Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
نمیشه گفت "خرید استدیوی بازیسازی"
ولی خرید اخیر مایکروسافت چیز جالبیه

184192

طبق اعلام رسمی خود شرکت، Smash.gg رسما زیر مجموعه مایکروسافت شده
Smash.gg چیه؟
اینا یه شرکت خصوصی ای اند که سال 2015 برای هماهنگی و برگزاری ایونت های Esport بازی های سری Super Smash Bros روی کار اومدن. تو این 5 سال به مرور رنج کاریشون گسترده تر میشه و خارج از SSB لیگ و ایونت واسه بازی های دیگه هم برگزار می کنن (از فایتینگ های دیگه مثل Tekken و SFV تا Fifa و راکت لیگ و...) البته تو کل این مدت و حتی همین الانم برید تو سایتشون، بخش اصلی سایت هنوزم برگزاری ایونت های Smash Bros ـه. ولی به نسبت 5 سال پیش خیلی بزرگتر و گسترده تر شده دامنه فعالیت هاشون
این بین تو این 5 سال، اینا همکاری های خوبی هم با مایکروسافت سر برگزاری های ایونت های مختلف برای Halo و مابقی بازی های کمپانی داشتند
و حالا رسما به عنوان یه Organizer کاردرست که 5 ساله امتحانشونو پس دادن، زیرمجموعه مایکروسافت رفتن
که میشه از این موضوع این برداشت رو داشت که مایکروسافت دید وسیع تر و هجومی تری نسبت به وارد شدن به حوزه Esport دارن (New KI Maybe :D)

منبع: خود سایتشون + Microsoft buys eSports platform vendor Smash.gg | ZDNet

نمیشه گفت "خرید استدیوی بازیسازی"
ولی خرید اخیر مایکروسافت چیز جالبیه

View attachment 184192

طبق اعلام رسمی خود شرکت، Smash.gg رسما زیر مجموعه مایکروسافت شده
Smash.gg چیه؟
اینا یه شرکت خصوصی ای اند که سال 2015 برای هماهنگی و برگزاری ایونت های Esport بازی های سری Super Smash Bros روی کار اومدن. تو این 5 سال به مرور رنج کاریشون گسترده تر میشه و خارج از SSB لیگ و ایونت واسه بازی های دیگه هم برگزار می کنن (از فایتینگ های دیگه مثل Tekken و SFV تا Fifa و راکت لیگ و...) البته تو کل این مدت و حتی همین الانم برید تو سایتشون، بخش اصلی سایت هنوزم برگزاری ایونت های Smash Bros ـه. ولی به نسبت 5 سال پیش خیلی بزرگتر و گسترده تر شده دامنه فعالیت هاشون
این بین تو این 5 سال، اینا همکاری های خوبی هم با مایکروسافت سر برگزاری های ایونت های مختلف برای Halo و مابقی بازی های کمپانی داشتند
و حالا رسما به عنوان یه Organizer کاردرست که 5 ساله امتحانشونو پس دادن، زیرمجموعه مایکروسافت رفتن
که میشه از این موضوع این برداشت رو داشت که مایکروسافت دید وسیع تر و هجومی تری نسبت به وارد شدن به حوزه Esport دارن (New KI Maybe :D)

منبع: خود سایتشون + Microsoft buys eSports platform vendor Smash.gg | ZDNet
آقا چرا تا اسم esport میاد همه میگن KI ?
درسته فایتینگ esport خور تره ولی ببینید مایکروسافت کلی آی پی دیگه هم برا esport داره.
شما برو ببین esport های هیلو و FM رو.
اون یه چیز دیگه.
اون تبلیغ فوتبال تو اولین معرفی کنسول تو TGA پارسال رو یادتونه؟
فوتبالم Esport داره مگه نه؟!
:-":-"
:-":-"
:-"

آخه من بیشتر برای این کنسول خریدم که جمع های خانوادگی ۲ نفره بازی کنیم بخاطر ارزون بودن بازیها که شانس من اکانت ریختن بسته شده وگرنه پلی ۴ هم دارم
مشکلی که هست طرف فورزا ۴ و ۳ نریخته تو کف موندم و پک های الان هم که بخوان بریزن این بازیها دیگه دونه ای شده خیلی گرون در میاد
راستی راهی هم نیست بازیارو آفلاین بتونم آپدیت کنم درسته؟؟؟
خود گیم پس پره بازیای ۲نفرست یه اکانت گیم پس یه ماهه بگیر حدودا ۶۰ تومن میشه بازیهایی مه میخوای با اینترنت شبانه ایرانسل یا همراه اول دانلود کن هیچ دردسری نداره و خیلی هم راحت ه

• Like
Reactions: Bax and g4mer
یه خبری اومده از اونجا که ماکرو در به در به دنبال استودیو هست توی ژاپن ممکنه زیاد بیربط نباشه :D سه تا از کله گنده های SIE ژاپن جدا شدن یه استودیو زده به اسم Bokeh. سابقه کاریشون یه جور خاصی درخشان هست که بیا ببین :دی.

یه شایعه جدید در مورد بازی پرفکت دارک اومده. با توجه به این که گفته کریسمس عرضه میشه به نظر غلط میاد ولی صرفا جهت فان اش می زارم :

این یک بازی مخفی کاری سوم شخص اپیزودیک با coop اختیاری است که در مراسم The Game Awards اعلام می شود. این بازی شبیه اسپلینتر سل هست با پیچ و تاب های خاص خود. آهنگ تریلر No Church in the wild توسط Kanye West است. جلد یک بازی، در شب کریسمس منتشر می شود ، کاملاً رایگان در Game Pass. هر قسمت به 12 قسمت تقسیم می شود و هر فصل 5 جلد است.
غیر از اینکه مثل یک بازی Telltale نخواهد بود ، بسیار سینمایی است بدون داشتن صحنه های برش و مواردی از این دست. به آن مانند new vegas جدید فکر کنید که به تکامل خود ادامه می دهد. از ابتدا شروع می شود و محتوایی که هرچه بیشتر به آن اضافه شود اضافه می شود. این طرح همچنین قصد دارد آزمایش های زیادی را با برخی از فصل های بعدی انجام دهد. آنها بازی دیگری در دست توسعه دارند که من امروز قصد ندارم آنها را به اشتراک بگذارم ، زیرا من بیش از حد به اشتراک می گذارم ، فقط به عنوان اولین بازی های خوب به عنوان یک بازی سرویس محور فکر کنید. آنها به ساختن محتوای با کیفیت به شیوه ای کوتاه مسلط شده اند ، مانند هیچ استودیویی که من با آنها قرارداد کار نکرده ام.

اینجا یکی ازش می پرسه بازی اپیزودیک مثل هیتمن جواب نمی ده و مردم بر نمی گردن مجدد بازی کنم عنوان رو. این یارو جواب میده:
نگران بازگشت مردم نباشید ، از آنچه من آزمایش کردم ، گیم پلی لعنتی را به کمال رسانده ایم. داستان همچنین قرار است در برخی از صخره ها در هر حجم به پایان برسد ، و هر قسمت به طور بی وقفه پخش می شود تا اطمینان حاصل شود که بازیکنان سرگرم کننده هستند و بارها و بارها آن را پخش می کنند. این طراحی شده است تا مانند هیتمن تسلط یابد. مایکروسافت همچنین برنامه های بزرگی برای تبلیغات با این بازی ، بازی های بزرگ ورزشی و مواردی از این دست دارد.

لینک :
/v/ - Perfect Dark It's an episodic 3rd person stealth g - Video Games - 4chan

یه شایعه جدید در مورد بازی پرفکت دارک اومده. با توجه به این که گفته کریسمس عرضه میشه به نظر غلط میاد ولی صرفا جهت فان اش می زارم :

این یک بازی مخفی کاری سوم شخص اپیزودیک با coop اختیاری است که در مراسم The Game Awards اعلام می شود. این بازی شبیه اسپلینتر سل هست با پیچ و تاب های خاص خود. آهنگ تریلر No Church in the wild توسط Kanye West است. جلد یک بازی، در شب کریسمس منتشر می شود ، کاملاً رایگان در Game Pass. هر قسمت به 12 قسمت تقسیم می شود و هر فصل 5 جلد است.
غیر از اینکه مثل یک بازی Telltale نخواهد بود ، بسیار سینمایی است بدون داشتن صحنه های برش و مواردی از این دست. به آن مانند new vegas جدید فکر کنید که به تکامل خود ادامه می دهد. از ابتدا شروع می شود و محتوایی که هرچه بیشتر به آن اضافه شود اضافه می شود. این طرح همچنین قصد دارد آزمایش های زیادی را با برخی از فصل های بعدی انجام دهد. آنها بازی دیگری در دست توسعه دارند که من امروز قصد ندارم آنها را به اشتراک بگذارم ، زیرا من بیش از حد به اشتراک می گذارم ، فقط به عنوان اولین بازی های خوب به عنوان یک بازی سرویس محور فکر کنید. آنها به ساختن محتوای با کیفیت به شیوه ای کوتاه مسلط شده اند ، مانند هیچ استودیویی که من با آنها قرارداد کار نکرده ام.

اینجا یکی ازش می پرسه بازی اپیزودیک مثل هیتمن جواب نمی ده و مردم بر نمی گردن مجدد بازی کنم عنوان رو. این یارو جواب میده:
نگران بازگشت مردم نباشید ، از آنچه من آزمایش کردم ، گیم پلی لعنتی را به کمال رسانده ایم. داستان همچنین قرار است در برخی از صخره ها در هر حجم به پایان برسد ، و هر قسمت به طور بی وقفه پخش می شود تا اطمینان حاصل شود که بازیکنان سرگرم کننده هستند و بارها و بارها آن را پخش می کنند. این طراحی شده است تا مانند هیتمن تسلط یابد. مایکروسافت همچنین برنامه های بزرگی برای تبلیغات با این بازی ، بازی های بزرگ ورزشی و مواردی از این دست دارد.

لینک :
/v/ - Perfect Dark It's an episodic 3rd person stealth g - Video Games - 4chan
این چند تا کلمه توش هست که خطر ناکه:
۱: اپیزودیک
۲: سرویس محور
۳: کوآپ

خلاصه اینکه هایپ پایین نگه دارید

• Like
Reactions: mohsenjyubi201
من اتفاقا چند روز پیش اومدم بگم (که نگفتم :D) تو پادکست سایت Xboxera یکیشون گفت طبق چیزایی که شنیده، میگه ممکنه بازی Initiative بصورت اپیزودیک باشه. البته بیشتر با سریال Black mirrors مقایسش میکرد که فکر کنم هر اپیزود داستان جدا داره ولی تو یک یونیورس هست همش.

با درست و غلط بودن شایعه کاری ندارم، ولی برای من اپیزودیک بودن بازی مهم نیست، فقط دوست دارم خیلی بازی generic نباشه. یکم متفاوت باشه و هویت و شناسنامه خودشو داشته باشه.

آخرین ویرایش:
بازیهای ورزشی به نظرت منظورش چیه که قصد تبلیغش رو داره مایکرو؟؟
بنظرم مثل سونی که به قرارداد با NBA2K داشت سر قدرتنمایی کنسولش اینا هم یه همچین کاری حالا یا با EA و یا با PES بکنن.
در حد همون قرارداد تبلیغاتی.

• Like
Reactions: g4mer and AmirPh78
البته بایوور رو هم نمیشه دیگه استودیوی درجه یکی دونست که آدم هیجان زده شه یکم
دقیقا. بایوور از اون استودیوهاست که اگر ازش نفر جذب کنن ما باید نگران باشیم :دی. درضمن فک کنم دوتا عضو اصلی-کلیدیش دارن جا میشن. به معنی واقعی کلمه این دیگه فقط جسد بایوور هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or