Xbox Live BaziCenter FIFA 10 League

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیدم تاپیک فوتبالی این پست را زدم به هر حال لازم بود:cheesygri
هیچ ربطی نداره!تاپیک فوتبال در بخش مباحثه گوناگون وجود داره!پستتون هم پاک میشه

بهتره اول قوانین سایت رو بخونین! بعد پست بدین!که در اینده با بن شدن های پیاپی همراه نشید!

درود. کار خوبی دارید انجام میدید. فقط چند نکته رو بگم که از لیگ های قبلی بدست آوردم.

1. در بعضی حالات جدول لیگ قاطی می کنه. سعی کنید یک جدول کامل آفلاین داشته باشید.
2. غالبا لیگ های که با بیش از 10 نفر برگزار می شوند سرنوست جالبی ندارند. طبق قوانین جبر و احتمال :دی شانس کمی برای اتمام بی دردسره لیگ هست.

3. فردین جان ، سعی کن لیگ رو حرفه ای برگزار کنی. این که نشد قانون 15 نفری که زودتر اومدن شرکت کنند. به طور مثال من همیشه یک جای خاص برای بعضی از فیفا باز ها قائل بودم. سعی کن برای جذابیت از 2 یا 3 نفر از قطبین فیفا باز استفاده کنی.

...

انشاءالله بعد از کنکور و امتحانات یک لیگ تمام حرفه ای با دوستان فیفا باز برگزار می کنیم. پس تا اون موقع دوستان باید تلاش کنند قدرت خودشون رو اثبات کنند.

البته مشکل اصلی لیگ ، Dic شدن ها و لگ ها است که اونم نمیشه کاریش کرد مگر اینکه تمام اعضای لیگ قبلا شناخته شده باشن که بشه اگر ورود کسانی که لگ دارند جلوگیری کرد.

موفق و پیروز باشید.

بچه های لیگ آدد کنیم همدیگرو که تو لایو بودیم بازی ها رو انجام بدیم

(( همه بچه ها بازیشون خوبه ما که برای کسب تجربه اومدیم :biggrin1::biggrin1::biggrin1:))

انشاءالله بعد از کنکور و امتحانات یک لیگ تمام حرفه ای با دوستان فیفا باز برگزار می کنیم. پس تا اون موقع دوستان باید تلاش کنند قدرت خودشون رو اثبات کنند.
امیر مگه تو هم کنکور داری ؟ :دی
به برنده این لیگ از طریق MatrixGame و با اسپانسری دوست عزیزم امید (Omid Rivaldo) یک اکانت که روش 2000 تا مایکروسافت پوینت هست تعلق میگیره.
فردین جان بهتر نبود خود Microsoft Point رو به جای اکانتی که روش این مقدار پوینت هست در نظر میگرفتید؟

امیدوارم لیگ هنوز خالی داشته باشه چون من 1هفته اینترنتم ترکید پسورد از فردین جان قبلا گرفتم. اگه جا بود که بینهایت خوشجال میشیم اگه هم نبود که شرمنده فردین جان که بد قولی کردیم. البته فکر کنم بچه ها کم کم برن تو مود ورد کاپ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or