Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
استادیو ای که کلا ۲ ساله تاسیس شده و می خواد AAA بسازه توی این مدت باید خروجی داشته باشه؟!
من منظورم کل استودیوها هستن ... من خودم طرفدار اکس باکس هستم و اصلا هم برای چند درصد رزولوشین بالتر یا پایین تر مهم نیست ... یا زمان لود چند ثانیه کمتر یا بیشتر ... تنها چیزی که مهمه اینه که حداقل یه آی پی جدید با کیفیت از این همه استودیو در بیاد. حتی به نظر من ساخت ادامه آی پی ها گذشته و یا ریمستر و ریمیک هم خوب نیست ... یه بازی جدید قوی فقط میتونه اکس باکس رو نجات بده

من منظورم کل استودیوها هستن ... من خودم طرفدار اکس باکس هستم و اصلا هم برای چند درصد رزولوشین بالتر یا پایین تر مهم نیست ... یا زمان لود چند ثانیه کمتر یا بیشتر ... تنها چیزی که مهمه اینه که حداقل یه آی پی جدید با کیفیت از این همه استودیو در بیاد. حتی به نظر من ساخت ادامه آی پی ها گذشته و یا ریمستر و ریمیک هم خوب نیست ... یه بازی جدید قوی فقط میتونه اکس باکس رو نجات بده
صبر اینجا بهتره وگرنه افتضاح اسکیل باند و کرک دان و ... تکرار میشه که بازی رو زود تر از موعد معرفی کردن کلی مشکل پیش اومد

از بازی بعدی استدیو کوالیشن خبری نیست؟
فقط منتظرم ببینم این لعنتیا با ue 5 چیکار میخوان کنن
یه جاهای از گیرز ۵ باورم نمیشد بازی رو وان معمولی داره اجرا میشه گرافیکش واقعا شاهکار بود گیمینگ بولت تو یه ویدئو گرافیک و نقد میکرد با تیتر best looking game of all time یه جاهای ویدئو طرف پشماش ریخته بود که بازی رو وان معمولی رو ۳۰ فریم قفل بود

Last edited by a moderator:
گویا ZeniMax Online Studios به جز استودیویی که الان تو Hunt Valley دارن یه استودیوی معرفی نشده هم در San Diego دارن و مشغول کار روی یک AAA هستند. 50 موقعیت شغلی هم موجوده.

2020-11-23.png

این حجم از استودیو و تیم های زیاد وقتی به نتیجه برسن و پروژه هاشون رو نشون بدن شاهد یه بمباران انحصاری از طرف first party ها هستیم. :D?

ماینکرفت در چین به 400 میلیون یوزر رسیده!

View attachment 182476

بعد یسری میان از ضرر بخش گیمینگ مایکروسافت میگن که مثلا با سود ویندوز و آفیس سر پا مونده :))
بازی free2play. بعد 400میلیون دانلود. هرکس بگه بابا 1 دلار که چیزی نیست و 1دلار خرید درون برنامه ای بکنه میشه 400میلیون دلار!
مت بوتی چه کرد با خرید این موجانگ!
نسخه پولی هم 200میلیون کاربر. که قیمتش نمیدونم الان ولی قبلن 20 دلار یادم بود. بگیریم اقا اینا با تخفیف و اینا رو هم خریدن 10 دلار اصلا. 200 میلیون 10 دلار میشه 2.000.000.000دلار!
حالا هی بگن بازی پیکسلی مکعب چینی.

بازی free2play. بعد 400میلیون دانلود. هرکس بگه بابا 1 دلار که چیزی نیست و 1دلار خرید درون برنامه ای بکنه میشه 400میلیون دلار!
مت بوتی چه کرد با خرید این موجانگ!
نسخه پولی هم 200میلیون کاربر. که قیمتش نمیدونم الان ولی قبلن 20 دلار یادم بود. بگیریم اقا اینا با تخفیف و اینا رو هم خریدن 10 دلار اصلا. 200 میلیون 10 دلار میشه 2.000.000.000دلار!
حالا هی بگن بازی پیکسلی مکعب چینی.
البته یادتون باشه که پرفروش ترین بازی جهان همین ماینکرفته.
یه چیزی هم بگم جو برتون نداره این اعداد برای یکسال نیست نگید واو یا نخواید بعدا مچ منو بگیرید. کلا درامدزایی این ip رو گفتم

دوستان خبری از بازی بعدی استدیو مون نیومده ؟
ori جدید میسازن ؟
اوری رو دیگه نمی سازن=((
رفتن با Private Division می خوان rpg بسازن فک کنم
البته گفتن ما راه رو برای ساخت ادامه اوری باز گذاشتیم شاید دوباره با مایکروسافت همکاری کردیم

اوری رو دیگه نمی سازن=((
رفتن با Private Division می خوان rpg بسازن فک کنم
البته گفتن ما راه رو برای ساخت ادامه اوری باز گذاشتیم شاید دوباره با مایکروسافت همکاری کردیم
به نظرم سبک بازی سازی خودشون خوب هست
اینکه همه میخوان rpg بسازن خیلی بد هست
باقی ژانر ها نابود میشه
بعد از ip های نینتندو این استودیو مون بازی platformer خفنی ساختن
این ori ترکیبی از مهارت های انواع بازی پلتفورمر بود
بنظرم تا الان بهترین بازی بوده که ناشرش مایکرو بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or