Persia Tech
کاربر سایت
CPU چیه؟ اگه سیستمت جای ارتقا داره و سی پی یو قویه یه کارت گرافیک بندازIntel hd graphicsView attachment 294648
شاید. من عادت دارم با آنالوگ پلی استیشن وسواسی و آروم تا کنم شاید برای همونه. کنسول آخریم نو نو این مشکلو داشت آکبند سفید هم بود. قبلیا یادم نمیاد چیزی درست یه دلیلش شاید چون کم بازی جدید باهاشون زدم مدام ریمستر بوده یا JRPG هایی که این چیزا رو نشون نمیدادهوالا با توضیحاتی که دادی تنها استدلالی که میشه کرد اینه که خودت آنالوگو فلیک میکنی یه لحظه حواست نیست
ولی بی شوخی عجیبه
من منتظر دسته ثرد پارتی طرح ایکس باکسم برای PS5 اصلا از دسته PS و جاگیری آنالوگاش خوشم نمیاد.من کنترلر آکبند تولید 2023 دوال سنس خریدم از خود کارخونه مشکل دریفت داشت هفته دوم دادم تعمیر الان فیکس شده ولی خیلی ضد حال بود
کنترلر PS4 رو نمیدونم ولی در کل سونی گند زده تو کیفیت ساختش
مال لپتاپه؟Intel hd graphicsView attachment 294648
مشکل فریز شدن موقع استفاده از item menu هم حل شدهدر نسخه EA 3617 مشکل AO در رزولوشنهای داخلی بیشتر از 1008 حل شده. میزان شارپ بودن تصاویر به صورت محسوسی با افزایش Internal Resolution به 1080 افزایش پیدا میکنه. نمونه رو میتونید ملاحظه کنید:
TOTK 1008p VS 1080 (AO not broken) - Imgsli
احتمالا وی چیز ان میخواد.
Reddit - Dive into anything
لطفا سوالات شبیه ساز/هک تو تاپیک بازی ها نپرسیداقا یک سایت جامع برای دانلود بازیای سوییچ بزارین
من با نسخه های قبلی این مشکل با تغییر این گزینه ها مثل anti-alsing , blinear درست کردم توی بخش گرافیک یوزوورژن 1.1.2 هم دانلود کردم همینجوریهView attachment 294936
ورژن 1.1.2 هم دانلود کردم همینجوریهView attachment 294936
آره فک کنم مشکل همینه من تو ریدیت خوندم که باید فایل Xci رو باید برای آپدیت بازی دانلود کرد مال من همشون NSPیهمنم تا حالا نتونستم نسخه آپدیت شده رو اجرا کنم. فکر کنم نوع آپدیت فایلهامون و فایل اصلی بازی همخونی نداره.
این مشکل اسلحه ها مثل اینکه توی نسخه 3621 حل شدهView attachment 294752
این اسلحه ها نمیدونم چرا توی منو نمایش داده نمیشن؟ باگ غیرقابل درست کردنه فعلا؟
اون که میای اسلحه انتخاب کنی جای بلوری شدن صفحه سیاه میشه هم خیلی رو مخه
غیر این ایراد پریدن تکسچرهای کوچیک مثل علف و گیاها (هی محو یا سیاه میشن بعد درست میشن) هم یه سری جاها به چشمم میخوره