xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من فکر میکنم یک سل شما در ذهن خودتون طراحی کردید چون با چیزائی که من خوندم لااقل چیزائی که شما میفرمائید 289.5 درجه متفاته... شما قبل از اینکه در مورد سخت افزار ندیده Ps3 قضاوت کنید علت فریم ریت بازیهای X360 رو برای ما بفرمائید ببنیم که چرا فریمریت بازیهای این کنسول بدین شکل نادخگون پائینه؟

فرم ریت بازی های Xbox 360 هیچ مشکلی نداشته خواهشا الکی شایعه پراکنی نکنید و به نحو احصن اجرا شده
مخصوصا با توجه به گفته های دوست Chat ایم .

در Gamespot تاپیکی هست که گفته Xbox 360 را خرید چطور اونا دیدی لینکش را اگر شد حتما براتون میزارم که 90 % گفتند بسیار نرم و سریع اجرا شده و بحث به جایی کشیده شده که در مورد دستگاه هایی که
از قسمت Power Supply مشکل داشتند البته تعداد کمی (به نسبت کل) و مشکل Over Heating داشتند که پس از نیم ساعت دستگاه با کمبود پشتیبانیه Power Supply مواجه میشد و هنگ میکرده که البته یکی از کاربران Gamespot در Topic دیگری با انجام کار ساده ای این مشکل را حل کرده که ظاهرا شیار هایی که در زیر Power Supply بوده باید با زمین تماس نداشته باشند پس از این دیگه مشکلشون حل میشد به جز تعداد خیلی اندکی که ...و میتونستند ...و سالم تحویل بگیرند.

هنوز ظاهرا از دیروز تا حالا از SEARCH کردن معایب XBOX 360 چیزی پیدا نکردید ؟
...منبع تغذیه XBOX 360 خیلی بزرگه مثل پاره آجر میمونه !!!
ولی PS3 کار منبع تغذیش را یکی از لای های CELL انجام میده براش کجایید ببینید PS3 کولاک کرده .اصلا زلزله سونامی کار CELL بوده ... البته این منبع نمیخواهد همه اینا میدونند
دلیلشم اینه

3.2 GHz Cell processor:
1 PPE (PowerPC-derived)
32 KB L1 cache
512 KB L2 cache
VMX vector unit (IBM's branding for AltiVec)
Two hardware threads
7 SPE (Synergistic Processing Elements) vector processor units [14]
256 KB SRAM local memory for each SPE
218 GFLOPS (billion floating point operations per second)
128×128-bit SIMD general purpose register files​

اول سلام..

پس عنایت بفرمایید تمام جملاتی که به جای پردازش گرافیک گفته شده کارت گرافیک را هم تصحیح کنید ممنون میشم
اگر شما چنین اسمی را نشنیده بودید مطمءن باشید از این به بعد با این نام مواجه خواهید شد

هنوز هم دنبال ایرادات هستید ؟ بیخیال مزیت ها اینم لینک
اگر اشتباها SEARCH کردید برای ایراد گرفتن از من کلمه را اینطوری اسپل میکند : CARD Physx

ابتدا خدمت این برادر آتیشیمون عرض کنم... لازم نیست شما به بنده Spelling یاد بدید ....
و بعد در مورد همین کارت فیزیک که شما میفرمایید.. میشه خواهش کنم بگید که اون کارت از چه اجزایی تشکیل شده... مگه غیر از اینه که بخش اصلیش یه " پردازنده سخت افزاری فیزیک " هست..
و در ضمن من خیلی قبل از اون که شما خبر ساخت اولین پردازنده فیزیک رو در مجلات داخلی بخونید ، در مجلات خارجی خونده بودم...فکر نکنم لازم باشه اون مجلات رو نام ببرم چرا که اینطور که خودت میگی حتما بلدی..

و این عینا جمله شماست :

حرف خوبی زدید پس از این به بعد قابلیت کارت فیزیک PS3 (که البته نداره و به صورت نرم افزاریه) را ملاک نزارید لطفا

آخه داخل دستگاهی مثل PS3و یا X360دیگه کدوم ادم مطلعی میاد بگه " کارت فیزیک هم دارن" و تا اونجا که از علما شنیدیم به همون عبارت " پردازشگر فیزیک " بسنده میکنند...
پس خواهشمندم ایرادهای بنی اسراییلی و صد تایه غاز نگیرید. و سعی نکنید اطلاعات پایینتنون رو با سروصدا و بد گویی بپوشونید...

اون دوستی که تصحیح میکنه خواهشا اینجا بیاد به دادمون برسه (دکتر بجای واژه RIP چی بگیم ؟)
والا چی بگم......!!!!

مخصوصا زمانی که شخصی میاد به صراحت میگه PS3 2 برابر XBOX 360 قدرت داره

خوب برادر عزیز شما که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره... شما که اینهمه ادعای اطلاعات و سرچ کردنت میشه یه نگاه خیلی مختصر به مشخصات سخت افزاری و همینطور نتایج تست های مختلف هر دو کنسول می انداختی دیگه همچین حرفی نمیزدی..( چون PS3 هنوز به بازار نیومده به اون معنا نیست که سخت افزارش برای تست کردن موجود نباشه) اگه شما باز هم با همون قدرت سرچ کردنت در اینترنت یه سرچ کوچیک میزدی میدیدی که شرکت IBM حتی یه سرور با پردازنده CELL و سیستم عامل لینوکس رو در معرض دید عموم گذاشته بوده..( نمیدونم چرا شما هم از سرچهات ، اگه اون رو هم بلد باشی، فقط اونچه رو که دوست داری میبینی.)

مگه شما ها کی هستید که دارید بر روی قدرت این سیستم ها که هنوز از نزدیک ندیدینشون قضاوت میکنید خسته شدم از بس که گفتند PS3 یه چیزه دیگست اخه این چه منطقیه ؟؟؟

والا ما هم خسته شدیم به مولا...ما هم هیچ ادعایی نکردیم... نگفتیم افلاطون و یا انیشتن هستیم... ولی گویا شما داری به یه جاهایی میرسی البته اگه ترشی نخوری... شما هم برای اثبات حرفهات بسم الله دلیل بیار تا قابل قبول باشه... مستند حرف بزن... با زبان اعداد و ارقام بیا جلو.. اونجوری کسی به شما ایراد نمیگیره..

اگر هم من از XBOX 360 دفاع کردم بخاطر این بوده که الان ریلیز شده و خیلی از دوستان من در یاهو که با LABTOP توی صفه XBOX 360 با WEBCAM تصویر به من میدادند و
پس از این که خرید کردند و اونا امتحان کردند نتیجشا به من گفتند

اخه اینهم شد حرف.. بنده اگه سنگ PS3 رو به سینه میزنم به خاطر همون دموهایی هست که از بازیها روی اینترنت فراوونه و من هم بدون تعصب هم دموهای X360 و هم PS3 رو دانلود کردم و دیدم... همچین هم بوق نیستیم.. شما هم تنها کسی نیستی که میتونه کارکرد X360 رو ببینه...

در خاتمه از همه دوستان عزیز که این تاپیک رو میخونن ( البته به غیر از مخاطب اصلی این بحث ) عذر خواهی میکنم... آخه چرا میای و به شخص حمله میکنی... اطلاعات به روز و درست و دقیق داشته باش و بیا اونطوری طرف رو ساکت کن وگرنه اگه به این حرفها باشه تا صبح قیامت هم که شما بگی یکی جلوت در میاد و جوابت رو میده...

فعلا.
Cheers

پس شما قبول دارید که خورده گیری اضافی زیادم خوب نیست ؟
اون تموم شد حالا گیر دادید به جای دیگه تا نهایتا من یه سوتی بدم درست ؟
این دفعه را لازم دونستم که SPELLING یاد بدم
بله چرا نمیشه
کارت های فیزیک اکنون دوران مقدماتیه خودش را داره طی میکنه و فعلا با نام PPU یا کارت های شتابدهنده فیزیک معروف هست و به قول شما پردازشگر مجزایی هست که در بعضی GPU ها روی خودش میباشد و در موارد دیگر به صورت سخت افزار PPU میباشد که البته میشه گفت در GPU های قدیم این کار بر عهده GPU بوده

و در ضمن من خیلی قبل از اون که شما خبر ساخت اولین پردازنده فیزیک رو در مجلات داخلی بخونید ، در مجلات خارجی خونده بودم...فکر نکنم لازم باشه اون مجلات رو نام ببرم چرا که اینطور که خودت میگی حتما بلدی..

آخه شما خارجی هستید از نوع پیشرفته
اینا بدون و همیشه به خاطر بسپار که من به مجله قناعت نمیکنم از بچه گی از کتاب و مجله زیاد خوشم نمیومده .
به خاطر همین سایت گردی هستش که تا ساعت 7 صبح بیدارم و 60 کیلو شدم !!!(حاشیه -البته بعضی وقتها لازمه)
من آتیشیم یا شما که تموم تلاشتون میکنید برای کوچیک کردن و اثبات ناتوانی و کم اطلاعی و.. طرف مقابلتون

آخه داخل دستگاهی مثل PS3و یا X360دیگه کدوم ادم مطلعی میاد بگه " کارت فیزیک هم دارن" و تا اونجا که از علما شنیدیم به همون عبارت " پردازشگر فیزیک " بسنده میکنند...
پس خواهشمندم ایرادهای بنی اسراییلی و صد تایه غاز نگیرید. و سعی نکنید اطلاعات پایینتنون رو با سروصدا و بد گویی بپوشونید...

در ضمن اونی که ایراد گرفت من نبودم
من نبودم که گفتم تصحیح میکنم مگه من جملات شما را تصحیح کردم که شما میخواهید بکنید
البته اگر لازم بدونم و ببینم اطلاع رسانیه غلط انجام میشه حتما دریغ نخواهم کرد

اگر XBOX 360 در اولین لحضات فروش در تولید دچار مشکل شد
خوب پس منتظر باشید که PS3 با توجه به پرژه CELL (مقدماتی ترین پرژه CELL) که اولین دوران حیات خودش را میخواهد شروع کند دچار چه مشکلاتی خواهد شد

از ترشی بدم میاد!!!
من همش دارم جواب حرفای شما را با دلیل میارم نه چیزه دیگه ای
حد اقل اگر هم گیریم از روی مجله پاره یا کتاب بوده چیزی هست که خودتون هم خوندید
ولی کو اون همه لینکهای تخصصی که مخصوص خارجیهاست و من از خوندنش عاجزم !!!!

کدوم از بازی های PS3 از GAMEPLAY بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حده اقل یه AIM ، علایم HEALTH،ARMOR ،TIME،... روش باشه؟
احتمالا بازی های PS3 AUTO AIM هستند
ای ساده لوح MS!!!
که سیر تا پیاز را گزاشت جلو ملت اونم نه خودشا نرسیدشا
واقعا باعث ... میدونم که اومده KILLZONE را با 5 FRAME رندر کرده بعد با نرم افزار MIX کرده شده 60-70 FRAME !!! به خدا همین چیزا باعث شد که طرف MS برم نمیگم اونم بی اشکاله ولی حداقل کسی که زور میگه رو قولش بیشتر میشه حساب کرد
تا اونی که خدا اومد میدونا داد دستش حالا هر حیله ای خواست به کار میبره
لطفا نگید توهین نکن ... اگر این کارش دروغ نیست پس چیه ؟
نکنه میخواهید بگید KILLZONE 2 واقعا REAL-TIME بوده؟ در اون صورت من دیگه لازم نمیدونم با چنین شخصی بهث کنم ... دیگه واقعا بایث تعجب خواهد بود

قوربون اطلاعات بالای شما :lol:

با این اطلا عاتی که داشتی انتظار داشتی بیام برات مثل بعضیها دور از جونه بعضیها
کف بزنم برات و استفاده کنم ؟

3.2 GHz Cell processor:
1 PPE (PowerPC-derived)
32 KB L1 cache
512 KB L2 cache
VMX vector unit (IBM's branding for AltiVec)
Two hardware threads
7 SPE (Synergistic Processing Elements) vector processor units [14]
256 KB SRAM local memory for each SPE
218 GFLOPS (billion floating point operations per second)
128×128-bit SIMD general purpose register files​

نوشته شده توسط ehsan_62:
اگر منظورتون PC بود بازم عاقلانه بود چون که بازی های PC به صورت INESTALL هستش

احتمالا اون بازی خیلی کیفیتش پایین بوده یا اینکه به جای مثلا10 مرحله 1 مرحله روش COPY شده

در ضمن بازی WE استثنا ءا وقتی در ROM را باز میکنید تا قبل از LOADING هیچ مشکلی نداره
با با ما کلی مغز خلاق داریم و نمیدونستیم ... در این ضمینه میشه بفرمایید وقتی بازی میخواهد بره مرحله بعد برای قسمت LOADING چی کار میکنید ؟

خدا شاهد قصد مسخره کردن ندارم میخواستم منم یاد بگیرم چون خیلی با این مسءله مشکل دارم

اون دوستی که تصحیح میکنه خواهشا اینجا بیاد به دادمون برسه (دکتر بجای واژه RIP چی بگیم ؟)

دوست عزيز شما كمي از قدرت Search خودتون تو اينترنت خرج كنيد , حتما متوجه ميشيد كه RIP يعني چي !
RIP كردن يعني اينكه بازي رو از روي DVD به CD منتقل كردن (به روشهاي مختلف و با اهداف مختلف).
اون بازي RE : Veronica هم در 2 سي دي كامل هستش و 1 مرحله از 10 مرحله به قول شما نيست !
در مورد WE هم هيچ مشكلي تو هيچ قسمتي از بازي پيش نمياد , نه تو لود و نه تو هيچ جاي ديگه اي هم ما كاري نميكنيم ! ميشينيم خودش لود ميشه.
همين الان هم بعضي از بازيهايي كه وارد بازار ميشه و همه به اسم DVD ميخرند , در حقيقت CD هستش و براحتي ميشه اونها رو با كامپيوتر چك كرد ! نمونه اش هم بازي شرك 2 كه من براي برادر كوچيكم خريدم و روش نوشته DVD ولي CD هستش.
نكته بعدي هم اينكه , بنده تقريبا همه بازيهاي PS2 رو از روي هارد اجرا ميكنم. اينو بخاطر اين گفتم كه شما ميگيد بازيهاي PC از روي هارد اجرا ميشن , خوب اينم بازيهاي PS2 كه از روي هارد اجرا ميشن !

این یکی را نمیدونم چی بگم احتمالا ندیده باشم نظر دوستان چی هست ؟
در مورد این که شما هم در Ps2 بازی هایی دارید که داخل Cd باشه ؟
تعداد ش چقدر هست ؟ تعداد بازی های موجود روی Cd ؟

دوست عزيز شما كمي از قدرت Search خودتون تو اينترنت خرج كنيد , حتما متوجه ميشيد كه RIP يعني چي !

کسانی که میگفتند توهین نکنید!!! را باش

My Home Page : Google.com

نوشته شده توسط ehsan_62:
کسانی که میگفتند توهین نکنید!!! را باش

My Home Page : Google.com

دوست عزيز , اگر شما فكر ميكنيد من توهين كردم به شما , عذرخواهي منو بپذيريد.
شايد Home Page يكي سايت ناسا باشه , ولي اين دليل نميشه كه طرف فضانورد باشه !(اين هم يه وقت به عنوان توهين نخونيدها , منظورم اينه كه كاملتر جستجو كنيد)
من همه بازيهاي توليد شده براي PS2 رو ندارم متاسفانه و نميتونم بگم كه تعداد اونايي كه روي سي دي هستند چندتاست !
آخه شما گفتيد كه حرفهاتون بر اساس جستجو در اينترنته , بعد اومديد گفتيد كه كي بازي براي PS2 داره كه روي cd باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب من هم اومدم گفتم من دارم و حتي خودم از DVD به CD هم تبديل كردم.
باز هم اگر فكر ميكنيد كه از طرف من توهيني به شما شده , عذرخواهي من رو بپذيريد!
در ضمن دوستان گرامي به عنوان يكي از مديران كوچك سايت از شما خواهش ميكنم از زدن دو پس متوالي در عرض چند دقيقه خودداري كنيد و در صورت لزوم پستتون رو ويرايش كنيد و مطلب اضافه كنيد.(اين جز قوانين سايت ميباشد.)
با هم خواهش ميكنم از ادامه بحث در رابطه با مسائل غير از PS3 و 360 در اين تاپيك خودداري كنيم , چون با پاسخ هر نفر , نفر بعد هم مجبور به ادامه دادن مطلب ميشه.

سلام ...

بحث تا يك جا هايي خوب پيش ميرفت ولي داره به بيراهه كشيده ميشه اگه ادامه داشته باشه تاپيك براي مدتي ((شايد تا ورود ps3 )) قفل ميشود .

این یکی را نمیدونم چی بگم احتمالا ندیده باشم نظر دوستان چی هست ؟
در مورد این که شما هم در Ps2 بازی هایی دارید که داخل Cd باشه ؟
تعداد ش چقدر هست ؟ تعداد بازی های موجود روی Cd ؟

من هم چند بازي ps2 را بر روي cd دارم فكر كنم 3 يا 4 تايي باشه ... منظور شما را متوجه نمي شم ؟

سلام

نه حامد جون تا÷یک رو قفل نکن اگر بوی توهین به مشام رسید اون موقع قفل کن ;)

این همه بحث کردید
حالا یک سوال............ چه کسی قانع شد ؟؟؟؟
این گونه بحث ها چون معمولا همراه با تعصب راه به هیجا نمیبره....میدونید این مقایسه دقیقا من را یاد مقایسه کامپیوتر های مک و Pc میندازه که در نهایت هم راه به هیچ کجا نبرد.....

با سلام...
ابتدا از مدیران عزیز عذر خواهی میکنم و میگم که این اخرین پست من در جواب این برادرمون هست وبعد از اون هر چه دل تنگشون خواست بگن..اگر هم مدیران صلاح دیدن تاپیک رو ببندن.

پس شما قبول دارید که خورده گیری اضافی زیادم خوب نیست ؟
اون تموم شد حالا گیر دادید به جای دیگه تا نهایتا من یه سوتی بدم درست ؟
این دفعه را لازم دونستم که SPELLING یاد بدم

این قسمت رو دوستان نخونن :
" ببین برادر عزیز با اطمینان کامل میتونم بهتون بگم که دانش و تسلط من به زبان انگلیسی خیلی بیشتر از اون چیزیه شما بتونی تصور کنی.... پس بحث Spelling رو بیخیال شید... و در ضمن لازم میدونم بگم که بنده حرفام الکی نیست . من کار با کامپیوتر رو از زمان دستگاههای 12 Mhz و هارد دیسک های 20 مگابایتی شروع کردم.در این مدت طولانی هم خیلی چیزا یاد گرفتم...در ضمن من برای شما دلیل میارم، عدد و رقم میارم، میای میگی اینا که نشد دلیل تا حالا 10 میلیون بار دیدم.. خوب پس این دیگه مشکل شماست که با بحثهای تئوری قانع نمیشی...در ضمن همون اعداد و ارقام رو تیم خاصی تست و تعیین نکرده که بگی طرفدار سونی بوده و یا با مایکروسافت مشکل داشته ، بلکه اطلاعاتی هست که از طرف دو شرکت بعد از تست های فراوان منتشر شده... اگه امار سونی رو زیر سوال میبرد پس به مقادیر به قول خودتون $M هم شک کنید..

آخه شما خارجی هستید از نوع پیشرفته
اینا بدون و همیشه به خاطر بسپار که من به مجله قناعت نمیکنم از بچه گی از کتاب و مجله زیاد خوشم نمیومده .به خاطر همین سایت گردی هستش که تا ساعت 7 صبح بیدارم و 60 کیلو شدم !!!(حاشیه -البته بعضی وقتها لازمه).من آتیشیم یا شما که تموم تلاشتون میکنید برای کوچیک کردن و اثبات ناتوانی و کم اطلاعی و.. طرف مقابلتون

نه برادر .. بنده به هیچ وجه خارجی نیستم و بچه خاک پاک ایرانم.. فقط لازم میدونم که این مساله رو خدمت مبارکتون گوشزد کنم که اگر بنده لحن صحبتم رو تند و تا حدودی بی ادبانه انتخاب کردم به خاطر مشاهده لحن صحبت های خودتون بود... یه نگاه به پست های قبلیتون بندازین ببینید که چطور ندیده و نشناخته و بی هیچ سلام و علیکی اومدی به ما حمله کردی و هر چی خواستی گفتی..انتظار هم داشتید بیام بهتون خوشامد هم بگم ، ماچتون هم بکنم؟؟؟
در ضمن اون مجلاتی که بنده عرض کردم همشون از منابعی هستند که اغلب همون وب سایتها اخبارشون رو ازشون میگیرن ( حتی سایتهایی مثل GameSpot و یا IGN ) . مجلاتی نظیر :
Digital Home, IT Week, PC Magazine, PC World, GamePro, Electronic Gaming Monthly, Computer Gaming World, PSM, Weekly Famitsu, Famitsu PS2, Famitsu Xbox
و از این دست...( مسلما وبگردی خیلی خوبه ، چون خودم هم بد جوری بهش معتاد شدم ).

من نبودم که گفتم تصحیح میکنم مگه من جملات شما را تصحیح کردم که شما میخواهید بکنید
البته اگر لازم بدونم و ببینم اطلاع رسانیه غلط انجام میشه حتما دریغ نخواهم کرد
من همش دارم جواب حرفای شما را با دلیل میارم نه چیزه دیگه ای
حد اقل اگر هم گیریم از روی مجله پاره یا کتاب بوده چیزی هست که خودتون هم خوندید
ولی کو اون همه لینکهای تخصصی که مخصوص خارجیهاست و من از خوندنش عاجزم !!!!

ببین برادر .. اونجا که صحبت شما رو " تصحیح" کردم نه توهینی توش بود و نه هیچ گونه بی ادبی.. حالا نمیدونم شما چرا اونقدر ناراحت شدی وقتی که خواستم جمله شما رو از اون شکل " صحیحش" به شکل "صحیحتر" " تصحیح" کنم...
نمردیم و دلیل آوردن رو هم دیدیم....آخه کدوم دلیل برادر من .. پست هات رو بخون به جز توهین و بد و بیراه چیزی توش نیست...
من میرم قدرت پردازشی CELL و XENON هردو رو میزام با "دلیل"، شما میای اینطوری جواب میدی :
هنوز ظاهرا از دیروز تا حالا از SEARCH کردن معایب XBOX 360 چیزی پیدا نکردید ؟
...منبع تغذیه XBOX 360 خیلی بزرگه مثل پاره آجر میمونه !!!

ولی PS3 کار منبع تغذیش را یکی از لای های CELL انجام میده براش کجایید ببینید PS3 کولاک کرده .اصلا زلزله سونامی کار CELL بوده ... البته این منبع نمیخواهد همه اینا میدونند
دلیلشم اینه
آیا شما به این میگی دلیل آوردن...اگر این دلیل حساب میشه پس بنده و شما حرفی برای زدن نداریم...هر کس سی خودش... شما کار خودت رو بکن بنده هم کار خودم رو.

و این هم 2 تا لینک از همون منابعی که به قول شما مخصوص خارجیهاست ( البته منابع بسیار دم دستی هم هستند نمیدونم شما چطور با اون Super Search تون تاحالا بهش بر نخوردین...) :

http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox360

خودتون مقایسه بکنید... در ضمن اگه به اطلاعات این منبع شک دارین!!! میتونین با استفاده از همون ابر سرچتون به راحتی مشخصات سخت افزاری هردو سیستم و همینطور قدرت پردازشی هر کدوم رو مشاهده بفرمایید.

قوربون اطلاعات بالای شما
با این اطلا عاتی که داشتی انتظار داشتی بیام برات مثل بعضیها دور از جونه بعضیها
کف بزنم برات و استفاده کنم

قربانت برادر... در هر حال حتی!! اگه اطلاعات بنده پایین بود انتظار توهین نداشتم برادر .. دست زدن پیش کشتون..
در ضمن وقت من خیلی بیش از اینها ارزش داره که بخام با این بحث های بی سروته، اونرو هدر بدم..

------------------

در ضمن دوستان گرامي به عنوان يكي از مديران كوچك سايت از شما خواهش ميكنم از زدن دو پس متوالي در عرض چند دقيقه خودداري كنيد و در صورت لزوم پستتون رو ويرايش كنيد و مطلب اضافه كنيد.(اين جز قوانين سايت ميباشد.)

طاهر جان شما سروری .. اما مدت ویرایش پستها حد اکثر تا نیم ساعت بعد از زدن پست تنظیم شده و با گذشت نیم ساعت، دیگه امکان ویرایش نیست و مجبور میشیم که پست جدیدی بزنیم..در این مورد هم اگه اقدام بفرمایید ممنون میشم.

موفق باشید.
Cheers

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان

هیچوقت روی این کره خاکی که به این بزرگیه 2 تا آدم با یک طرز تفکر که هیچ حتی با یک نوع نگاه نمیشه پیدا کرد.اما میشه آدمایی رو پیدا کرد که( صد البته پیدا کردنشون هم مثل آب خوردنه)حرف زدنشون و اظهار عقیدشون منطقی و از روی حساب و کتابه.همیشه حرفهای منطقی به سر انجام میرسن.اما داد و هوار و از روی احساس برخورد کردن با مسائل و زیر پا گذاشتن اصول یک گفتمان صحیح همه چیز رو خراب میکنه.پس از شما انتظار دارم اين اصول را حفظ كنيد.

طاهر جان شما سروری .. اما مدت ویرایش پستها حد اکثر تا نیم ساعت بعد از زدن پست تنظیم شده و با گذشت نیم ساعت، دیگه امکان ویرایش نیست و مجبور میشیم که پست جدیدی بزنیم..در این مورد هم اگه اقدام بفرمایید ممنون میشم.

اين زمان تا 3 ساعت افزايش يافت

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط The BIG Boss:

شما لطف داريد , داوود جان. بنده هم منظورم دوستاني بود كه در عرض كمتز از اين مدت زمان 30 دقيقه (كه البته الان دوستان لطف كردن و به 3 ساعت افزايش دادند) چند تا پست پشت سر هم ميزنند.

اوف ! چقدر مطلب.من برعكس همه ميگم بحث ها رو ادامه بديد توشون مطالب خيلي خوبي هست.مطالب به درد نخور هم هست.تا همين لحظه هم هيچكس به فرد ديگه اي توهين نكرده.اما روند بحث داره خراب ميشه و احتمال دلخوري هم هست.من هم تو چند صفحه حرف هام رو زدم و حرف هاي مخالفين رو هم شنيدم.ديگه حرفي ندارم كه هر چي بگم تكرار مكرراته.شمام حرفتون رو بزنيد و سعي كنيد زياديي كشش نديد. از احسان هم خيلي ممنون كه اطلاعات خوبي رو ميده و نظراتش هم جالبه .اما بهتره كه نحوه ي بحث كردنش رو يه مقدار تغيير بده تا دلخوري پيش نياد ...

فقط يه مطلبي به چشمم خورد كه بايد بگم :

یه منبع معتبر ( WikiPedia )

لازم به توضيحه كه ويكيپيديا "نامعتبر ترين منبع اينترنت" هست.چون يك دايره المعارف "آزاد" هست كه هر كسي هر چي خواست ميتونه بنويسه و هر كسي هم خواست ميتونه مطالب نوشته شده توسطه بقيه رو عوض كنه...خيلي هم كاره راحتي هست.هر صفحه اون بالا يه گزينه ي اديت داره اونو فشار ميدي و محتويات صفحه رو ميتوني به كل عوض كني...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or