دیشب که همش آنلاین بودی، من لیست پایینو میدیدم که بودی.چه میکردیمن هنوز نتونستم شوکیس و ببینم و تازه الان وقتم ازاد شده و دارم دانلود میکنم ببینم چه خبر بوده.
ولی از بازخوردهای بچه ها مشخصه راضی ان.
تبریک میگم و امیدوارم منم با دیدنش حال کنم.
همینکه تو این شرایط برای چند ساعتی حالمون میتونه با یه اتفاق گیمی خوب باشه غنیمته.
خوشحالم که Xbox تونسته حال طرفدار هاش و گیمر جماعت و خوب کنه.
احتمالا فردا بیادsilksong خدا بیامرزش
چقد شبیه ساز پیاده روی ( به معنای واقعی کلمه ) بین دوستان محبوب شده
گرافیک hellblade 2
ظاهرا دوستان چند سال اخبار گیم دنبال نمی کنن
تو گوگل سرچ کنید و قدرت ue5 ( با تیم های غیر حرفه ای زیر 5 نفر ) تماشا کنید
طراحی چهره و انیمیشن
تو گوگل سرچ کنید metahuman ( هر تیم معمولی مستقل هم می تونه به این سطح برسه )
چه عجب یکی به ساخته جدید چاینیز رووم توجه کرد!!دوستان یک بازی هم معرفی شد روی دکل نفتی دریایی اتفاق میوفتاد...به نظر اول شخص با تم ترسناک میومد
از اون جزئیاتی نیومده؟!
کلا من هر چی چیزی که مربوط به دکل نفتی دریایی باشه رو دوست دارم
بازم 30 فریم؟ ناف بازی های ایکس باکس با 30 فریم بریدن انگار. رد فال با اون گرافیک 30 فریم، استارفیلد با این وسعت 30 فریم.
استودیو های خود مایکروسافت هم قلق تولز دستشون نیومد پس... نه نه راستی استارفیلد از 2012 در دست ساخت بوده این ربطی به مایکرو نداره.
ری تریسینگ چرا روی فورزا فقط روی نسخه پی سی؟ اینم یکی دیگه داشته میساخته؟
الان ریک و مورتی اس میاد گیف آفیس میزاره
من تعجب میکنم با این مزخرفاتی که کاربر کبیر میگه چرا هیچ اخطاری نمیگیره!!
در حالی که همه از نمایش و بخصوص استارفیلد راضی بودن این کاربر فقط در حال مغلطه و ... ست
_____
این دوستمون تو این کشور سیاستمدار موفقی میشد.حیف شد واقعا
کبیر و مکزیکی رو در حد اون npc دراگون ایج فرض کن که مدام می گفت Enchantment، رو اعصابن ولی فانه حضورشون
قبل از شوکیس
View attachment 296907
بعد از شوکیس
View attachment 296909
کبیر و مکزیکی (رولی قدیم) واقعا فن سونی نیستن. اینا بیشتر هویتشون تو نفرت از ماکروسافت خلاصه شده. اون مکزیکی وقتی میاد میگه من هیچوقت این تاپیک رو نمیخونم یعنی واسه بحثایی که اینجا شکل میگیره اهمیتی قائل نیست و صرفا هدفش از پست دادن تو اینجا اسپم و رو اعصاب بقیه رفتنه. بهتره اصلا پستای چنین آدمای معلوم الحالی رو نخونید و خواستید جوابشون هم بدید با چهار تا گیف و میم بی ربط بدید که لایقشن.
به جز این ۲تا چنتا دیگه ام هستن که کارشون فقط هیت ماکروسافتهکبیر و مکزیکی (رولی قدیم) واقعا فن سونی نیستن. اینا بیشتر هویتشون تو نفرت از ماکروسافت خلاصه شده. اون مکزیکی وقتی میاد میگه من هیچوقت این تاپیک رو نمیخونم یعنی واسه بحثایی که اینجا شکل میگیره اهمیتی قائل نیست و صرفا هدفش از پست دادن تو اینجا اسپم و رو اعصاب بقیه رفتنه. بهتره اصلا پستای چنین آدمای معلوم الحالی رو نخونید و خواستید جوابشون هم بدید با چهار تا گیف و میم بی ربط بدید که لایقشن.
فارغ از بحث فن شرکت خاصی بودن شوکیس ایکس باکس دیشب انقد فوق العاده و رویایی بود که کسی که خودش رو گیمر میدونه و تفریحش گیمه از دیدنش به وجد بیاد و لذت ببره.