اقا این کانتر لعنتی کسیو پیدا نمیکنه ! همش باید با بات ـا بازی کنم .
کسه دیگه ای هم این مشکلو داره ؟
اره منم هر چی گشتم فقط با بات بود.ای بابا دلم خوش بود یه کانتر رو xbox بازی کنیم اونم این باتا اومدن حالمونو گرفتن:dاقا این کانتر لعنتی کسیو پیدا نمیکنه ! همش باید با بات ـا بازی کنم .
کسه دیگه ای هم این مشکلو داره ؟
سلیقت رو باید بگی تا بشه گفت چیا خوبن . اونایی که من خوشم اومدشما خودت 3 تا از بهترین بازی های xbox live که بازی کردی رو به ما معرفی کن تصمیم گیریم راحت تر شه
شک نکن و dust رو بگیر.از هر نظر داست بهتره.ددلایت تبلیغ زیادی روشش شد ولی خیلی چیز خاصی نبود.همچنین داست از نظر زمان گیم پلی هم خیلی بالاتره و ارزش تکرار بیشتری هم داره.گیم پلیش هم فوق العاده ـست.من بین دو بازی Dust: An Elysian Tai و Deadlight موندم ؟ از جهت پلتفرمر کدوم قوی تر و خلاقانه تره؟
ارزش که داره.ولی فعلا این باتا نمیذارن آدم حال کنهبچه ها کانتر چه جوریا بود ؟؟
من مسافرتم لحظه شماری می کنم برگردم بخرمش
ارزش این لحظه شماری رو داره ؟؟؟
]ارزش که داره.ولی فعلا این باتا نمیذارن آدم حال کنه
اسم دشمنا (( Bot )) ـه !بات داره؟ مطمٔنی؟ چون یجا خونده بودم فقط برا pc بات داره و کنسولها فقط آنلاین هستن
تو مد آفلاین هم بات داره یا حتما باید به لایو وصل باشی؟؟؟؟] دقیقا ! هر چند که بازم حال میده اما مسلما با انسان چند برابر بیشتر کیف میده . اسم دشمنا (( Bot )) ـه !
من بالاخره به یکی از دوستای خارجیم جوین شدم ولی اینقدر لگ داشتم که حتی تیرم نمیتونستم بزنم.یه بخشم داره برای افلاین که اول درجه سختی انتخاب میکنی و آفلاین با بات ها میجنگیدوستان جریان این بات ها چیه؟! آخر میشه آفلاین بازی کرد و دشمنان رو کشت یا نه؟!!!