Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
موهاشو نارنجی میکردی همچی تکمیل بود :D
خدمت شما. (البته من photoshop زیاد بلد نیستم و عکس هم مال من نیست، همینجوری شما گفتی هوس کردم رنگشو درست کنم.) :D

perfect dark.jpg

hope you like it ;)

داداش طراحیش خوبه فقط اون badge اپتیمایز فور فلان خیلی گنده و بدجاست
عکس رو از توییتر برداشتم البته، کار خودم نیست. :D
به خودم بود هم اون badge رو نمیذاشتم هم xbox one رو. فقط روی series x باشه با بهترین کیفیت. :D

چرا وایب شرقی داره ؟ :D بانو اصالتا انگلیسی هستند اگر اشتباه نکنم
الان که یادم میوفته سال 2005 بشخصه برای لانچ تو کف همین بانو و doa 4 و pgr3 بودم که استارت بازی های نسل بعدی و موج اول بازی های nexgen بودن اونموقع :x 141258

الان که یادم میوفته سال 2005 بشخصه برای لانچ تو کف همین بانو و doa 4 و pgr3 بودم که استارت بازی های نسل بعدی و موج اول بازی های nexgen بودن اونموقع :xView attachment 141258

اتفاقا چند روز پیش یک ترد زدن تو resetera که چرا اینقدر از طراحی پرفکت دارک زیرو متنفرم (یم) :D

نسخه ارژینال:

Joanna_dark_N64_render.png

810a9ae28934190cdca9aa7c8c575bb3--perfect-dark-heroes.jpg

نسخه پریکوئل:

OIP.LCl_UdjPSAURbzJ9J0q6nwHaG0

latest

d4f923e6ee50f70516d4de13bb727648.jpg

I hate the Perfect Dark Zero redesign of Joanna Dark so much.

برنامه نویس گیم‌پلی و AI اسبق ناتی داگ و راکستار که سابقه کار روی تلو۲، رد دد ۲ و gta v رو داشت برای پروژه جمع و جور و AA اینیشیتیو به این استودیو ملحق شد.

اینم سابقه کاریش.
View attachment 141346
فیک نباشه :دی

• Like
  • Angry
Reactions: Bax and Ali Venom

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or