Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز :D
مثا اینکه قراره خبرایی از initative بشنویم
حیف بود همچین پروژه و استدیوی خفن انحصاری تاپیک نداشته باش
استدیویی که رسما منتخب جهان هست :D
تا چند روز اینده قول اپدیت محتوایی خوب و مفصل رو میدم
دوستان اهل فن هم کسی مطالبی دارن ممنون میشم همکاری کنن
کانسپت ارشد استدیو آقای Eric Persson سه تا عکس از کاراشو گذاشته که بشدت خفنه:D
مث اینکه این استدیو قرار نقش insomniac اینورو داشته باش و یه بازی سوپر هیرو بسازه یا شایدم نه یه بازی اکشن سینمایی :D
البته امیدوارم هر دوی اینا باش چون هم کارگردان سانست رو آوردن(برای بازی سوپر هیرو) و دوستان دیگه ای رو از crytal dynamics و rockstar برای بازی سینمایی

136121

136122

136123

البته هر کانسپت فرمت و قالب خاص خودش رو داره که یکی سوپر هیرو هست دیگری اکشن
نظر شما در مورد پروژه جالب و مرموز این استدیو چی هست؟
حدود یک ماه پیش اینارو دیده بودم

• Like
Reactions: g4mer
View attachment 136164

مثل اینکه قراره خبرهای خوبی بشه. منظورش از فانتزی ولد هم احتمالا فیبله دیگه!
ویرایش : خب از اتاق فرمان دارن میگن
فنتزی ورلد --> فیبل
ریبوت ---> پرفکت دارک
سای فای ---> بازی ابسیدین

آقا ننویس اینا رو ایکس باکس که بازی نداره شایعه پراکنی نکن :دی

آقا ننویس اینا رو ایکس باکس که بازی نداره شایعه پراکنی نکن :D
حالا اینا هم بازی خاصی نیستن که! اون ریبوته احتمالا یه بازی aa دروپیتی باشه از انیشتیو و بازی ابسیدنیه هم احتمالا دی ال سی گراندد باشه! میدونه که پروژه اصلی ابسیدین بوده که کل تیم سالها رو این بازی کار کرده. بذارید ما خودمونو رو با همین چیزا خوشحال کنیم

View attachment 136164

مثل اینکه قراره خبرهای خوبی بشه. منظورش از فانتزی ولد هم احتمالا فیبله دیگه!
ویرایش : خب از اتاق فرمان دارن میگن
فنتزی ورلد --> فیبل
ریبوت ---> پرفکت دارک
سای فای ---> بازی ابسیدین
اگه بتونن یه پرفکت دارک خفن بسازن هم عالی هست ولی بیشتر New IP رو می پسندم

اگه بتونن یه پرفکت دارک خفن بسازن هم عالی هست ولی بیشتر New IP رو می پسندم
من که پرفکن دارک اصلا نمیدونم چیه! یعنی میدونم چیه ولی اصلا جریانش رو نمیدونم بهمین خاطر هرچه بسازن برام New ip هست :D

من که پرفکن دارک اصلا نمیدونم چیه! یعنی میدونم چیه ولی اصلا جریانش رو نمیدونم بهمین خاطر هرچه بسازن برام New ip هست :D
نسخه ریمسترشو بازی کردم به نظرم اگه بتونن یه ریبوت درشان ازش بسازن عالی میشه ... بلاخره چندتا IP با متای 97 داریم ... این حقش هست گسترش پیداکنه

ریبوت ؟! لطفا سنجیده حرف بزنید گیرز نیاز به ریبوت نداره عزیز گیرز فقط باید به استانداردهاش برگرده تازه قرار دادن یه فیزیک خفن با تخریب پذیری خوب گیم پلی بازی را متحول میکنه و نیاز به ریبوت اینا نیست . گیرز گیم پلی و مکانیزمش کاملا عایه و پرفکت و نیاز به تغییر نداره فقط لازم داره یه دیزاینر و کارگردان کار بلد بالا سرش باشه .
ریبوت بعد داستانی هم داره.
من‌ نمیدونم سه گانه ای که ۲ قسمتش رفته و هیچ ارتباطی نتونستیم با شخصیت هاش بگیریم چطور میخواد تو قسمت اخر خودش رو درست کنه...
شخصیت ها به قدری نچسب و مزخرف بودن تو ۲ گیرز اخیر که اخر گیرز۵ ناراحتی من از این بود که چرا باید از بین دل و جی دی یکی رو انتخاب کنیم و چرا نمیشه جفتشون رو کشت و راحت شد!!

حالا ریبوت هم مشکلات خودش رو داره ولی به هرحال حتی کلیف هم نمیتونه داستان آبکی و قابل پیشبینی این سه گانه رو درست کنه...

آقا ننویس اینا رو ایکس باکس که بازی نداره شایعه پراکنی نکن :D
داره ولی خب AAA هاش همون ۳ تان.
باقی میشن بازی های در حد گراندد. :D

اونی که خداحافظی کرده بود و برگشته هم که گفت بازی اینیشیتیو قراره AA باشه پس کلا امید نبندیم.

ریبوت بعد داستانی هم داره.
من‌ نمیدونم سه گانه ای که ۲ قسمتش رفته و هیچ ارتباطی نتونستیم با شخصیت هاش بگیریم چطور میخواد تو قسمت اخر خودش رو درست کنه...
شخصیت ها به قدری نچسب و مزخرف بودن تو ۲ گیرز اخیر که اخر گیرز۵ ناراحتی من از این بود که چرا باید از بین دل و جی دی یکی رو انتخاب کنیم و چرا نمیشه جفتشون رو کشت و راحت شد!!

حالا ریبوت هم مشکلات خودش رو داره ولی به هرحال حتی کلیف هم نمیتونه داستان آبکی و قابل پیشبینی این سه گانه رو درست کنه...
خب میتونن بازی را تو یه بعد داستانی دیگه ببرن این یه حرفی ولی بعضی ها از این کلمه ریبوت نمیدونم چی برداشت میکنند . ریبوت گیم پلی نمیشه انجام داد چون گیرز گیم پلی پرفکت داره و نمیشه تغییرش داد ولی با اوردن ایدهای جدید میشه متحولش کرد مثل فیزیک .

اون داستان بازی هم که گذاشتی اسپویل خب اره منم قبول دارم اون مذخرفاتی که تحویل دادند حتی شماره بعدی بازی را جای سوال گذاشت .
اینم برمیگرده به اون راد فرگوسن الاغ که بازی را به گند کشید و بعد گذاشت رفت کاری کرد خیلی سخت بشه اون جای گندش را شست .

اونی که خداحافظی کرده بود و برگشته هم که گفت بازی اینیشیتیو قراره AA باشه پس کلا امید نبندیم.

اون که پایه گذار پیوند گودرز و شقایق در خاورمیانه هست :دی کلا از هر ۱۰ تا حرفش ۲ تاش درسته که اونم تو نقل قولی هست که از طرف مقابلش میذاره،‌ نه خودش :دی

داره ولی خب AAA هاش همون ۳ تان.
باقی میشن بازی های در حد گراندد. :D

خدافظي كرده بود كه كرده بود
بخاطر روي گل بچه ها برگشت مگه نديدي چه گريه وزاري به پا بود در غم هجران ايشون :D

ديو چو بيرون رود فرشته درايد :D

دوستان عزیز :D
کانسپت ارشد استدیو سه تا عکس از کاراشو گذاشته که بشدت خفنه:D
مث اینکه این استدیو قرار نقش insomniac اینورو داشته باش و یه بازی سوپر هیرو بسازه یا شایدم نه یه بازی اکشن سینمایی :D
البته امیدوارم هر دوی اینا باش چون هم کارگردان سانست رو آوردن(برای بازی سوپر هیرو) و دوستان دیگه ای رو از crytal dynamics و rockstar برای بازی سینمایی
View attachment 136121

بنظرم استدیو خفن با خروجی خیلی خوب برای بازی اول و برای بازی های بعدی فوق العاده میتونن باشن
اقا عکس اولی چه خفنه. عجب خوبه =P~

• Like
Reactions: g4mer
سلام دوستان عزیز :D
حیف بود همچین پروژه و استدیوی خفن انحصاری تاپیک نداشته باش
استدیویی که رسما منتخب جهان هست :D
تا چند روز اینده قول اپدیت محتوایی خوب و مفصل رو میدم
دوستان اهل فن هم کسی مطالبی دارن ممنون میشم همکاری کنن
کانسپت ارشد استدیو آقای Eric Persson سه تا عکس از کاراشو گذاشته که بشدت خفنه:D

البته هر کانسپت فرمت و قالب خاص خودش رو داره که یکی سوپر هیرو هست دیگری اکشن
نظر شما در مورد پروژه جالب و مرموز این استدیو چی هست؟
سوالت سوال خيلي خوبيه
من بنظرم هدف اصلي اين استوديو خلق كاراكتر و داستان مربوط بهش هست.
تقريبا مثله كاري كه ريسپاون با كال كستيس انجام داد و يه داستان بوجود اورد كه فطعا ادامه دار هست
يا همين لارا كرافت و سري توم رايدر يا دريك و انچارتد
از اين رو بنظرم قدم اول رو با سوپر هيرو بر نميدارن
مخصوصا كه بتمن دست راكستدي هست و اسپايدي سوني و بقيه هم تو اونجرز هستن عمدتا
حالا اينكه مثله مستر چيف ميخواد يه كاراكتر ساي فاي باشه يا مثله ماركوس فينيكس رو واقعا نمي دونم

منتهي قطعا نياز به يه كراكتر نمادين رو داره اكس باكس كه چه تيمي بهتر از اينيشيتيو ..

اینجا همه نگران گیرز هستن ، من قضیه م چیف و هیلو هست :D! کلا راهی که ۳۴۳ رفت سینوسی وار بوده ، یه جاهایی اوج میگرفت و جاهایی هم بویی از هیلو نبرده بود . اینکه Infinitie لانچ کنسول باشه با اینکه هایپ برانگیزه ولی در عین حال یکم نگران کننده اس .

الان همه چی آماده اس ، داستان آماده ، چیف ، تیم اسایرس و بلو ، کورتانا ، لایبرریان ، تایملس وان ، دایدکت ، واردن ، کلیت فوررانرها . کلا از هر نظر واقعا دنیای هیلو قوی ترین زمینه اش از هر وقت دیگه ای قوی تر شده .

گرافیک و گیم پلی که هیچی ، میمونه لول دیزاین و پیشبرد داستان و پرداخت شخصیت ها .

۳۴۳ اینبار همه چیز رو در اختیار داره ، به عنوان یه فن سری هیلو چیزی رو میخوام که واقعا حس اینکه با یه چیف AAA (!) رو به رو هستم بهم القا کنه .

اینجا همه نگران گیرز هستن ، من قضیه م چیف و هیلو هست :D! کلا راهی که ۳۴۳ رفت سینوسی وار بوده ، یه جاهایی اوج میگرفت و جاهایی هم بویی از هیلو نبرده بود . اینکه Infinitie لانچ کنسول باشه با اینکه هایپ برانگیزه ولی در عین حال یکم نگران کننده اس .

الان همه چی آماده اس ، داستان آماده ، چیف ، تیم اسایرس و بلو ، کورتانا ، لایبرریان ، تایملس وان ، دایدکت ، واردن ، کلیت فوررانرها . کلا از هر نظر واقعا دنیای هیلو قوی ترین زمینه اش از هر وقت دیگه ای قوی تر شده .

گرافیک و گیم پلی که هیچی ، میمونه لول دیزاین و پیشبرد داستان و پرداخت شخصیت ها .

۳۴۳ اینبار همه چیز رو در اختیار داره ، به عنوان یه فن سری هیلو چیزی رو میخوام که واقعا حس اینکه با یه چیف AAA (!) رو به رو هستم بهم القا کنه .
خوب موضوع مورد علاقه من هم هست
والا هيلو ٤ عالي بود از همه لحاظ داستان شخصيت پردازي و گيم پلي و لول ديزاين
ولي هيلو ٥ بحثش بيشتر تقصير ماكرو بود يعني كمپين هيلو تحت تاثير كوواپ و بولد كردن مولتي قرار گرفته بود
اصلا داستان و شخصيت مهم نبود بلكه تمركز روي مودهاي چند نفره بازي بود
الان قاعدتا تمركز روي كمپين داستاني و با بيس سولو هست
داستان خود چيف و كورتانا انقدر جذاب هست كه كامل اين قسمت رو بكشه بالا توي گيم پلي هم كه هميشه ٣٤٣ عالي بوده

شخصا انتظار بازي خيلي خوبي رو دارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or