نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

من هنوز نتونستم شوکیس و ببینم 😁 و تازه الان وقتم ازاد شده و دارم دانلود میکنم ببینم چه خبر بوده.
ولی از بازخوردهای بچه ها مشخصه راضی ان.
تبریک میگم و امیدوارم منم با دیدنش حال کنم.
همینکه تو این شرایط برای چند ساعتی حالمون میتونه با یه اتفاق گیمی خوب باشه غنیمته.
خوشحالم که Xbox تونسته حال طرفدار هاش و گیمر جماعت و خوب کنه.
دیشب که همش آنلاین بودی، من لیست پایینو میدیدم که بودی.چه میکردی :D
برا 2023 که داستان بسته شد با hi-fi rush و استارفیلدو ماینکرفت و فورزا و ردفال، البته یه 007 هم دادن و هنوز یه شانسی برا aoe کنسولی ممکنه باشه. تامین کرد امسال رو.
برا 2024 هم که فعلا هلبلید و اوود هست و towerbone و احتمالا dlc استارفیلد و فلایت سیمولاتور، جا داره یه عنوان دیگه هنوز بگیره، برا سال بعد ماشین گیمز باید بیاد.

چقد شبیه ساز پیاده روی ( به معنای واقعی کلمه ) بین دوستان محبوب شده 8->
گرافیک hellblade 2 :))
ظاهرا دوستان چند سال اخبار گیم دنبال نمی کنن
تو گوگل سرچ کنید و قدرت ue5 ( با تیم های غیر حرفه ای زیر 5 نفر ) تماشا کنید
طراحی چهره و انیمیشن :))
تو گوگل سرچ کنید metahuman ( هر تیم معمولی مستقل هم می تونه به این سطح برسه )

منظورت از تيم معمولي ناتي داگه كه ٥ ساله يه مولتي واسه لست نميتونه بده ديگه؟ درسته؟
احسنت مشخصه ٣/٥ ميليون سند رو بررسي كردي كه باز به نابودي صنعت رسيدي نوسترادوس :D

• Like
Reactions: pbgame and MO021
دوستان یک بازی هم‌ معرفی شد روی دکل نفتی دریایی اتفاق میوفتاد...به نظر اول شخص با تم ترسناک میومد
از اون جزئیاتی نیومده؟!

کلا من هر چی چیزی که مربوط به دکل نفتی دریایی باشه رو دوست دارم :D
چه عجب یکی به ساخته جدید چاینیز رووم توجه کرد!!😅
منتظر یه بازی داستانی و خفن باشین، بازی تم ترسناک داره و توی یه دکل نفتی تو سال ۱۹۷۵ اتفاق می‌افته، با توجه به سازنده بازی توقع یه بازی تو مایه‌های امنژیا مخصوصا نسخه دومش که خودشون ساختن، رو داشته باشین.

بازم 30 فریم؟ ناف بازی های ایکس باکس با 30 فریم بریدن انگار. رد فال با اون گرافیک 30 فریم، استارفیلد با این وسعت 30 فریم.

استودیو های خود مایکروسافت هم قلق تولز دستشون نیومد پس... نه نه راستی استارفیلد از 2012 در دست ساخت بوده این ربطی به مایکرو نداره.

ری تریسینگ چرا روی فورزا فقط روی نسخه پی سی؟ اینم یکی دیگه داشته می‌ساخته؟ 😂

الان ریک و مورتی اس میاد گیف آفیس میزاره 🤣

شما تمركز رو روي قراردادهاي ديشب بذار بيشتر يه موقع مثله تركمان چاي نشه ابرو ريزي شه
گيم بمونه واسه بعد سيمين جون

من تعجب میکنم با این مزخرفاتی که کاربر کبیر میگه چرا هیچ اخطاری نمیگیره!!
در حالی که همه از نمایش و بخصوص استارفیلد راضی بودن این کاربر فقط در حال مغلطه و ... ست
_____
این دوستمون تو این کشور سیاستمدار موفقی میشد.حیف شد واقعا

من فكر ميكنم بايد تو توتاپيك انتقادات جمع بشيم و دسترسي ايشون به تاپيكهاي اكس باكس قطع بشه

اخطار قطعا ميگيره
منتهي يه مقدار تقصير عدم هماهنگي كسايي هست كه مخالف صحبتهاشن

من فكر ميكنم بايد تو توتاپيك انتقادات جمع بشيم و دسترسي ايشون به تاپيكهاي اكس باكس قطع بشه

اخطار قطعا ميگيره
منتهي يه مقدار تقصير عدم هماهنگي كسايي هست كه مخالف صحبتهاشن
کبیر و مکزیکی رو در حد اون npc دراگون ایج فرض کن که مدام می گفت Enchantment، رو اعصابن ولی فانه حضورشون :D

قبل از شوکیس
SandalDAII.png

بعد از شوکیس
enchantment1.jpeg

وضعيت كبير !

View attachment 296910

جز وظايفش هيت ورزيدن با سه ميليون كلمه و فونت ٢٦
کبیر و مکزیکی (رولی قدیم) واقعا فن سونی نیستن. اینا بیشتر هویتشون تو نفرت از ماکروسافت خلاصه شده. اون مکزیکی وقتی میاد میگه من هیچوقت این تاپیک رو نمیخونم یعنی واسه بحثایی که اینجا شکل میگیره اهمیتی قائل نیست و صرفا هدفش از پست دادن تو اینجا اسپم و رو اعصاب بقیه رفتنه. بهتره اصلا پستای چنین آدمای معلوم الحالی رو نخونید و خواستید جوابشون هم بدید با چهار تا گیف و میم بی ربط بدید که لایقشن.

فارغ از بحث فن شرکت خاصی بودن شوکیس ایکس باکس دیشب انقد فوق العاده و رویایی بود که کسی که خودش رو گیمر میدونه و تفریحش گیمه از دیدنش به وجد بیاد و لذت ببره.

کبیر و مکزیکی (رولی قدیم) واقعا فن سونی نیستن. اینا بیشتر هویتشون تو نفرت از ماکروسافت خلاصه شده. اون مکزیکی وقتی میاد میگه من هیچوقت این تاپیک رو نمیخونم یعنی واسه بحثایی که اینجا شکل میگیره اهمیتی قائل نیست و صرفا هدفش از پست دادن تو اینجا اسپم و رو اعصاب بقیه رفتنه. بهتره اصلا پستای چنین آدمای معلوم الحالی رو نخونید و خواستید جوابشون هم بدید با چهار تا گیف و میم بی ربط بدید که لایقشن.

فارغ از بحث فن شرکت خاصی بودن شوکیس ایکس باکس دیشب انقد فوق العاده و رویایی بود که کسی که خودش رو گیمر میدونه و تفریحش گیمه از دیدنش به وجد بیاد و لذت ببره.
به جز این ۲تا چنتا دیگه ام هستن که کارشون فقط هیت ماکروسافته
مگه میشه گیمر باشی و از اونهمه بازی ای که نمایش داشت هیچکدوم واسط جالب نباشه؟
من واسه شوکیس سونی ذوق و شوق داشتم چون از دیدن گیم لذت میبرم مثل خیلی از بچه های همینجا که واسشون پلتفرم مهم نیست و فقط بازی واسشون مهمه.
طوری ذوب سونی شدن که معتقدن کاربرای اکس باکس ۳ ساله بازی ندارن.دقت کن منظورشون این نیست که اکس باکس بازی کم داره اینا کلا منکر بازیهای اکس ان

ماه پیش چنتا سونی فن+یه مدیر سبز رنگ به شدت معتقد بودن گیمپس هیچ حرفی مقابل پلاس نداره و پلاس گیم پس رو به خاک و خون کشیده.

آخرین ویرایش:
به نظر من استارفیلد میتواند یک گس خوب باشد
کلی متحوای داستانی، سرزمین های جدید، اسلحه های جدید هر بار هر بار تا چند سال
این الگو در بازی FH5 هم انجام شده
گس اینطوری ساختن هم هنر میخواند گس صرفا بازی F2p یا مولتی پلیر نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or