خب به دلیل محبوبیت بسیار بالای Gears tactics در سایت که باعث شده حتی تاپیک هم زده نشه براش تو بخش اکس باکس، نظرمو راجع به بازی اینجا مینویسم.
من کلا این سیستم کامبت های شبیه به xcom رو حال میکنم. هم اون بازی ها هم ویستلند۳ و هم گیرز تکتیکز، همه خوب بودن.
بحث نرتیو و داستان که خب انتظاری نداشته باشید. داستان پدر کیت داز رو شاهد هستیم که آخرش یه کوچولو به داستان ۴ و ۵ وصل میشه.
ولی کلیت داستان رو در ۳ خط میشه نوشت و روایت هم از طریق چند جمله از زبان گیب در اول هر مرحله و دو سه تا کات سین تو هر چپتر انجام میشه. همه چی خیلی ساده و دم دستی.
آرت استایل بازی به شدت به سه گانه اصلی وفاداره.من که از استایل ۴ و ۵ اصلا راضی نبودم با این خیلی حال کردم.
گیمپلی بازی عالی ترین بخششه. اصلا کم نزاشتن تو این بخش. خیلی مفصل و پر و پیمون. دشمن ها تا اکت اخر هم مدام به تنوعشون اضافه میشه که کار رو سخت تر و تاکتیکال تر میکنه و نیاز به طرح و برنامه بیشتر میشه .
سیستم لول آپ خیلی عالیه و ترکیب قابلیت های شخصیت ها کاملا متنوع میکنه کار رو.
خلاصه بعید میدونم کسی از کامبت سیستم بازی بدش بیاد (مگر اینکه کلا فن ترن بیس های این تیپی نباشه)
ولی بزرگترین ایرادش به نظرم طولانی بودن بیش از حدشه.
بازی ۲۲ چپتر اصلی داره در غالب ۳ تا اکت
بعد سیستمش اینه که به ازای هر ۲ چپتر اصلی، یه لیست ۳ یا ۴ تایی از مراحل فرعی میده که باید ۲ یا ۳ تاشون رو به دلخواه انتخاب کنیم و بریم.
غالب فرعی ها هم کلا ۳ نوع متفاوته. و فرق خاصی برا مراحل اصلی ندارن. فقط ورژن های کوچیکتر اون ها هستن.
واقعا خسته کننده میشه این سیستم بعد یه مدت.
بازی گنجایش ۲۰ تا ۲۵ ساعت گیمپلی داره ولی با این فرعی ها فک کنم ۴۰ ساعت میشه.
یه ایراد دیگه هم اینکه از اول بازی یهو همه قابلیت هارو میریزه وسط و ممکنه یه خورده گیج شه گیمر اون اول کار
در کل بازی خوبی بود و اگه این طولانی بودن زیادی نبود، بهتر هم میشد.