پس شما قبول دارید که خورده گیری اضافی زیادم خوب نیست ؟
اون تموم شد حالا گیر دادید به جای دیگه تا نهایتا من یه سوتی بدم درست ؟
این دفعه را لازم دونستم که SPELLING یاد بدم
بله چرا نمیشه
کارت های فیزیک اکنون دوران مقدماتیه خودش را داره طی میکنه و فعلا با نام PPU یا کارت های شتابدهنده فیزیک معروف هست و به قول شما پردازشگر مجزایی هست که در بعضی GPU ها روی خودش میباشد و در موارد دیگر به صورت سخت افزار PPU میباشد که البته میشه گفت در GPU های قدیم این کار بر عهده GPU بوده
و در ضمن من خیلی قبل از اون که شما خبر ساخت اولین پردازنده فیزیک رو در مجلات داخلی بخونید ، در مجلات خارجی خونده بودم...فکر نکنم لازم باشه اون مجلات رو نام ببرم چرا که اینطور که خودت میگی حتما بلدی..
آخه شما خارجی هستید از نوع پیشرفته
اینا بدون و همیشه به خاطر بسپار که من به مجله قناعت نمیکنم از بچه گی از کتاب و مجله زیاد خوشم نمیومده .
به خاطر همین سایت گردی هستش که تا ساعت 7 صبح بیدارم و 60 کیلو شدم !!!(حاشیه -البته بعضی وقتها لازمه)
من آتیشیم یا شما که تموم تلاشتون میکنید برای کوچیک کردن و اثبات ناتوانی و کم اطلاعی و.. طرف مقابلتون
آخه داخل دستگاهی مثل PS3و یا X360دیگه کدوم ادم مطلعی میاد بگه " کارت فیزیک هم دارن" و تا اونجا که از علما شنیدیم به همون عبارت " پردازشگر فیزیک " بسنده میکنند...
پس خواهشمندم ایرادهای بنی اسراییلی و صد تایه غاز نگیرید. و سعی نکنید اطلاعات پایینتنون رو با سروصدا و بد گویی بپوشونید...
در ضمن اونی که ایراد گرفت من نبودم
من نبودم که گفتم تصحیح میکنم مگه من جملات شما را تصحیح کردم که شما میخواهید بکنید
البته اگر لازم بدونم و ببینم اطلاع رسانیه غلط انجام میشه حتما دریغ نخواهم کرد
اگر XBOX 360 در اولین لحضات فروش در تولید دچار مشکل شد
خوب پس منتظر باشید که PS3 با توجه به پرژه CELL (مقدماتی ترین پرژه CELL) که اولین دوران حیات خودش را میخواهد شروع کند دچار چه مشکلاتی خواهد شد
از ترشی بدم میاد!!!
من همش دارم جواب حرفای شما را با دلیل میارم نه چیزه دیگه ای
حد اقل اگر هم گیریم از روی مجله پاره یا کتاب بوده چیزی هست که خودتون هم خوندید
ولی کو اون همه لینکهای تخصصی که مخصوص خارجیهاست و من از خوندنش عاجزم !!!!
کدوم از بازی های PS3 از GAMEPLAY بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حده اقل یه AIM ، علایم HEALTH،ARMOR ،TIME،... روش باشه؟
احتمالا بازی های PS3 AUTO AIM هستند
ای ساده لوح MS!!!
که سیر تا پیاز را گزاشت جلو ملت اونم نه خودشا نرسیدشا
واقعا باعث ... میدونم که اومده KILLZONE را با 5 FRAME رندر کرده بعد با نرم افزار MIX کرده شده 60-70 FRAME !!! به خدا همین چیزا باعث شد که طرف MS برم نمیگم اونم بی اشکاله ولی حداقل کسی که زور میگه رو قولش بیشتر میشه حساب کرد
تا اونی که خدا اومد میدونا داد دستش حالا هر حیله ای خواست به کار میبره
لطفا نگید توهین نکن ... اگر این کارش دروغ نیست پس چیه ؟
نکنه میخواهید بگید KILLZONE 2 واقعا REAL-TIME بوده؟ در اون صورت من دیگه لازم نمیدونم با چنین شخصی بهث کنم ... دیگه واقعا بایث تعجب خواهد بود
پس خواهشمندم ایرادهای بنی اسراییلی و صد تایه غاز نگیرید. و سعی نکنید اطلاعات پایینتنون رو با سروصدا و بد گویی بپوشونید...
قوربون اطلاعات بالای شما
با این اطلا عاتی که داشتی انتظار داشتی بیام برات مثل بعضیها دور از جونه بعضیها
کف بزنم برات و استفاده کنم ؟
3.2 GHz Cell processor:
1 PPE (PowerPC-derived)
32 KB L1 cache
512 KB L2 cache
VMX vector unit (IBM's branding for AltiVec)
Two hardware threads
7 SPE (Synergistic Processing Elements) vector processor units [14]
256 KB SRAM local memory for each SPE
218 GFLOPS (billion floating point operations per second)
128×128-bit SIMD general purpose register files