یه شایعه جدید در مورد بازی پرفکت دارک اومده. با توجه به این که گفته کریسمس عرضه میشه به نظر غلط میاد ولی صرفا جهت فان اش می زارم :
این یک بازی مخفی کاری سوم شخص اپیزودیک با coop اختیاری است که در مراسم The Game Awards اعلام می شود. این بازی شبیه اسپلینتر سل هست با پیچ و تاب های خاص خود. آهنگ تریلر No Church in the wild توسط Kanye West است. جلد یک بازی، در شب کریسمس منتشر می شود ، کاملاً رایگان در Game Pass. هر قسمت به 12 قسمت تقسیم می شود و هر فصل 5 جلد است.
غیر از اینکه مثل یک بازی Telltale نخواهد بود ، بسیار سینمایی است بدون داشتن صحنه های برش و مواردی از این دست. به آن مانند new vegas جدید فکر کنید که به تکامل خود ادامه می دهد. از ابتدا شروع می شود و محتوایی که هرچه بیشتر به آن اضافه شود اضافه می شود. این طرح همچنین قصد دارد آزمایش های زیادی را با برخی از فصل های بعدی انجام دهد. آنها بازی دیگری در دست توسعه دارند که من امروز قصد ندارم آنها را به اشتراک بگذارم ، زیرا من بیش از حد به اشتراک می گذارم ، فقط به عنوان اولین بازی های خوب به عنوان یک بازی سرویس محور فکر کنید. آنها به ساختن محتوای با کیفیت به شیوه ای کوتاه مسلط شده اند ، مانند هیچ استودیویی که من با آنها قرارداد کار نکرده ام.
اینجا یکی ازش می پرسه بازی اپیزودیک مثل هیتمن جواب نمی ده و مردم بر نمی گردن مجدد بازی کنم عنوان رو. این یارو جواب میده:
نگران بازگشت مردم نباشید ، از آنچه من آزمایش کردم ، گیم پلی لعنتی را به کمال رسانده ایم. داستان همچنین قرار است در برخی از صخره ها در هر حجم به پایان برسد ، و هر قسمت به طور بی وقفه پخش می شود تا اطمینان حاصل شود که بازیکنان سرگرم کننده هستند و بارها و بارها آن را پخش می کنند. این طراحی شده است تا مانند هیتمن تسلط یابد. مایکروسافت همچنین برنامه های بزرگی برای تبلیغات با این بازی ، بازی های بزرگ ورزشی و مواردی از این دست دارد.
لینک :
/v/ - Perfect Dark It's an episodic 3rd person stealth g - Video Games - 4chan