Xbox Live BaziCenter FIFA 10 League

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فردین من چرا آنلاین نمیبینمت :دی
منم شنبه 11 شب آنلاین میشم.
بهتره کسایی که تو لیگ هستن و روزی چند ساعتم آنلاین میشن ولی حاضر به بازی نمیسن اینجا نام ببریم
اولین نفرم من بگم
wildkidnaper

دوستان از آنجایی که احسان دوست خوبم (:دی) با اختلاف بسیار زیاد از دیگر رقیبان نفر اول توی لیگ هست و دیگه کس دیگه ای برای بازی آماده نمیشه همیجا احسان رو نفر اول این لیگ انتخاب میکنیم.

موفق باشی عزیز.

در 1 روز آینده اطلاعات پروفایل رو با 2000 تا پوینت برات پی ام میکنم.

دوستان از آنجایی که احسان دوست خوبم (:دی) با اختلاف بسیار زیاد از دیگر رقیبان نفر اول توی لیگ هست و دیگه کس دیگه ای برای بازی آماده نمیشه همیجا احسان رو نفر اول این لیگ انتخاب میکنیم.

موفق باشی عزیز.

در 1 روز آینده اطلاعات پروفایل رو با 2000 تا پوینت برات پی ام میکنم.
ضمن تشکر از همه دوستانی که در لیگ شرکت کردند (به خصوص اونی که به دلایلی ناراحت هست:cheesygri )از فردین دوست خیلی خوبم:biggrin1: بابت این تاپیک و لیگ تشکر می کنم وامیدوارم در fifa world cup هم اگر بشه راه بیاندازیم.
در اینجا هم بگم قهرمان اصلی به نظر من مهدی جان هست که خدائیش یک جوری بازی می کنه آدم قاطی می کنه توپ چه جوری ازش رد میشه:eek: حیف که چند بار dc شد(جالب بود یکی از بچه ها پیدا شده بود منکر می شد و می گفت نه من در بازی کامل برده ام:-").
آخر لیگ هم سر و کله این نادر پیدا شد :biggrin1: که وقتی همه از جمله خودم رفته بودم سر world cup آمد شروع کرد به بازی کردن و بی خودی برد اما باز به جایی نرسید:cheesygri.
از فردین هم بابت این 2000 تا تشکر می کنم:biggrin1:(پر رو می شویم:میگم نمیشه تو پروفایل خودم باشه:cheesygriمی خواهم خرج DLC RE5 بکنم) و مهم فقط کنار هم بودن و جذابیت لیگ بود.همون عصبانی بودن فردین از لگ داشتن بازی:biggrin1: تا dc شدن بعضی ها :thanks: تا باختن به مهدی;) که از همه برای من جذاب تر بود.

تا لیگ بعدی:love:

ضمن تشکر از همه دوستانی که در لیگ شرکت کردند (به خصوص اونی که به دلایلی ناراحت هست:cheesygri )از فردین دوست خیلی خوبم:biggrin1: بابت این تاپیک و لیگ تشکر می کنم وامیدوارم در fifa world cup هم اگر بشه راه بیاندازیم.
در اینجا هم بگم قهرمان اصلی به نظر من مهدی جان هست که خدائیش یک جوری بازی می کنه آدم قاطی می کنه توپ چه جوری ازش رد میشه:eek: حیف که چند بار dc شد(جالب بود یکی از بچه ها پیدا شده بود منکر می شد و می گفت نه من در بازی کامل برده ام:-").
آخر لیگ هم سر و کله این نادر پیدا شد :biggrin1: که وقتی همه از جمله خودم رفته بودم سر world cup آمد شروع کرد به بازی کردن و بی خودی برد اما باز به جایی نرسید:cheesygri.
از فردین هم بابت این 2000 تا تشکر می کنم:biggrin1:(پر رو می شویم:میگم نمیشه تو پروفایل خودم باشه:cheesygriمی خواهم خرج DLC RE5 بکنم) و مهم فقط کنار هم بودن و جذابیت لیگ بود.همون عصبانی بودن فردین از لگ داشتن بازی:biggrin1: تا dc شدن بعضی ها :thanks: تا باختن به مهدی;) که از همه برای من جذاب تر بود.

تا لیگ بعدی:love:

ضمن تبریک به نیوبیِ گرامی و سایر عزیزانِ شرکت کننده:دی مشتاقِ لیگِ جدید هستیم هر چه سریعتر و شلوغتر بهتر
.
از حقایقِ تلخِ پشتِ پرده ی لیگ مثل دادنِ رشوه و تبانی کردن برای قهرمان شدن:p ؛ دستکاریِ اینترنتِ رقیب(یعنی من:biggrin1:) که رفت و برگشت dc شه:angry: و کلا سایرِ حرکاتِ ناشایستِ غیر ورزشی که کاربر ehsan_srk:sick::biggrin1: انجام داد بگذریم ؛ لیگِ جذابی بود
دوستان همگی موفق و سلامت باشید
With the best and special regards to the NOOBest player , character and human beings:flowers:
.
پ.ن:احسان dlc نگیر بابا برو همون تمِ ناروتو رو بگیر
پ.ن2:می خوای با مانیتورِ خاموش و خارج کردن یک باتری از کنترولر لهت کنم:coolgun:

آقا من میخواستم یک خواهش از برگزار کنندگان لیگ داشته باشم
اگر میشه لیگ بعد رو بعد از امتحانات و کنکور بزارن تا همه بتوانند با تمام قدرت ظاهر شوند:cheesygri
دوم اینکه لیگ بعدی رو توی fifa world cup بزارن با همون تیمهایی که توی جام تونستن شرکت کنند
مثلا ایران نمیتونه باشه چون نرفت جام جهانی
اگه میشه 2 تا لیگ بزارید
یکی هم برای اونایی که تازه واردن مثل من
و یکی هم برای اونایی که قوی هستن
جایزه تازه واردا هم ورود به لیگ قوی ها باشه
بازی خیلی خیلی جذاب میشه

من امروز رفتم ranked match ورلد کاپ رو بازی کردم. خیلی حال داد.بهجز یه کالیفرنیایی که با هاش خیلی لگ داشتم با بقیه اصلا لگ نداشتم. و همه رو هم بردم.و فقط یه مساوی داشتم.من بدجوری احساس شاخ بون تو فیفا ورلد کاپ دارم.یکی نیست شاخ منو بشکونه؟!!!:)

خدایی مهدی واقعا بازیش عالیه به نظر منم مهدی تو بچه های اینجا فعلا حرف اول میزنه
فعلا همه رفتن تو کار وردکاپ
احسان 2تا بازی باختی دیگه کری نخون :دی
من اگه همه بیان بازی کنن 100% اولم اما همینجا میگم حق مهدی اول شدنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or