Xbox Live BaziCenter FIFA 10 League

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من خودم دوشنبه تا 5 شنبه 11 on هستم خواهشا on باشید تا بازی ها تموم شه...

هممون اولش قول دادیم بازی هارو تا آخر انجام بدیم وضعیت خود من خیلی بده 11 تا باخت دارم ولی بیاید تا تمومش کنیم بعدا بریم world cup.

فردین جان شما که خودت توی این چند روز نبودی!!! منم قید وردکاپ زدم تا زود بازیا تموم بشه قهرمان بشم :دی
نمیشه اینایی که بازی نمیکنن بندازی بیرون؟
اینطوری افراد حساب دستشون میاد.

اگه میخواید بی خیال لیگ شید یه خبر بدید که ما دیگه نریم تو لیگ رو چک کنیم ببینیم کسی هست یا نه ...
فقط به خاطر اینکه بازی هام تموم شه میخواستم بازی کنم که انگار کلا به هم خورد.:dots:

آخرین ویرایش:
دوستان من شرمنده. چون من فروشگاه دارم یه چندتایی بازی پشت سر هم اومد فقط میذاشتم دانلود نمیتونستم بیام لایو.
از امروز هستم دوباره.

روز شنبه شب ساعت 11 هر کس که تو لیگ هست آنلاین بشه. دیگه دارم خسته میشم. نشد یه بار من شب بیام کسی آنلاین باشه. فقط احسان و مهدی و امید هستن که منم باهاشون بازی کردم.

روز شنبه شب ساعت 11 هر کس که تو لیگ هست آنلاین بشه. دیگه دارم خسته میشم. نشد یه بار من شب بیام کسی آنلاین باشه. فقط احسان و مهدی و امید هستن که منم باهاشون بازی کردم.

ما اکثرِ بازی هامون رو کردیم.با یه چند نفری مونده که نمی دونم چرا کلا دیگه on نمی شن.بهتره یه قانون بذارید که در صورت حضور نداشتن شکست ثبت شه یا یه چیزی مثل این

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or