Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
حالا. داداش خیال نکن قراره عین اینارو بیارن تو گیم
شما وجه تشابهی بین این عکسا میبینی که به همچین نتیجه ای هم بخایی برسی؟:>
نمونه کار تا جایی که اطلاع دارم نشون از توانایی و خروجی تکنیکی و مهارت شخص
گیم دیزاینر که نیست!
بازم ممنون از راهنمایی چشم سعی میکنیم کمتر جو گیر شویم:D

اقا من برام سواله این همه ادم خفن تو استدیو initiative.جمع شدن.چرا ماکرو چندتاشون نمیبره کولیشن که استدیو هدایت کنن

نخود و لوبیا که نیستن که ماکروسافت بگیره و پخش کنه. :D
اینایی که توی Initiative جمع شدن توی سانتا مونیکا، کالیفورنیا امریکا زندگی میکنن.
اونور کوالیشن توی ونکوور کاناداست :دی نمیشه که اینارو بگیرن بفرستن اونور قاره :D
بعدم کلا این استخدامی ها، بخاطر خود شرکت استخدام میشن نه شرکت پدر. یعنی مثلا شمای نوعی میری initiative جوین میشی بخاطر خود مزایا و معایب initiative . نه بخاطر زیر دست ماکرو بودن... همچین کاری که بخان نیرو ترنسفورم کنن شدنی نیست اصلا بنظرم :دی صرفا در این حد میشه کمک کرد که اینا کمک کنن از راه دور... (همون کاری که کوالیشن در پروژه اول اینا داره میکنه و کمکشون میکنه طبق شایعات)

اقا من برام سواله این همه ادم خفن تو استدیو initiative.جمع شدن.چرا ماکرو چندتاشون نمیبره کولیشن که استدیو هدایت کنن
اینطور که بوش میاد کالشن که هیچ نصف xgs رو قرار اینا ساپورت کنن
طبق جذب نیرو و شایعات هم زمان دو پروژه رو پیش میبرن که برای استدیو تازه تاسیسی اگه استعدادها و نیروهای متخصص و ارشدی رو که جذب کردن نحوه ساخت بازیهاشون به این صورت که یا جذب نیروی موقت بالا دارن پروژشونو پیش ببرن یا با استدیوی دوم همکاری میکنن

نخود و لوبیا که نیستن که ماکروسافت بگیره و پخش کنه. :D
اینایی که توی Initiative جمع شدن توی سانتا مونیکا، کالیفورنیا امریکا زندگی میکنن.
اونور کوالیشن توی ونکوور کاناداست :D نمیشه که اینارو بگیرن بفرستن اونور قاره :D
بعدم کلا این استخدامی ها، بخاطر خود شرکت استخدام میشن نه شرکت پدر. یعنی مثلا شمای نوعی میری initiative جوین میشی بخاطر خود مزایا و معایب initiative . نه بخاطر زیر دست ماکرو بودن... همچین کاری که بخان نیرو ترنسفورم کنن شدنی نیست اصلا بنظرم :D صرفا در این حد میشه کمک کرد که اینا کمک کنن از راه دور... (همون کاری که کوالیشن در پروژه اول اینا داره میکنه و کمکشون میکنه طبق شایعات)
با مدیر استدیویی که تومب ریدر رو با کیفیت عالی بعد این همه سال سنت شکنی کرد به بهترین و سینمایی ترین شکل ریبوت کرد حالا چرا با اینهمه جذب نیروی ارشد و عالی منتظر یه بازی فوق العاده دیگه ازشون نباشیم :x
بنظرم پروژه اولشون ریبوت باید باش چون هزینه پروسه ساخت و زمانیشون هرچه کمتر و کم ریسک تر باش و از طرفی با رلیز بازی اول فشارها از استدیو کمتر میشه و با زمان ساختی که هم زمان با پروژه اول همزمان داشتن پیش میبردن رو دارن و میتونن راحت تر و با پروسه زمانی کامل بازی دومشونو که ممکنه new ip هم باش پیش ببرن

شینوبی یه مدت قبل از نمایش Xbox Games Showcase یه پستی داده بود:

اگه مورد اول و دوم همون Avowed و Everwild و Fable باشن، پس مورد سوم چیه؟ :D یه نگاه به استودیوهای مایکروسافت بندازیم، فقط دو تا استودیو میمونن. Initiative و Compulsion Games. با توجه به اینکه گفته big جوابش فکر کنم مشخصه.

شینوبی یه مدت قبل از نمایش Xbox Games Showcase یه پستی داده بود:

اگه مورد اول و دوم همون Avowed و Everwild و Fable باشن، پس مورد سوم چیه؟ :D یه نگاه به استودیوهای مایکروسافت بندازیم، فقط دو تا استودیو میمونن. Initiative و Compulsion Games. با توجه به اینکه گفته big جوابش فکر کنم مشخصه.
اگر اشتباه نکنم بازی جدید inxile بصورت sci-fi هست.نمیدونم کجا شنیدم

• Like
Reactions: Bax
اگر اشتباه نکنم بازی جدید inxile بصورت sci-fi هست.نمیدونم کجا شنیدم
آره میدونم، ولی اون تازه جدیدا وارد pre production شده :D اون موقع اصلا مشغول Wasteland 3 بودن.

حالا initiative به کنار، بنظرم باید به Compulsion Games هم نگاه ویژه ای داشته باشیم. هم Klobrille و هم خود اسپنسر گفتن همه سورپرایز میشن وقتی بازی جدیدشون رو ببینن.

آره میدونم، ولی اون تازه جدیدا وارد pre production شده :D اون موقع اصلا مشغول Wasteland 3 بودن.

حالا initiative به کنار، بنظرم باید به Compulsion Games هم نگاه ویژه ای داشته باشیم. هم Klobrille و هم خود اسپنسر گفتن همه سورپرایز میشن وقتی بازی جدیدشون رو ببینن.
کلا وضعیت خیلی بهتر میشه تو سال های بعد. یکی از ویژگی های داشتن تعداد زیادی استودیو aaa ساز اینه که قرار نیست به دو سه تا استودیو فشار بیاد تا هر 2 سال یک نسخه از بازیشونو بدن. در مورد Compulsion بگم که آفیس جدید و بزرگتری گرفتن و افزایش نیرو خوبی میتونن داشته باشن. ولی علل حساب در حد بازی های کوچیک میشه روشون حساب کرد. من بیشتر منتظر avowed هستم :D

سلام به دوستان
من تابحال ایکس باکس نداشتم گیج شدم
به تازگی آل دیجیتال ۱ ترا خریدم وان اس روش ۱۳ تا بازی روز آفلاین هست ولی خوب هیچی مثل بازی کردن آنلاین نمیشه
حالا اگر من گیم پس بخرم دستگاه آنلاین بشه این بازی ها قفل میشه؟ چون کمبت ۱۱ و کراش ریسنیگ ، رد داد ، پی اس ۲۰ ، تیکن ۷ ، مدرن وارفر جدید روشه اگر پاک بشه دیگه مثل قبل نمیشه ریخت و تک تک بیرون می‌ریزن دونه ای ۲۰۰ تا ۳۰۰
اگر اینجوری هم این بازیها میمونن بخرم فورزا هم بتونم بازی کنم

سلام به دوستان
من تابحال ایکس باکس نداشتم گیج شدم
به تازگی آل دیجیتال ۱ ترا خریدم وان اس روش ۱۳ تا بازی روز آفلاین هست ولی خوب هیچی مثل بازی کردن آنلاین نمیشه
حالا اگر من گیم پس بخرم دستگاه آنلاین بشه این بازی ها قفل میشه؟ چون کمبت ۱۱ و کراش ریسنیگ ، رد داد ، پی اس ۲۰ ، تیکن ۷ ، مدرن وارفر جدید روشه اگر پاک بشه دیگه مثل قبل نمیشه ریخت و تک تک بیرون می‌ریزن دونه ای ۲۰۰ تا ۳۰۰
اگر اینجوری هم این بازیها میمونن بخرم فورزا هم بتونم بازی کنم
اره داداش قفل میشه بازیهات و هیچ راهی هم واسه برگردوندنش نیست این بازیهایی گه گفتی رو تموم کن بعد گیم پس بگیر

اره داداش قفل میشه بازیهات و هیچ راهی هم واسه برگردوندنش نیست این بازیهایی گه گفتی رو تموم کن بعد گیم پس بگیر
آخه من بیشتر برای این کنسول خریدم که جمع های خانوادگی ۲ نفره بازی کنیم بخاطر ارزون بودن بازیها که شانس من اکانت ریختن بسته شده وگرنه پلی ۴ هم دارم
مشکلی که هست طرف فورزا ۴ و ۳ نریخته تو کف موندم و پک های الان هم که بخوان بریزن این بازیها دیگه دونه ای شده خیلی گرون در میاد
راستی راهی هم نیست بازیارو آفلاین بتونم آپدیت کنم درسته؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or