MohammadAVGN
کاربر سایت
آره ولی فعلا ریوجینکس بهتره برا رد ددمن که سیستمم نمیکشه ولی کنجکاوم رد دد رو میاره شبیه سازش؟
قطعا cemu.zelda breath of the wild با cemu یا yuzu کدوم بهتر ران میشه>؟
دقیقا متوجه نشدم مشکلت چیه.@m.d.makan
برادر راهی برای حل این مشکل نداری
اینو تو تاپیک نیتندو گفتم انگار کسی راهی بلد نبود.ین بازی Birushana: Rising Flower of Genpei خیلی آرت خوبی داره ولی یه مشکلی که داره اوتومست و من کمی سختمه بشم دختری برم با مردا لاس بزنن ولی از حق نگذریم بعضی از مرداش از دختره بهترن. دوستان این بازی رو برای yuzu از کجا دانلو کنم که دردسر فیلتر رو نداشته باشه و یه چیز دیگه این نسخه غربیش 12+ ولی ژاپنی +17 راهی نیست دورش زد اینو با yuzu نیست.
دیدی یه بازی که نسخه کرک شده استیمشو می زارن ولی سانشور شدس یه پچ روش می دن که چیز هایی که سانسور شدش رو بیارن.خیلی از عناوین شرقی چنین چیزی دارناین بازی رو نمیدونم چیه ولی طبق تجربه سیستم رده بندی محتوا تو ژاپن خیلی به خشونت و خون ریزی و... حساسه ولی از اونور خیلی مسائل جنسی و... نه.
احتمالا بازی خیلی خشن باشه که تو ژاپن +17 شده.
لطفا من هیچی از شبیه سازها سر در نمیارمقطعا cemu.
برای روش اجرا و... اگه میخوای بگو ادت کنم تو یک گفتگو ، چون اونجا برای یک بنده خدایی توضیح دادم قبلا.
بفرما.لطفا من هیچی از شبیه سازها سر در نمیارم
این لینکش رو رو کدوم سرور/سایت مستقیم کردی؟
مال من نیست، یکی دیگه برام فرستاد و نمیدونماین لینکش رو رو کدوم سرور/سایت مستقیم کردی؟
حرفم رو پس میگیرم از مترو که پیاده میشم backstreet رو که میخوام برم هنگ میکنه از yuzu میاد بیرون ولی پله برقی رو که سوار میشم اوکی هست نمیدونم از بازیه یا شبیه ساز
ویرایش : خب بعد از اونجا دیگه مشکلی نبود تا زمانی که خواستم برم مدرسه. اونجا دوباره زدم از مترو خارج بشه کرش کرد. دوباره اجرا کردم در حین اجرا این گوشه سمت چپ کنار vulkan اون high رو normal کردم. این دفعه تونستم رد کنم. نمیدونم ربطی به اون داره یا نه شاید هم رندومه گاهی قراره کرش کنه. ممکنه به خاطر فایل fitgirl باشه ؟ چون دارم نسخه اونو اجرا میکنم