YUZU | Switch Emulator | طریقه دانلود و اجرا Tears of the Kingdom به این لینک مراجعه کنید ⬅️ https://b2n.ir/g28481

red dead فیت گرل توی برنامه ریپکش گذاشته احتمالا توی این هفته ریپک کنه بعدش احتمالا سایتای داخلی مثل زلدا برای دانلود بزارن به نظر یکم صبر بد نیستش مخصوصا ممکنه نسخه های ارلی یوزو بازی بهینه تر کنه
من از دانلود ها گرفتم و نصب کردم و می‌ره داخل منو و همه چی اوکی هست ولی نه کیبرد کار می‌کنه نه دسته Xbox ؟!!! فقط زده press

من از دانلود ها گرفتم و نصب کردم و می‌ره داخل منو و همه چی اوکی هست ولی نه کیبرد کار می‌کنه نه دسته Xbox ؟!!! فقط زده press
من این بازی نگرفتم ولی زلدا وبیونتا راحت خود شبیه ساز یوزو دسته ایکس باکس شناسایی میکنه. میتونی توی تنظیماتش کیبورد و دسته به دلخواه خودت هم تنظیم کنی.با اون یکی شبیه ساز کار نکردم ولی فکر نکنم مشکلی از این بابت داشته باشه

• Like
Reactions: NO ps3
سلام Persona 5 Royal نسخه fitgirl رو گرفتم. بین yuzu و ryujinx کدوم بهتره اجرا کنم بازی رو ؟ و چه تنظیماتی باید بزارم ؟ (gtx 1050 - core i7)
هنوز وقت نکردم تستشون کنم yuzu تا جایی که رفتم بد نبود فقط مپ یکم میپرید، تو این افکت پاره شدن صفحه هم لگ میزد.
ryujinx بهم 60 فریم میداد گیمپلی رو نرفتم ولی تو نمایش اول بازی لگ داشت.
ryu خودش اپدیت شده ولی yuzu قدیمی هست 1207 ـه

بعد با این اوصاف بازی دیگه ای هم میشه رفت ؟ مثلا زلدا میشه ؟ :-?
بیشتر همین persona 5 رو میخوام برم گفتم تا اینجا که اومدم اگر میشه یکی دیگه هم برم :D

سلام Persona 5 Royal نسخه fitgirl رو گرفتم. بین yuzu و ryujinx کدوم بهتره اجرا کنم بازی رو ؟ و چه تنظیماتی باید بزارم ؟ (gtx 1050 - core i7)
هنوز وقت نکردم تستشون کنم yuzu تا جایی که رفتم بد نبود فقط مپ یکم میپرید، تو این افکت پاره شدن صفحه هم لگ میزد.
ryujinx بهم 60 فریم میداد گیمپلی رو نرفتم ولی تو نمایش اول بازی لگ داشت.
ryu خودش اپدیت شده ولی yuzu قدیمی هست 1207 ـه

بعد با این اوصاف بازی دیگه ای هم میشه رفت ؟ مثلا زلدا میشه ؟ :-?
بیشتر همین persona 5 رو میخوام برم گفتم تا اینجا که اومدم اگر میشه یکی دیگه هم برم :D
پرسونا رو گیم پس هم موجوده نسخه PC. با شبیه ساز فکر نکنم بدون نقص باشه.
زلدا رو ولی میتونی بدون مشکل بری.

• Like
Reactions: XMohsen
شبیه ساز روی اندرویدش واقعا اذیته. با بهترین اندرویدی تست کردم، بازی‌های کمی اجرا میشن. فریم ریت اذیت می‌کنه. یجاهایی فریز می‌کنه. هر بازی باید ستینگ خاص خودش رو پیاده کنی.

کلا ستمه😁

• Like
Reactions: amin200200
آقا این Frimware دانلود نمیشه همون اول گیر میکنه :| سایت دیگه ای سراغ ندارید برای دانلود ؟

پرسونا رو گیم پس هم موجوده نسخه PC. با شبیه ساز فکر نکنم بدون نقص باشه.
زلدا رو ولی میتونی بدون مشکل بری.
تایپیکش سوال کردم جوابی نگرفتم اگر جایی مطمئن برای اشتراکی سراغ داری بی زحمت بفرست.
یه تست میزنم نشد میرم سراغ زلدا :-"

آقا این Frimware دانلود نمیشه همون اول گیر میکنه :| سایت دیگه ای سراغ ندارید برای دانلود ؟

تایپیکش سوال کردم جوابی نگرفتم اگر جایی مطمئن برای اشتراکی سراغ داری بی زحمت بفرست.
یه تست میزنم نشد میرم سراغ زلدا :-"
Switch Firmwares - Darthsternie's Firmware Archive

تو همین صفحه از مگا دانلود کنید

---

رد دد با پچ 60 فریم روی yuzu خیلی خوب اجرا میشه. دارم لذت میبرم از بازی

خب نصب کردم خداروشکر عالیه هم خودش هم بازی :دی
باید دکمه اسکرین شات رو پیدا کنم دفعه بعد چندتا عکس هم بگیرم :x

30 فریم دارم میگیرم تنظیمات گرافیکی رو هم همونایی گذاشتم که تو پست راهنمایی توصیه شده. ازش راضی ام مشکلی نداره ولی اگر کاری میشه کرد که از اینم بهتر بشه دریغ نکنید.
من معمولا میخوام بازی رو برم باید فایل exe بازی رو به game mode ویندوز اضافه کنم تنظیمات nvidia رو هم روی high بزارم. برای این هم لازم هست اینکار یا تاثیری نداره ؟

آقا بازی های خوبی که مثل این روون میشه اجرا کرد رو بی زحمت معرفی کنید :دی
یه نگاه به لیست perfect انداختم ولی نمیدونم کدوم قشنگه. من فقط xenoblade و fire emblem و زلدا تو ذهنم بود :دی

خب نصب کردم خداروشکر عالیه هم خودش هم بازی :D

30 فریم دارم میگیرم تنظیمات گرافیکی رو هم همونایی گذاشتم که تو پست راهنمایی توصیه شده. ازش راضی ام مشکلی نداره ولی اگر کاری میشه کرد که از اینم بهتر بشه دریغ نکنید.
من معمولا میخوام بازی رو برم باید فایل exe بازی رو به game mode ویندوز اضافه کنم تنظیمات nvidia رو هم روی high بزارم. برای این هم لازم هست اینکار یا تاثیری نداره ؟

آقا بازی های خوبی که مثل این روون میشه اجرا کرد رو بی زحمت معرفی کنید :D
یه نگاه به لیست perfect انداختم ولی نمیدونم کدوم قشنگه. من فقط xenoblade و fire emblem و زلدا تو ذهنم بود :D
الان پرسونا رو میگی خوب اجرا میشه؟
اگه اینجوره خودمم با شبیه ساز برمش :D

آره بیشتر انحصاری های نینتندو درست اجرا میشن. (زلدا-ماریو-متروید و...)
ولی واقعا اگه چند تا دانلود کنی به هیچ کدوم نمیرسی همین پرسونا میگن چند صد ساعت گیم پلی داره.

• Like
خب نصب کردم خداروشکر عالیه هم خودش هم بازی :D

آقا بازی های خوبی که مثل این روون میشه اجرا کرد رو بی زحمت معرفی کنید :D
یه نگاه به لیست perfect انداختم ولی نمیدونم کدوم قشنگه. من فقط xenoblade و fire emblem و زلدا تو ذهنم بود :D
من حتی اونایی که زرد هستن نه حتی good هم عین باقلوا بازی می کنم کمتر بازی با سیستم خوب با این شبیه ساز خوب اجرا نشه
البته زلدا مد 120 فریم هم داره که من دارم می رم با کلی مد گرافیکی برای افزایش گرافیکش
اگه ویندوز 11 هستید مد های و گیم مد تاثیری روی بازی نداره مگه شاید برای لپ تاپ ها برای دکستاپ ها تاثیری نداره من حداقل تاثیرش حش نکردم چون خودش گیم رو سریعا تشخیص می ده می تونید مد گیم مد کلی هم فعال کنید بدک نیست

• Like
الان پرسونا رو میگی خوب اجرا میشه؟
اگه اینجوره خودمم با شبیه ساز برمش :D

آره بیشتر انحصاری های نینتندو درست اجرا میشن. (زلدا-ماریو-متروید و...)
ولی واقعا اگه چند تا دانلود کنی به هیچ کدوم نمیرسی همین پرسونا میگن چند صد ساعت گیم پلی داره.
آره البته من خیلی نرفتم تازه رسیدم به مدرسه ولی اون مشکلاتی که دفعه قبل بود رو نداشت دیگه.
پس فعلا به همین میچسبم :-"
ویرایش : حرفم رو پس میگیرم :D از مترو که پیاده میشم backstreet رو که میخوام برم هنگ میکنه از yuzu میاد بیرون ولی پله برقی رو که سوار میشم اوکی هست نمیدونم از بازیه یا شبیه ساز :-?
ویرایش 2: خب بعد از اونجا دیگه مشکلی نبود تا زمانی که خواستم برم مدرسه. اونجا دوباره زدم از مترو خارج بشه کرش کرد. دوباره اجرا کردم در حین اجرا این گوشه سمت چپ کنار vulkan اون high رو normal کردم. این دفعه تونستم رد کنم. نمیدونم ربطی به اون داره یا نه شاید هم رندومه گاهی قراره کرش کنه. ممکنه به خاطر فایل fitgirl باشه ؟ چون دارم نسخه اونو اجرا میکنم

من حتی اونایی که زرد هستن نه حتی good هم عین باقلوا بازی می کنم کمتر بازی با سیستم خوب با این شبیه ساز خوب اجرا نشه
البته زلدا مد 120 فریم هم داره که من دارم می رم با کلی مد گرافیکی برای افزایش گرافیکش
اگه ویندوز 11 هستید مد های و گیم مد تاثیری روی بازی نداره مگه شاید برای لپ تاپ ها برای دکستاپ ها تاثیری نداره من حداقل تاثیرش حش نکردم چون خودش گیم رو سریعا تشخیص می ده می تونید مد گیم مد کلی هم فعال کنید بدک نیست
با این سیستم دیگه فکر نکنم بتونم مد گرافیکی برم همین که اجرا کنه روون باشه باید خدا رو شکر کنم کلاهم رو بندازم هوا :D
من رو لپ تاپ هستم احتمالا باید این کار رو بکنم. یه تست میکنم البته احتمالا رو بازی های سنگین تری مثل زلدا بیشتر خودش رو نشون بده تا پرسونا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or