Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
The Coalition و 343i تعطیل شدن بزرگترین خدمت رو به صنعت گیم می کنن.
یکی از یکی فاجعه تر.
the coalition استدیوی خوبیه فقط باید وقت بیشتری برای ساخت بازی بهشون بدن و عضوگیری خوبی مثل استدیوهای دیگه مایکرو داشته باشن ولی 343i واقعا ناامید کنندس

the coalition استدیوی خوبیه فقط باید وقت بیشتری برای ساخت بازی بهشون بدن و عضوگیری خوبی مثل استدیوهای دیگه مایکرو داشته باشن ولی 343i واقعا ناامید کنندس
حالا باید بازی عرضه شه تا معلوم شه فعلا زوده برا ناامیدی

Gears 5 واقعا بازی خوبیه
نمیدونم چرا استدیو سازندش ترول میکنن اگه به خاطر متاش
پس باس این حرف هایی که میزنن واسه ساکر پانچم بزنن یا کوجیما استدیو اونا هم بازی ساختن با متا 80 خورده ای
من نمیدونم چرا بعضی ها استاندارد دو گانه دارن

آخرین ویرایش:
اتفاقا هر دو استوديو narrator و creative director
تاپ كم دارن كه اتفاقا كواليشن كه با بيرون كردن فرگوسن و بعدش هم اين بهترين كارو كرد.
چيزي كه من فهميدم با the ini كار ميكنن يعني جوينت ميشن و اي پي ميسازن
اصلا يكي از هدفهاي TI همينه كه به عنوان هد ليدر همچين استوديوهايي باشه.

• Like
Reactions: g4mer
Gears 5 واقعا بازی خوبیه
نمیدونم چرا استدیو سازندش ترول میکنید اگه به خاطر متاش
پس باس این حرف هایی که میزنید واسه ساکر پانچم بزنید یا کوجیما استدیو اونا هم بازی ساختن با متا 80 خورده ای
ترول رو كه سوني فنها ميكنن
بازي خوبيه تقريبا
منتهي تو اشل گيرز خوب نيست
بازي كه خودش سبك داره و لور قوي داره نيازي به كپي برداري از بقيه بازيها نداره واقعا
منتهي گيم پليش خوب بود ولي نتونسته بودن در حد نسل ٨ ارتقا بدن براي نسل ٧ گيرز يه نسل جلو بود.
اما تو نسل ٨ كامل نسل هشتي بود در صورتيكه ميتونستن يكم جلو تر ببرن و خلاقانه تر هسته بازي رو بسازن.

Gears 5 واقعا بازی خوبیه
نمیدونم چرا استدیو سازندش ترول میکنید اگه به خاطر متاش
پس باس این حرف هایی که میزنید واسه ساکر پانچم بزنید یا کوجیما استدیو اونا هم بازی ساختن با متا 80 خورده ای
من خودم که از گیرز۴و۵ خیلی خوشم اومد و واقعا لذت بردم ولی یه جوی راه افتاده بود که نمیدونم چرا بازی ضعیف شده چرا مثل سه گانه اول نیست چرا راد فرگوسن رو بیرون نمیندازن بقول شما به متا باشه گوست و دث هم باید کلی هجمه سمتشون درست میشد

• Like
Reactions: Bax
The Coalition لطف کرد اون ۳ گانه تاریک و کارکتر هایی که هر کدوم ابهت خاص خودشونو داشتن تبدیل کرد به بازی تینیجری پسر مارکوس و دوستان با حضور افتخاری مارکوس پیر و هنر نمایی Kait و ننش.
این DLC آخرشم که خداست.
GeOW باید بعد از سگانه تموم می شد. نهایتا در حد همون Judment بس بود.

343i هم که اگر کسی نیاز به توضیح داشته باشه یک دست و جیغ و هورا باید مهمونش کرد چون کلا نمی دونه چه خبره.

آخرین ویرایش:
The Coalition لطف کرد اون ۳ گانه تاریک و کارکتر هایی که هر کدوم ابهت خاص خودشونو داشتن تبدیل کرد به بازی تینیجری پسر مارکوس و دوستان با حضور افتخاری مارکوس پیر و هنر نمایی Kait و ننش.
این DLC آخرشم که خداست.
GeOW باید بعد از سگانه تموم می شد. نهایتا در حد همون Judment بس بود.

343i هم که اگر کسی نیاز به توضیح داشته باشه یک دست و جیغ و هورا باید مهمونش کرد چون کلا نمی دونه چه خبره.
باشه همین جور یه چیزی شنیدی و طوطی وار تکرار میکنی طرف بازیم فکر نکنم رفته باشی:D:D:D 343 هم هیلو ۴ ساخته که بنظرم شاهکاره

به نظر منم کمپین هیلو 4 عالی بود و کاملا در حد هیلوهای بانجی (بجز باس فایت آخرش که اسکریپت شده بود و دوست نداشتم).

من به اینفینیت خیلی امید دارم چون اشتباهشون تو هیلو 5 رو فهمیدن و دوباره چیف رو آوردن در کانون بازی (چیزی که باید میبود و بنظرم نویسنده 5 رو نباید اخراج میکردن، باید دار میزدن :D).

البته این خوبه که انتظارات از بازی زیاد نباشه و منم اینو ترجیح میدم (:D)، ولی مطمئنم بازی خیلی بهتر از اونی درمیاد که فکر میکنید...

به نظر منم کمپین هیلو 4 عالی بود و کاملا در حد هیلوهای بانجی (بجز باس فایت آخرش که اسکریپت شده بود و دوست نداشتم).

من به اینفینیت خیلی امید دارم چون اشتباهشون تو هیلو 5 رو فهمیدن و دوباره چیف رو آوردن در کانون بازی (چیزی که باید میبود و بنظرم نویسنده 5 رو نباید اخراج میکردن، باید دار میزدن :D).

البته این خوبه که انتظارات از بازی زیاد نباشه و منم اینو ترجیح میدم (:D)، ولی مطمئنم بازی خیلی بهتر از اونی درمیاد که فکر میکنید...
۵ هم بازی خوبیه حداقل متاش که اینو نشون میده ولی جوری میگن فاجعس که هر کی ندونه فکر میکنه ۵۰ شده متاش

من خودم که از گیرز۴و۵ خیلی خوشم اومد و واقعا لذت بردم ولی یه جوی راه افتاده بود که نمیدونم چرا بازی ضعیف شده چرا مثل سه گانه اول نیست چرا راد فرگوسن رو بیرون نمیندازن بقول شما به متا باشه گوست و دث هم باید کلی هجمه سمتشون درست میشد
سمت DS مگه هجمه درست شد؟ خیلی جاها قیمه قیمه کردن بازی و کوجیما رو...
در مورد گیرز هم دلیل اصلی انتقادها افت بازی نسبت به سه شماره اولش هست و انتظارات ازش بالاست. گیرز در کنار هیلو پرچم‌دار مایکروسافت بود که هر دو در نسلی که گذشت افت داشتند. انتظارات از IPهایی نظیر گیرز بیشتر از new ipهایی مثل GoT است. شاید اگر گیرز ۴ و ۵ میراث‌دار سگانه اصلی نبودن و یه IP جدید بودن، همه خیلی هم بیشتر باهاشون حال می‌کردن...

• Like
Reactions: AmirPh78
سمت DS مگه هجمه درست شد؟ خیلی جاها قیمه قیمه کردن بازی و کوجیما رو...
در مورد گیرز هم دلیل اصلی انتقادها افت بازی نسبت به سه شماره اولش هست و انتظارات ازش بالاست. گیرز در کنار هیلو پرچم‌دار مایکروسافت بود که هر دو در نسلی که گذشت افت داشتند. انتظارات از IPهایی نظیر گیرز بیشتر از new ipهایی مثل GoT است. شاید اگر گیرز ۴ و ۵ میراث‌دار سگانه اصلی نبودن و یه IP جدید بودن، همه خیلی هم بیشتر باهاشون حال می‌کردن...
دیگه بعیده اون متاها تکرار شه الان لابد انتظاری داری متای ۹۷ و ۹۶ بگیرن دوباره تا دوباره موفقیت حساب شه کوجیما هم بیشتر برای کارهایی که کرد تو اون ۴ سال که ساخت death سپری شد حمله کردن بهش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or