Xbox Live BaziCenter FIFA 10 League

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط یه لطفی کن دقیقه 2 بازی گل خوردی نری بیرون.

راهنمایی: بعد دقیقه ی 2 به ایشون گل بزنین :دی

فردین 2 تا قانون برای DC شدن و Lag بودن بذار. مثلا تو از من جلویی یهویی نتت قاطی میکنه و DC یا Lag میشی. در چنین مواردی چاره چیه؟

من دیشب با امید ریوالدو دو بار بازی کردم ولی هر دو بازی قبل نیمه اول قطع شد.نمیدونم چرا با ایرانیها نمیتونم بازی کنم با وجود اینکه پینگم دیشب 130 بود.برای همین فکر کردم شرکت نکنم بهتره تا اعصاب بقیه رو هم خراب نکنم

فردین 2 تا قانون برای DC شدن و Lag بودن بذار. مثلا تو از من جلویی یهویی نتت قاطی میکنه و DC یا Lag میشی. در چنین مواردی چاره چیه؟
والا هیچ قانونی نمیشه گذاشت. هر کس نتش داغون باشه 3-0 میبازه دیگه :دی

هر باری که در لیگ‌های بازیسنتر شرکت کردم ، هیچ وقت به پایان نرسیده !
همین عزیزانی که الان ادعای ثبت نم دارن ( البته نه همهٔ آنها ) ، بعداز باخت‌های پیدر پی‌ و نا‌ امیدی از اینکه بتوانند در لیگ مقامی داشته باشند ، دیگه بازی‌ نکرده ، و لیگ نیمه تمام رو رها میکنند
بزور هم که اینوایتشون میکنی‌ برای بازی ، بازم نمیان !
اول باید جنبه بره بالا ، و بد لیگ برگزار شه
انشا‌الله در لیگ World Cup خواهیم ثبت نامید
( یک مهدی نامی‌ بود ، بازیش خوب بود ، دیگه نیست لایو ؟ )

میدونم که این پست را دارم دیر میزنم

تبریک به تمامی هواداران فوتبال انگلستان و منچستر یونایتد و به ویژه وین رونی:laughing:

وین رونی مرد سال فوتبال جزیره بریتانیا:laughing:

Wayne Rooney is the best
Wayne Rooney is Very Good
Wayne Rooney is Strong

ما قهرمانیم چون ما متحدیم We Are United
200810180929_Wayne-Rooney-.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان بعد از بازی اول برای چی میرند دنبال یک نفر دیگه ؟ بابا بازی برگشت رو هم سریع شروع بکنید دیگه . من دو سه نفر بازی کردم ، برگشت اش رو یارو رفته 1 هفته تمرین انگاری ! سریع بازی بکنید دیگه .

این قانون رو من خودم اجرا میکنم شما نگران نباشید . هردفعه که میخوام ببرم دی سی میشم 3-0 می بازم :laughing:

موفق باشید . :love:

فردین جان بهتر نیست یه تایپیک دیگه باز کنی ومشخصات لیگ و نام و تیم وگیمر تک شرکت کننده ها و... قرار بدی وفقطم خودت بیای هر روز up کنی
الان هرکی وارد این تایپیک میشه ....گیجه میگیره:sick:
هرکی ازراه میرسه میگه منم هستم و....
یه تایپیک جدید باز کن و 20 نفر اولی که ثبت نام میکنند رو در این مسابقات شرکت بده وفقطم به این 20 نفر pass و ... بده که دیگه دیگران وارد نشند ولیگو خراب نکنند در ضمن کسانیم که بدقولی میکنند رو تو همون تایپیک قرار بده بلکه شرمنده بشن ودرس عبرتی بشه برای دیگران تا از این کارا نکنند
باتشکر

یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر بار میام-اقایون ناز میکنن!میخوان اول بازی دوستانه بازی کنن!بعدش بیان تو لیگ بازی کنیم!
خدایش همینه دیگه همه چیمون 0 هست!
این لیگ هم مثل قبلیاست

از این به بعد- 10 تا 12 شب بچه ها انلاین بشید!-چون هیچ ساعتی مثل اینا مناسب نیست!ممکنه صبحا یکسری مدرسه-دانشگاه یا سر کار باشند!

------------------
میدونم که این پست را دارم دیر میزنم

تبریک به تمامی هواداران فوتبال انگلستان و منچستر یونایتد و به ویژه وین رونی:laughing:

وین رونی مرد سال فوتبال جزیره بریتانیا:laughing:

Wayne Rooney is the best
Wayne Rooney is Very Good
Wayne Rooney is Strong

ما قهرمانیم چون ما متحدیم We Are United

چه ربطی داره به تاپیک؟؟؟؟؟؟:confused:

آخرین ویرایش:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر بار میام-اقایون ناز میکنن!میخوان اول بازی دوستانه بازی کنن!بعدش بیان تو لیگ بازی کنیم!
خدایش همینه دیگه همه چیمون 0 هست!
این لیگ هم مثل قبلیاست

از این به بعد- 10 تا 12 شب بچه ها انلاین بشید!-چون هیچ ساعتی مثل اینا مناسب نیست!ممکنه صبحا یکسری مدرسه-دانشگاه یا سر کار باشند!

------------------

چه ربطی داره به تاپیک؟؟؟؟؟؟:confused:
دیدم تاپیک فوتبالی این پست را زدم به هر حال لازم بود:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or