واقعا خودتون زیر دلتون درد نمیگیره از اینهمه مغلطه و اطلاعات غلط؟ فورتزا RT GI روی کنسول نیست که همون اول هم گفتن ورژن کنسولی RT Reflection دارهبازم 30 فریم؟ ناف بازی های ایکس باکس با 30 فریم بریدن انگار. رد فال با اون گرافیک 30 فریم، استارفیلد با این وسعت 30 فریم.
استودیو های خود مایکروسافت هم قلق تولز دستشون نیومد پس... نه نه راستی استارفیلد از 2012 در دست ساخت بوده این ربطی به مایکرو نداره.
ری تریسینگ چرا روی فورزا فقط روی نسخه پی سی؟ اینم یکی دیگه داشته میساخته؟
الان ریک و مورتی اس میاد گیف آفیس میزاره
اصلا فیبل بهترین گرافیک تاریخ بشر! مسئله چیز دیگریست.... این بحث in game و گیم پلی هم اولین بار دارم اینجا میبینم توی کاتسین فلان باشه و بسار باشه حرفمون نیست، وقتی میشینی پای بازی چی میبینی بحثمونه.رفیق فکر کنم واضح باشد
In engine > in game > game play
هر کسی Forza Horizon 5 بازی کرده باشد هیچ نگرانی برای Fable ندارد.قطعا بهترین گرافیک نسل رو در هنگام عرضه تحویل می دهند.
چرا اخطار بگیره داریم صحبت میکنیم بدون توهینمن تعجب میکنم با این مزخرفاتی که کاربر کبیر میگه چرا هیچ اخطاری نمیگیره!!
در حالی که همه از نمایش و بخصوص استارفیلد راضی بودن این کاربر فقط در حال مغلطه و ... ست
_____
این دوستمون تو این کشور سیاستمدار موفقی میشد.حیف شد واقعا
این جمله ات را باید با طلا نوشت اینقدر خردمندانه هسترفیق جسارتا پیشنهاد می کنم یک سری به خیابان یا جایی که شلوغ هست بزنید و چند دختر معمولی هم ببینید.همه دخترها شبیه داف های اینستاگرام نیستند.
رفیق شما گفتی in engine هست ما هم گفتیم in game.کپشن تریلر هم نوشته in game،خود سازنده هم تاکید کرده نمایش in game هست و از روی XSX کپچر شده است.اصلا فیبل بهترین گرافیک تاریخ بشر! مسئله چیز دیگریست.... این بحث in game و گیم پلی هم اولین بار دارم اینجا میبینم توی کاتسین فلان باشه و بسار باشه حرفمون نیست، وقتی میشینی پای بازی چی میبینی بحثمونه.
من واقعا به Pgایمان دارم یکی از کار درست ترین استودیوهای این صنعته از اونا که بازی نهایی رو همیشه از تریلر ها بهتر و تمیزتر درمیارن از اونا که انقدر به کارشون اطمینان دارن همیشه یک هفته قبل عرضه اجازه انتشار نقد و نمرات رو میدن.تریلر CG فیبل:
View attachment 296886
تریلر In Game:
View attachment 296887
شک ندارم بازی نهایی از این تریلر هم بهتر میشه
حالا بذار بازیاش بیانمایکرو الان رسما پرچمدار عناوین سینگل پلیر داستانی هست
شما فقط ببین دیشب چند تا عنوان استوری محور انحصاری معرفی شد
در کنارش با خرید اکتی رسما پرچمدار عناوین گس هم هست
View attachment 296860