Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
ژاپن بازار خود کنسولش هم در حال کوچکتر شدن هست، بعد مایکرو وان رو با یک سال تاخیر برای ژاپن و خیلی مناطق دیگه عرضه کرد که باعث شد ضربه بدی به بازارش بخوره :D برای ژاپن عملا هیچ کاری نکردن و یادم نیست اصلا قولی هم داده باشن در این خصوص اوایل نسل :D ولی الان به نظرم با استریم موبایل برن جلو برای ژاپن با توجه به اینکه پلتفرم محبوبشون موبایل هست اگر بخوان نتیجه بگیرن باید همچین برنامه ای رو اجرا کنن و گیم پس رو هم که همین هفته پیش برای ژاپن و یسری بازار دیگه اکی کردن :D

در کل باید ساپورتش رو بهتر کنه هم اونجا هم خاور میانه و اینها هم با هم دیگه منافاتی ندارن به نظرم مگر اینکه بگی کسری بودجه بیارن که این رو بعید میدونم
ولی به نظر من مایکرو هرچقدر هم زور بزنه ژاپن موفق نمیشه اینا کلا مشکل دارند با برندهای غیر کشوری خودشون مگر اینکه واقعا محصول وطنی نداشته باشند که در حد اندازه های محصولات خارجی با کیفیت باشه . اینا کلا از زمان جنگ جهانی کینه دارند :D
در بهترین و خوشبینانه ترین شرایط ایکس باکس که میشه در ژاپن تصور کرد شاید یک پنجم ps بفروشه :D کلا ژاپنی ها ادمهای خیلی متعصبی هستند .

الان خود PS هم توی ژاپن نمی فروشه Xbox که به کنار :D
Switch بازار رو گرفته
PS کلا نسل خوبی رو توی ژاپن نداشت

ولی به نظر من مایکرو هرچقدر هم زور بزنه ژاپن موفق نمیشه اینا کلا مشکل دارند با برندهای غیر کشوری خودشون مگر اینکه واقعا محصول وطنی نداشته باشند که در حد اندازه های محصولات خارجی با کیفیت باشه . اینا کلا از زمان جنگ جهانی کینه دارند :D
در بهترین و خوشبینانه ترین شرایط ایکس باکس که میشه در ژاپن تصور کرد شاید یک پنجم ps بفروشه :D کلا ژاپنی ها ادمهای خیلی متعصبی هستند .

اگر روزی Xbox بتونه 1/5 اه PS توی ژاپن بفروشه یا فروش PS خیلی کم بوده یا نسل ژاپنی ها منقرض شده آدمای غربی جایگزینشون کردن :D

• Like
Reactions: pbgame and g4mer
Outer wilds مگه داستان داشت:-s
یکی 2 ماهی تو هاردم داشت خاک می خورد این بازی، حسش نمیومد ولی هیچوقت. این رو که گفتی یهو یادم اومد برم بازیش کنم.
آقا این چه حرفیه؟ واقعا دست کمی از معجزه نداره داستان این بازی. یعنی تا قبل از این به من می گفتی می تونه یه روایت غیر خطی و بدون ترتیب معین جذاب باشه می گفتم نه، ولی این در عین اینکه کاملا غیر خطیه تا اینجا یکی از جذاب ترین روایت ها رو داره بین همه بازی ها:D پیشنهاد می کنم همه این رو بازی کنن، هیچی هم ازش نخونید تو اینترنت:دی

• Like
Reactions: pbgame
@Timeless One سلام
گفتی امازون کلهم کرای انجین رو خریده و ... الان اینو دیدم:

نوشته تمام حقوق کرای انجین و چه و چه و چه متعلق به کرایتک!. چه خبره اینجا؟ :D
نخریده ... اومدن کرای انجین رو لایسنس کردن ولی بعدش گفتن ما یه انجین جدید ساختیم ولی بعدش مشخص شد کلی از کد های کرای انجین رو تو Lumbeyard استفاده کردند که همینم باعث شکایت کرایتک از آمازون شد...

چرا خوشبختانه حالا :D ؟! تیم جمع و جور و کم هزینه ای هستن کیفیت بازیهاشونم که بد نیست , خوراکه گیم پس هستن اینا !
خب راحت با اینا می‌تونن قرارداد ببندن مثل Blair Witch که روز اول رو گیم‌پس اومد. خرید اینا یا استودیوهای دیگه تو این سطح، چندان جالب نیست.

خب راحت با اینا می‌تونن قرارداد ببندن مثل Blair Witch که روز اول رو گیم‌پس اومد. خرید اینا یا استودیوهای دیگه تو این سطح، چندان جالب نیست.
من هنوز موندم چرا اینا کامپالیشن رو خریدن دیگه خرید بلوبرتیم رو نمی تونم هضم کنم ... اگه میخوان بازی تو ژانر وحشت و بقا بسازن برن با یه استودیو نامی همکاری کنند

@Timeless One سلام
گفتی امازون کلهم کرای انجین رو خریده و ... الان اینو دیدم:

نوشته تمام حقوق کرای انجین و چه و چه و چه متعلق به کرایتک!. چه خبره اینجا؟ :D
یه لایسنس اختصاصی از کرای انجین خریدن که این اجازه رو می داد بر پایه اون کد انجین خودشون رو بسازن. یه Fork از کرای انجین میشه گفت تقریبا:دی

یه نگاهی که به لیست قرار داد های تصاحبی که مایکرو تو چند سال اخیر داشته انداختم ...
لینکدین 26.2 بیلیون دلار ... گیت هاب 9.6 بیلیون دلار و اسکایپ 8.65 بیلیون دلار , نوکیا 7 بیلیون و موجانگ 2.5 بیلیون دلار و کنار اون Play Fab و Beam و Havok ... دقیقا تمام این خرید های هنگفت برای این بوده که مایکروسافت تو جاهایی که ضعف داشته یا مارکت شری نداشته ، حضور فعال تری داشته باشه ... حالا بحث این پیش میاد با وجود ارتقا بخش سرگرمی شرکت یعنی اکس باکس ( که حتی الآن جایگاه مهم تری نسبت به ویندوز تو تیم مدیریتی مایکرو داره) باید انتظار خرج های هنگفت هم تو بخش اکس باکس هم باشیم مثلا همین گیم پس یا حتی قرارداد های انحصاری ( نت فلیکس با همین قرار داد ها چنین موفقیتی کسب کرده) ... تو لیست استودیو های مایکرو بجز هفت هشت تا بقیه بیشتر بکار گیم پس میاد تا رفع ضعف بازی های کنسول در برابر پلی استیشن ... به نظرم قرار داد احتمالی با سگا و ... منطقی به نظر میرسه یا حتی خرید استودیو های بزرگتر ...

من هنوز موندم چرا اینا کامپالیشن رو خریدن دیگه خرید بلوبرتیم رو نمی تونم هضم کنم ... اگه میخوان بازی تو ژانر وحشت و بقا بسازن برن با یه استودیو نامی همکاری کنند
Compulsion games پتانسیل زیادی داره که بازی های ناب و فوق العاده بسازه به ویژه در ژانر اکشن ادونچر.بنظرم مایکرو انتخاب هوشمندانه ای داشته به تازگی هم استخدام های خوبی داشته استودیو و به نظر نقاط ضعف بازی هاش رو میخواد برطرف کنه یکی از دلایل اینکه دو بازی قبلی این استودیو زیاد موفق نبودن کمبود بودجه و نیرو و در نتیجه مشکلات فنی و کمبود محتوا بود که بنظر میاد با پیوستن به یک ناشر ثروتمندی مثل مایکرو حل بشه این مشکل.

Compulsion games پتانسیل زیادی داره که بازی های ناب و فوق العاده بسازه به ویژه در ژانر اکشن ادونچر.بنظرم مایکرو انتخاب هوشمندانه ای داشته به تازگی هم استخدام های خوبی داشته استودیو و به نظر نقاط ضعف بازی هاش رو میخواد برطرف کنه یکی از دلایل اینکه دو بازی قبلی این استودیو زیاد موفق نبودن کمبود بودجه و نیرو و در نتیجه مشکلات فنی و کمبود محتوا بود که بنظر میاد با پیوستن به یک ناشر ثروتمندی مثل مایکرو حل بشه این مشکل.
اگه فقط حل کردن مشکل مالی بود که کرایتک باید خریداری میشد که هم از بعد فنی هیولان و هم استعداد بهتری دارن ...
“Rare makes the kind of games the world doesn’t already have” – The Legend of Rare | Business News | MCV/DEVELOP

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or