازهاش و خود بازی + یکسری تنظیمات آماده برای اجرای بازی ریپک میکنه همین .بعدا با توجه به اینکه خود بازی داری در این نسخه میتونی بعدا ورژنهای جدیدتر یوزو دان کنی وبازی بهش بشناسونی البته یادمه برای بیونتا 3 هم برای یوزو و هم برای Ryujinx باهم فشرده کرده بود و اول ستاپ نصبش میپرسد که کدوم نسخه میخوای نصب کنی. از طرفی فشرده سازی بازی های سوئیچش نسبت به ریپکهای بازی پیسی سریتر نصب میشه .من تاحالا فیتگرل واسه بازیا سوییچ نگرفتم، کار خاصی انجام میده مگه با گیم؟
چون خود بازی که همین الان لینکاش موجوده و حجمی هم نداره، یوزو ea رو هم که آخرین ورژنش 90 مگ از گیتهاب میگیری، دیگه چیز دیگه داره؟
آره مشکل همون فریمور بود، لینکه که اینجا گذاشتی هرکار کردم نسخه 16 اشو نمیگرفت رفتم 15 گرفتم گفتم حتما کار میکنه که نکرد دیگه گشتم فریمور 16 گیر آوردم گرفتم@Assassin's Creed
دیدم پاک کردی احتمالا مشکلت حل شده ولی حتما آخرین فریمور رو دانلود کن.
حداقل فریمور برای اجرای بازی ورژن 16.0.3 میخواد.
@Soheil
طبق این پست پیش برو ، هرچه که نیاز داری داخلش هست ، اگه باز سوال داشتی بپرس:
YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید https://b2n.ir/g28481
ریپک فیتگرل آمده حجمش هم تقریبا 8 گیگه و بازی برای هردو شبیه ساز دارهنه کاری خاصی انجام نمیده معمولا آخرین ورژن یوزو با پیش نیازهاش و خود بازی + یکسری تنظیمات آماده برای اجرای بازی ریپک میکنه همین .بعدا با توجه به اینکه خود بازی داری در این نسخه میتونی بعدا ورژنهای جدیدتر یوزو دان کنی وبازی بهش بشناسونی البته یادمه برای بیونتا 3 هم برای یوزو و هم برای Ryujinx باهم فشرده کرده بود و اول ستاپ نصبش میپرسد که کدوم نسخه میخوای نصب کنی. از طرفی فشرده سازی بازی های سوئیچش نسبت به ریپکهای بازی پیسی سریتر نصب میشه .
درایور گرافیکت نصب کن (البته برای این بازی تست نکردم)با شبیه ساز نسخه اندروید روی گوشی پوکو ایکس ۳ پرو تست کردم
فقط تا نوشته هاش کار میکنه .دیگه بقیش نمیاد ،هنگ میکنه گوشی