Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
بی خودی دلتون صابون نزنید فوقش از ۴ یا ۵ استویدو انحصاری نمایش داشته باشیم و باقی میره برای سالهای بعد
یکی که ۳۴۳ هست
یکی NT
یکی هم T10
دو تا دیگم می مونه
یه double fine یه initiative و تمام.
در کنارش flight simulator و age of empires 4 هم هست.7 تا عنوان کافیه. البته شایعه بوده امسال فورزا نیاد و یه آپدیت بزرگ فورزا 4 میگیره.که معلوم نیست.
در مجموع این جور چیزی خوبه. 3 تا هم در کنارش از تردپارتی ها آورده. در مجموع ،اگه عناوین خوب ظاهر شن.با گیم پس و اسمارت و یه قیمت مناسب لانچ قوی ای رو شروع کرده .

قبول. قطعا ماکرو حالا حالا ها نمیتونه با اونا رقابت شدید کنه ولی حالا زورشو بزنه دیگه :/ ماکرو از نصف همین استدیو های الانش میتونه خروجی بگیره که حد اقل اینقدر ترول نشه... بعد هم این همه صبر کردیم واقعا باید بیان امسال تو بالاترین سطح هایپ کنن. اصن بیان بازیای 2023 و بعد رو نشون بدن ولی هایپ کنن. الان نمیخوام لیست کنم ولی خودتون زیاد لیست کردین و بار ها گفتین استدیو های قدری داره واقعا. از همینا خوب استفاده کنه واقعا راضی ییم
اين مفلوكان (گرينبرگ مخصوصا) براي مراسم ديروز واقعا هايپ نكردن و خوب فرمت اينسايد كلا همينه و شايد خيلي ها اشنا نبودن با اين فرمت
و بازيهاي ديروز اصلا نماينده نسل بعد ماكرو نيستن و تو همين نسل هم تو گيم پس اين مدل بازيها رو داريم

قطعا موقع نمايش جولاي ميشه نتيجه گرفت كه دقيقا با جي طرفيم
هر چند تريلر نشون دهنده كيفيت نهايي نيست منتهي ميشه فهميد بازي ها تو چه حدي هستن.

والا من به شخصه چند روز پيش با @mobin.hb96 داشتيم سر همين استوديوها بحث ميكرديم
و من نظر شخصيم اين بود به جاي اينهمه استوديو ماكرو دو تا استوديو در حد ريسپاون حالا يكم پايين تر خريده بود به شدت تو فروختن كنسول موفق تر بود
منتهي دوستان ميگن بازيهاي ابسيدين و نينجا و دابل فاين و انگسايل هم با كيفيت و كنسول سلر

من خودم با سياست خريد ماكرو مشكل دارم اونموقع هم گفتم خريد موجانگ مثلا صرفا جنبه سود محوري داشته تا رضايت گيمر مثلا

در نهايت دست ماكروسافت پشت برند اكس باكس هست منتهي از نظر مالي مخصوصا تو نسل ٨ برندو زدن زمين

من ديدم در كل اونقدر مثبت نيست منتهي صبر ميكنم نتيجه رو ببينم

• Like
Reactions: Bax
اين مفلوكان (گرينبرگ مخصوصا) براي مراسم ديروز واقعا هايپ نكردن و خوب فرمت اينسايد كلا همينه و شايد خيلي ها اشنا نبودن با اين فرمت
و بازيهاي ديروز اصلا نماينده نسل بعد ماكرو نيستن و تو همين نسل هم تو گيم پس اين مدل بازيها رو داريم

قطعا موقع نمايش جولاي ميشه نتيجه گرفت كه دقيقا با جي طرفيم
هر چند تريلر نشون دهنده كيفيت نهايي نيست منتهي ميشه فهميد بازي ها تو چه حدي هستن.

والا من به شخصه چند روز پيش با @mobin.hb96 داشتيم سر همين استوديوها بحث ميكرديم
و من نظر شخصيم اين بود به جاي اينهمه استوديو ماكرو دو تا استوديو در حد ريسپاون حالا يكم پايين تر خريده بود به شدت تو فروختن كنسول موفق تر بود
منتهي دوستان ميگن بازيهاي ابسيدين و نينجا و دابل فاين و انگسايل هم با كيفيت و كنسول سلر

من خودم با سياست خريد ماكرو مشكل دارم اونموقع هم گفتم خريد موجانگ مثلا صرفا جنبه سود محوري داشته تا رضايت گيمر مثلا

در نهايت دست ماكروسافت پشت برند اكس باكس هست منتهي از نظر مالي مخصوصا تو نسل ٨ برندو زدن زمين

من ديدم در كل اونقدر مثبت نيست منتهي صبر ميكنم نتيجه رو ببينم
راستش فروش کنسول هیچ اهمیتی برام نداره.
اره بره ip کالاف رو بخره رسما ۱۵۰ میلیون کنسول میفروشه ولی خب چرا من باید راضی باشم وقتی خوشم نمیاد از کالاف؟
سیستم سلر بودن باید نگرانی مدیرای مایکرو باشه نه ما گیمرا.
راجب حرفت هم:
ابسیدین>>>>>>>رسپاون

اصلا شک نکن.
ابسیدین تو اپن ورد ARPG تو صنعت(از نظر عمق المان ها) اصلا رقیب نداره.

حدس من برای نمایش های فرست پارتی مایکرو و سونی اینه:
Forza Motorsport جدید
گیم پلی Hellblade 2
بازی نقش آفرینی Playground
بازی جدید obsidian
گیم پلی Halo هم که خودشون تاییدش کردن
بازی جدید Double Fine
سونی:
Gran Turismo جدید
Horizon Zero Dawn 2
بازی جدید Bluepoint
Marvels spider-man 2
بازی جدید Japan Studio
با فاصله تولید محتوا و سنتی که سونی پیش گرفته بعید نیست GT 7 امسال برا ps4 لیست شه!!!!
اما در کنار مابقی شک ندارم ND با ی نمایش کرک و پشم ریزون تو نمایش اختصاصی ps5 حاضر میشه inso هم با spider man 2 gg هم که horizon 2 رو میاره و البته شاید در کنارش ip جدید هم داشته باش
استدیو خفن سونی زیاد داره در کنار اینا نمایش حساب شده و خفن و پر از خالی بندی ک قشنگ هایپ رو تا خرخره بالا میکشه(تخصص سونی همینه)
از طرفی هم اکس باکس گیم استدیو بنظرم با تمام توانش میاد جلو و حتی در صورت نمایش هر استدیو یک بازی قرار نیست تمام داشته هاشو رو کرده باش :D
مثلا Rare یا duble fine یا obsidian و NT و The initiative همگی چند تیمه هستن و در صورت نمایش هم قرار نیست هرچی ک در دست تولید دارنو نمایش داده باشن و همزمان چند پروژه رو پیش میبرن و باز هم بازی معرفی نشده برای سال های بعد دارن

راستش فروش کنسول هیچ اهمیتی برام نداره.
اره بره ip کالاف رو بخره رسما ۱۵۰ میلیون کنسول میفروشه ولی خب چرا من باید راضی باشم وقتی خوشم نمیاد از کالاف؟
سیستم سلر بودن باید نگرانی مدیرای مایکرو باشه نه ما گیمرا.
راجب حرفت هم:
ابسیدین>>>>>>>رسپاون

اصلا شک نکن.
ابسیدین تو اپن ورد ARPG تو صنعت(از نظر عمق المان ها) اصلا رقیب نداره.
عهه من تگت كردم :D
فروش از نظر من هم اونقدر مهم نيست مثلا همين فيفا و كالاف ميشدن انحصاري اصلا مهم نبود عاماا!:D

مثلا من ميدونم اينفينيتي وارد ميتونه كمپين بسازه باقلوا يا يوبي كبك اكشن ادونچر بسازه از ناتي داك بهتر (الان سوني فنها اگرسيو ميان ولي به يوبي كبك ٨ سال وقت بدي ٤تا انچارتد بهتون تحويل ميده:D)
يا كريستال دايناميكس هم همين طور
ببين يه سري سبك عامه پسند رو بايد كنسول داشته باشه كما اينكه هورايزن سبكش وحشتناك عامه پسنده ولي محبوب بشدت و با كيفيته
الان تو شوتر ماكرو مشكل داره
اكشن ادونچر هم تو اما و اگره كه ايا نينجا ميتونه يا اينيشيتيو چه مي كنه

اول بايد اين سه تا ژانر هم طراز بشن يعني تو شوتر و اكشن هم نزديك بشن به ريسينگ بعد خيلي هم عاليه سبكهاي Arpg و crpg و حتي jrpg

خِلاص :D

• Like
Reactions: rahyarpaul and Bax
یک مصاحبه خیلی خوب در مورد وضعیت استودیو های turn 10 و پلی گراند با Dan Greenawalt
هایپ هم می‌کنه :D
یک قسمت میگه از وقتی فیل اسپنسر و... اومدن سر کار خیلی وضعیت استودیو ها خوب شده و نتیجش هم بازی های بهتری هستند.
همچنین میگه که ما اشتباهاتی در گذشته کردیم و از اون ها درس گرفتیم برای پیشرفت بازی های آینده.
و این که:
Forza is at the head of technology

Forza Motorsport 8 already playable, information dropping in 2020
این خبر هم جدید نیست و خودم خبرشو کار کردم ولی نمایش شماره بعدی با اون بازخورد های inside Xbox و این که بازی از دسامبر سال گذشته قابل بازی بوده، قطعا در جولای قطعی خواهد بود.

من باب اینفینیت ..

"Know that I meet with Halo team every week," Greenberg said. They are working incredibly hard for their fans trust me. Just give us a little patience as everyone is WFH right now and dealing with a lot so everything is harder. But team is cooking up some ???" Greenberg said.

در ادامه هم یکسری توضیحات جالب میده ، از اینکه 343 ابتدا میخواسته هیلو بعدی رو انقدر « جسورانه » مثل Infinite نسازه ، که میگه یجورایی میخواستن تلویحا نصف کارهایی که الان میکنن رو واسه شماره بعدی پیاده کنن و شاید حس اینکه Halo 5.5 وار هست رو میداده جلو برن ولی در انتها تصمیم به کل برمیگرده .

با ساخت انجین جدید و تغییراتی که طبق حرف ها بشدت قراره عظیم باشه ، از فن ها عضرخواهی هم کردن واسه طولانی شدن پروسه ساخت نسخه بعدی ولی قول یه عنوان درخور این همه صبر رو دادن .

بعد ۲ عنوان هیلو خوب کار اصلی 343 با Infinite مشخص میشه ، شخصا توقع همون هیلوهای خفن بانجی وار رو دارم ازشون ، ادامه داستان چیف و کورتانا چه واسه ما فن های هیلو و چه فن های خود مایکرو و آینده سری و کنسول بشدت مهمه .

یک مصاحبه خیلی خوب در مورد وضعیت استودیو های turn 10 و پلی گراند با Dan Greenawalt
هایپ هم می‌کنه :D
یک قسمت میگه از وقتی فیل اسپنسر و... اومدن سر کار خیلی وضعیت استودیو ها خوب شده و نتیجش هم بازی های بهتری هستند.
همچنین میگه که ما اشتباهاتی در گذشته کردیم و از اون ها درس گرفتیم برای پیشرفت بازی های آینده.
و این که:
Forza is at the head of technology

Forza Motorsport 8 already playable, information dropping in 2020
این خبر هم جدید نیست و خودم خبرشو کار کردم ولی نمایش شماره بعدی با اون بازخورد های inside Xbox و این که بازی از دسامبر سال گذشته قابل بازی بوده، قطعا در جولای قطعی خواهد بود.

میخوام گرافیک بازی جوری باشه که چشام خونریزی کنن
rayyyyyyyyyyyyyy tracing

من باب اینفینیت ..

در ادامه هم یکسری توضیحات جالب میده ، از اینکه 343 ابتدا میخواسته هیلو بعدی رو انقدر « جسورانه » مثل Infinite نسازه ، که میگه یجورایی میخواستن تلویحا نصف کارهایی که الان میکنن رو واسه شماره بعدی پیاده کنن و شاید حس اینکه Halo 5.5 وار هست رو میداده جلو برن ولی در انتها تصمیم به کل برمیگرده .

با ساخت انجین جدید و تغییراتی که طبق حرف ها بشدت قراره عظیم باشه ، از فن ها عضرخواهی هم کردن واسه طولانی شدن پروسه ساخت نسخه بعدی ولی قول یه عنوان درخور این همه صبر رو دادن .

بعد ۲ عنوان هیلو خوب کار اصلی 343 با Infinite مشخص میشه ، شخصا توقع همون هیلوهای خفن بانجی وار رو دارم ازشون ، ادامه داستان چیف و کورتانا چه واسه ما فن های هیلو و چه فن های خود مایکرو و آینده سری و کنسول بشدت مهمه .
والا اينا خيلي تيم خوبين از هر لحاظ هيلو ٤ واقعا عالي بود و گيم پلي كه سرتر از كارهاي بانجي بود داستان هم واقعا جذاب بود.
منتهي تو ٥ اون سياست بد ماكرو كه بازي كوواپ محور بشه و كمپين از حالت سولو در بياد خيلي بي روح كرد كمپين رو تقريبا بلاي گيرز سر هيلو هم اومد
الان واقعا اگه روي كمپين با محوريت چيف و كورتانا كار كرده باشن واقعا عالي ميشه چون تو گرافيك و گيم پلي شوتر واقعا كم نقص بوده كارشون

حدس من برای نمایش های فرست پارتی مایکرو و سونی اینه:
Forza Motorsport جدید
گیم پلی Hellblade 2
بازی نقش آفرینی Playground
بازی جدید obsidian
گیم پلی Halo هم که خودشون تاییدش کردن
بازی جدید Double Fine
سونی:
Gran Turismo جدید
Horizon Zero Dawn 2
بازی جدید Bluepoint
Marvels spider-man 2
بازی جدید Japan Studio
احتمال اینکه یه تیزر از بازی بعدی سانتا مونیکا ببینیم بیشتره، به علاوه اینکه به احتمال قریب به یقین بازی بعدی اینسومنیاک r&c باشه

• Like
Reactions: Bax
Time for a big move! I'm excited to announce that I will be joining Obsidian Entertainment in Irvine CA. This week was my last week at Gearbox. I'm eager to see what's over the horizon as we plan for new adventures, new potential and new experiences with the awesome people at OB!

140903
آقای Raison Varner که دوازده سال به عنوان سازنده موسیقی و طراح ارشد صداگذاری در گیرباکس حضور داشته حالا به آبسیدین میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or