esemech
کاربر سایت
از کجادرایور گرافیکت نصب کن (البته برای این بازی تست نکردم)
چجوری ؟
از کجادرایور گرافیکت نصب کن (البته برای این بازی تست نکردم)
Setting > Install GPU driverاز کجا
چجوری ؟
من از دانلود ها گرفتم و نصب کردم و میره داخل منو و همه چی اوکی هست ولی نه کیبرد کار میکنه نه دسته Xbox ؟!!! فقط زده pressred dead فیت گرل توی برنامه ریپکش گذاشته احتمالا توی این هفته ریپک کنه بعدش احتمالا سایتای داخلی مثل زلدا برای دانلود بزارن به نظر یکم صبر بد نیستش مخصوصا ممکنه نسخه های ارلی یوزو بازی بهینه تر کنه
من این بازی نگرفتم ولی زلدا وبیونتا راحت خود شبیه ساز یوزو دسته ایکس باکس شناسایی میکنه. میتونی توی تنظیماتش کیبورد و دسته به دلخواه خودت هم تنظیم کنی.با اون یکی شبیه ساز کار نکردم ولی فکر نکنم مشکلی از این بابت داشته باشهمن از دانلود ها گرفتم و نصب کردم و میره داخل منو و همه چی اوکی هست ولی نه کیبرد کار میکنه نه دسته Xbox ؟!!! فقط زده press
تست زدمSetting > Install GPU driver
من گوشیم Mali ـه نمیتونم تست کنم ولی شما که Snapdragon داری شنیدم درایور های Turnip جوابن
یه تست بزن ببین چجوریه
پرسونا رو گیم پس هم موجوده نسخه PC. با شبیه ساز فکر نکنم بدون نقص باشه.سلام Persona 5 Royal نسخه fitgirl رو گرفتم. بین yuzu و ryujinx کدوم بهتره اجرا کنم بازی رو ؟ و چه تنظیماتی باید بزارم ؟ (gtx 1050 - core i7)
هنوز وقت نکردم تستشون کنم yuzu تا جایی که رفتم بد نبود فقط مپ یکم میپرید، تو این افکت پاره شدن صفحه هم لگ میزد.
ryujinx بهم 60 فریم میداد گیمپلی رو نرفتم ولی تو نمایش اول بازی لگ داشت.
ryu خودش اپدیت شده ولی yuzu قدیمی هست 1207 ـه
بعد با این اوصاف بازی دیگه ای هم میشه رفت ؟ مثلا زلدا میشه ؟
بیشتر همین persona 5 رو میخوام برم گفتم تا اینجا که اومدم اگر میشه یکی دیگه هم برم
تایپیکش سوال کردم جوابی نگرفتم اگر جایی مطمئن برای اشتراکی سراغ داری بی زحمت بفرست.پرسونا رو گیم پس هم موجوده نسخه PC. با شبیه ساز فکر نکنم بدون نقص باشه.
زلدا رو ولی میتونی بدون مشکل بری.
Switch Firmwares - Darthsternie's Firmware Archiveآقا این Frimware دانلود نمیشه همون اول گیر میکنه سایت دیگه ای سراغ ندارید برای دانلود ؟
تایپیکش سوال کردم جوابی نگرفتم اگر جایی مطمئن برای اشتراکی سراغ داری بی زحمت بفرست.
یه تست میزنم نشد میرم سراغ زلدا
الان پرسونا رو میگی خوب اجرا میشه؟خب نصب کردم خداروشکر عالیه هم خودش هم بازی
باید دکمه اسکرین شات رو پیدا کنم دفعه بعد چندتا عکس هم بگیرم
30 فریم دارم میگیرم تنظیمات گرافیکی رو هم همونایی گذاشتم که تو پست راهنمایی توصیه شده. ازش راضی ام مشکلی نداره ولی اگر کاری میشه کرد که از اینم بهتر بشه دریغ نکنید.
من معمولا میخوام بازی رو برم باید فایل exe بازی رو به game mode ویندوز اضافه کنم تنظیمات nvidia رو هم روی high بزارم. برای این هم لازم هست اینکار یا تاثیری نداره ؟
آقا بازی های خوبی که مثل این روون میشه اجرا کرد رو بی زحمت معرفی کنید
یه نگاه به لیست perfect انداختم ولی نمیدونم کدوم قشنگه. من فقط xenoblade و fire emblem و زلدا تو ذهنم بود
من حتی اونایی که زرد هستن نه حتی good هم عین باقلوا بازی می کنم کمتر بازی با سیستم خوب با این شبیه ساز خوب اجرا نشهخب نصب کردم خداروشکر عالیه هم خودش هم بازی
باید دکمه اسکرین شات رو پیدا کنم دفعه بعد چندتا عکس هم بگیرم
30 فریم دارم میگیرم تنظیمات گرافیکی رو هم همونایی گذاشتم که تو پست راهنمایی توصیه شده. ازش راضی ام مشکلی نداره ولی اگر کاری میشه کرد که از اینم بهتر بشه دریغ نکنید.
من معمولا میخوام بازی رو برم باید فایل exe بازی رو به game mode ویندوز اضافه کنم تنظیمات nvidia رو هم روی high بزارم. برای این هم لازم هست اینکار یا تاثیری نداره ؟
آقا بازی های خوبی که مثل این روون میشه اجرا کرد رو بی زحمت معرفی کنید
یه نگاه به لیست perfect انداختم ولی نمیدونم کدوم قشنگه. من فقط xenoblade و fire emblem و زلدا تو ذهنم بود
الان پرسونا رو میگی خوب اجرا میشه؟
اگه اینجوره خودمم با شبیه ساز برمش
آره بیشتر انحصاری های نینتندو درست اجرا میشن. (زلدا-ماریو-متروید و...)
ولی واقعا اگه چند تا دانلود کنی به هیچ کدوم نمیرسی همین پرسونا میگن چند صد ساعت گیم پلی داره.
با این سیستم دیگه فکر نکنم بتونم مد گرافیکی برم همین که اجرا کنه روون باشه باید خدا رو شکر کنم کلاهم رو بندازم هوامن حتی اونایی که زرد هستن نه حتی good هم عین باقلوا بازی می کنم کمتر بازی با سیستم خوب با این شبیه ساز خوب اجرا نشه
البته زلدا مد 120 فریم هم داره که من دارم می رم با کلی مد گرافیکی برای افزایش گرافیکش
اگه ویندوز 11 هستید مد های و گیم مد تاثیری روی بازی نداره مگه شاید برای لپ تاپ ها برای دکستاپ ها تاثیری نداره من حداقل تاثیرش حش نکردم چون خودش گیم رو سریعا تشخیص می ده می تونید مد گیم مد کلی هم فعال کنید بدک نیست