Changed_Man 50
کاربر سایت
قابل بازی هست خیلی وقتهدوستان زلدا الان کاملا قابل بازی هست بدون دردسر زیاد ؟ چون می دیدم هر بار دوستان مشکلی داشتن اگر حل شده بگین که منم اجراش کنم اگر نه هنو صبر کنم تا باگ ها گرفته شه
اگر مادی چیزی هم باید نصب بشه تا درست بازی بره جلو معرفی کنین ممنون میشم
به نسخه رایگان هم اضافه شدyuzu Emulator - Early Access - Apps on Google Play
View attachment 297835
تو نسخه EA اندروید ساپورت برای Mali رو اضافه کردن
بعضی مواقع فک میکنم کار عاقلانه ای نیست خود نینتندو بیاد بازیهاشو برای موبایل پورت کنه؟به نسخه رایگان هم اضافه شد
yuzu Emulator - Apps on Google Play
من فقط Golf Story رو روی گوشی داشتم، چند دقیقه تست کردم عالی اجرا شد فقط بوت شدن اولیش حدود 1 دقیقه طول کشید
این بازی که نسخه PC هم دارهسلام دوستان
چرا اینجوری شده چیکارش کنم؟؟؟؟؟
کامل قابل بازی هست فقط اوایل که بازی کردم کرش داشت الان نمی دونم بهتر شده یا نهدوستان کسی Xenoblade 3 رو تست کرده؟
اکسپنشن جزو Wave چهارم دی ال سی هاست که بالای 3 گیگه.دوستان بازی xeno 3 دارای dlc هست در نت پیدا نکردم راهی برای گرفتن این dlc ها و بازی توسط شبیه ساز هست ؟ (جالا هر dlc دیگه هم همین مشکل رو دارم)
والا تو گوگل سرچ کردم xenoblade chronicles 3 future redeemed اما چیزی نیاورد در سایت های مخصوص rom هم همینو سرچ کردم چیزی نبود ... نمی دونم شاید سرجم اشتباه هست ... درستش چطوریه ؟اکسپنشن جزو Wave چهارم دی ال سی هاست که بالای 3 گیگه.
همه سایتهای معروف هم دارنش ، احتمالا فقط Future Redeemed رو سرچ کردی.
Xenoblade Chronicles 3 Switch NSP/XCI [DLC/Update] (eShop) Download | Zipertoوالا تو گوگل سرچ کردم xenoblade chronicles 3 future redeemed اما چیزی نیاورد در سایت های مخصوص rom هم همینو سرچ کردم چیزی نبود ... نمی دونم شاید سرجم اشتباه هست ... درستش چطوریه ؟
احتمالا باید نسخه اصلی + dlc ها رو دانلود کنم ؟ الان یک سایتی نوشته Xenoblade Chronicles 3 + Update 1.3.0 + 3DLC [NSP] همین هست ؟ یا باید 4dlc باشه ؟
طبیعتا نسخه dlc رو باید بریزم رو بازی اصلی؟ هر چند بازی اصلی رو تا اخر رفتم و پاک کردم