NHM
کاربر سایت
راهی نبود ؟سلام بعد از update بازی zelda totk به ورژن ۱.۲ صفحه سیاه میاد
راهی هست حل بشه ؟
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
7 روز دیگه میاداین رد دد الان رو یوزو منطقی تر نیست اجرا کردنش؟
اگه هست از کجا میشه دانلود کرد؟
حقیقتش بستگی داره که روی یوزو براش ماد و... رو چطور توسعه میدن.این رد دد الان رو یوزو منطقی تر نیست اجرا کردنش؟
اگه هست از کجا میشه دانلود کرد؟
یه گزینهای توی تنظیمات هست که میتونی فریم ریت رو موقع پخش کات سینها لاک کنی. نمیدونم برای این بازی هم کار میکنه یا نه.میگن ظاهرا وقتی 60 فریمش می کنی کات سین هاش بهم میریزه و صدا و تصویر عقب و جلو میشن
من دارم از Ryujinx استفاده می کنم و اون طرفم که 60 فریمو اوکی کرده بود فقط vsync خاموش کرده بود و توی تنظیمات انویدیا فریم رو 60 قفل کرده بود که من کردم ولی باز سریع شده و تند می دوه!! این یعنی کلا بازی رو نمی شه 60 فریم کرد؟یه گزینهای توی تنظیمات هست که میتونی فریم ریت رو موقع پخش کات سینها لاک کنی. نمیدونم برای این بازی هم کار میکنه یا نه.
برای توتک کار میکنه اما این رو تست نکردم. متاسفانه الان دسترسی به نرم افزار ندارم که عکس بذارم براش.
بنظر من کلا بزار روی 30 فریم بمونه ، این بازی واقعا نیازی به 60 فریم بودن نداره.من دارم از Ryujinx استفاده می کنم و اون طرفم که 60 فریمو اوکی کرده بود فقط vsync خاموش کرده بود و توی تنظیمات انویدیا فریم رو 60 قفل کرده بود که من کردم ولی باز سریع شده و تند می دوه!! این یعنی کلا بازی رو نمی شه 60 فریم کرد؟
اونکه باید فعلا بزارم ولی مشخصا بازی اگه ۶۰ فریم میشد خیلی نرم و روون تر میشد.حالا یه سر روی سویچ هم باید برم ببینم اوضاع چجوریه چون روی pc یه جاهایی استاتر دارهبنظر من کلا بزار روی 30 فریم بمونه ، این بازی واقعا نیازی به 60 فریم بودن نداره.
لینک ها رو میشه بفرستی عزیز؟red dead رو تست کردم با آپدیت 1.01
روی opengl عالی اجرا میشه
ولی رو vulkan مشکل تکسچر داره
ورژن ea yuzu 3817 تست شده
تنظیمات هم گذاشتم
View attachment 304750View attachment 304751View attachment 304754