Xbox Live BaziCenter FIFA 10 League

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
10 دقیقه چون لیگه مشکلی نیست.
اما 6 بود خیلی بهتر بود من اکثر گل هام رو تو دقیقه های 80 به 90 خوردم چون واقعا ادم خسته میشه :d
ماشاالله دوستان هم حرفه ای هستن ادم چشم از مانیتور ور داره گلو خورده :d

اما باز نظر جمع مهمه

این (لگ) که میگین یعنی چی؟؟؟:d
لگ همون Letancy بالا صفحه است . همونی که بعضی وقت ها سبزه , قرمز و زرده . این لگ یعنی وقتی اوون Letancy قرمز باشه . شما هر کاری بکنید 2 یا 1 ثانیه دیگه به انجام میرسه . اما اگه زرد باشه متوسط ولی اگر سبز باشه . انگار داری Offline بازی می کنی و رون تره . #:-s#:-s#:-s

پست بعدی اعلام شد 10 -0 از alirezagamer باختید عجب لگ وحشتناکی داشته اونجا :d

فکر کنم Rematch من و alirezaGamer دیدنی باشه وقتی الان نتایج این آقا رو دیدم به این نتیجه رسیدم که خیلی خوب داشتم باهاش بازی میکردم :d
Alirezagamer قبول داری که بازی ما باید Rematch بشه درسته ؟
الان یخورده ترسیدم از Alirezagamer
جان خودم :d

بهت که گفتم نوبم بنده خدا :دی
من فقط تفننی بازی می کنم ! :دی
حالا دلیل نمی شه یه بازی 10 تا بخورم بازی بعدی هم 10 تا بخورم که :|
اما جان مادرم اگه میتونستم با 360 فیلم میگرفتم بزات میذاشتم تا ببینی لگ داشتم یا نه !
میخوای یه بازی دیگه کنیم من برات فیلم بگیرم و اپلود کنم ؟
باور کردی یا نه ؟

آخرین ویرایش:
رحمان جان شما که نتت خیلی داغون بود.واسه منم شدید لگ داشتی و آخر هم از طرف خودت قطع شد.کلا وقتی لگ زیاد باشه هیچ کدوم بازی خودشون رو نمیکنن!نمیگم من باید میبردم ولی قطعا بدون لگ نتیجه اون نمی موند.

من امروز یک بازی با یک نفر کردم فکر کنم اسمش فرشاد بود.ماشال.. عجب بازی دفاعی کردیم ما.بازی 10 دقیقه ای 1-0 شد اونم با گلی که همون اول خیلی مسخره زده شد.آخرای بازی خندم گرفته بود از بازیمون.:))

یه دلم به من میگه من سوم می شم , اما اوون یکی دلم میگه چهارم میشم . من این روز ها باز ضعیف شدم نمی دونم چرا !!!!! بچه ها به نطرتون این لیگ کی تموم میشه ؟؟ :-/:-/

بچه ها يكي رو ميشه معرفي كنيد بازيش خوب باشه :d
ما كه خودمون fifa باز نيستيم اما يكي از رفقا بازش خوبه دو سه بار مارو 6يا7 صفر برده:d
الان به يك جوانمرد نياز هست تا انتقام من رو ازاين ظالم بگيره كه ديگه شاخ نشه:d
يه دست هم باهاش بازي كنه بسه ها!

بچه ها يكي رو ميشه معرفي كنيد بازيش خوب باشه :d
ما كه خودمون fifa باز نيستيم اما يكي از رفقا بازش خوبه دو سه بار مارو 6يا7 صفر برده:d
الان به يك جوانمرد نياز هست تا انتقام من رو ازاين ظالم بگيره كه ديگه شاخ نشه:d
يه دست هم باهاش بازي كنه بسه ها!
حیف که 3 بازی است شکست بدی خوردم و رو قدرتم نیستم و گرنه ... بهش می گفتم . حیف .............................................

امروز عجب بازی هایی برگزار شد :دی
وسط یه بازی با رفیق منچستری کنترلز خاموش شد آی جک بود این بد مصب فیفا هم که puase نمیده :دی
تا رفتم برا کنترلر باتری پیدا کنم گل اولو خوردم :دی
بازی 2-0 تموم شد :دی
اقا بازی بعدی با همین رفیق منچستری بازی کردیم 3-3 بود تا 92 بعد یه گل زدم که اگه نمی زدم یه کاری می کردم کنترلر روشن نشه :دی
بعدم یه بازی کردیم که خیلی کلاس بالایی داشت (از خودم تعریف نمی کنم حریف خوب بود )
اقا فرشاد خیلی خوب بازی میکرد فقط اگه من میدونستم با چی تنه میزنه به حریف الان اینجا نبودم :دی
این بازی هم 3-2 تموم شد به نفع اقا فرشاد :دی

به نظر من خوب بود که یک جدول درست میکردین و امتیازها و نتیجها رو توش میزدین.
چون تو خود بازی هم که امتیازها رو نمیزنه فقط تعداد برد و باخت رو میزنه.:)

اخرین نتایج :
phoenixx97 2 - 0 xspiederferix
DaniaLive 1 - 5 FARSHAD360
phoenixx97 3 - 4 xspiederferix
xspiederferix 2- 3 FARSHAD360
VigilantAmir360 1 - 3 phoenixx97
phoenixx97 0 - 3 A Rain69
VigilantAmir360 10 - 4 AlirezaGamer
phoenixx97 2 - 1 FARSHAD360
VigilantAmir360 6 - 3 FARSHAD360
AlirezaGamer 7 - 2 FARSHAD360

از دوستانی که عضو لیگ هستند خواهش میکنم بیشتر از این توی لیگ online باشن که بازیها گرمتر شه. یه انتقادم از AlirezaGamer دارم. 10 دقیقه خیلی زیاده واسه بازیها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or