این مصاحبه هم از برنامه های جالب دیشب بودنمیدونم کسی اشاره کرد یا نه اما تاد یه مصاحبه نیم ساعته هم با IGN داشته.
اون قضیه کمک گرفتن سر کامبت و شوتینگ رو رد کرد اما گفت سر گرافیک خیلی از ID کمک گرفتن و تکنیکایی که تو ID Tech استفاده میشده رو با کمک اونا وارد انجین خودشون کردن
و همینطور بازی جدید ID رو هم دیده، که اومد حرف بزنه جلو خودشو گرفت
View attachment 296920
اگه یکی از دوستان لطف کنه مراسم رو از یوتیوب مستقیم کنه تو اپلودرای داخلی ما راحت دانلود کنیم یا لینکی چیزی من اکانت ندارمکسی لینک کل مراسم رو کیفیت عالی یا 4k داره بزاره؟
اونا احتمالا میشن سوپرایزای ۲۰۲۴ظاهرا دو تا تیم دارن توی id روی دوتا پروژه کار میکنن.
اگر یکیشون Quake باشه و اون یکی Hexen من سر به بیابون میزارم. ای کاش دیشب حداقال یه تیزر از پروژه بعدیشون نشون میدادن نامردا.
این کامنت که کاملا مربوط به ساختاره سخت افزاری نینتندو میشه! آیا ربطی به قوتی ترین کنسول حال حاظر بازار داره ؟
Hexen کلا ۳ تا کلاس داشت، یه کلاسش warrior بود که ۳ تا سلاحش توی قسمتای اول بعد از پیدا کردنشون کاملا melee بودن و بعد قابلیت این رو بهتون میداد که جادو روش سوار کنید و از فاصله دور هم دشمنارو با جادو نابود کنید.اونا احتمالا میشن سوپرایزای ۲۰۲۴
از hexen استقبال میشه چون melee های بیشتری داره
فکر کن روی همه دشمنا فینیشرای خفن و متنوع بزنی مثل دوم اترنال
اسپنسر بعد عرضه ردفال گفت که چنتا تیم از mgs واسه کمک به بتزدا فرستادیمنمیدونم کسی اشاره کرد یا نه اما تاد یه مصاحبه نیم ساعته هم با IGN داشته.
اون قضیه کمک گرفتن سر کامبت و شوتینگ رو رد کرد اما گفت سر گرافیک خیلی از ID کمک گرفتن و تکنیکایی که تو ID Tech استفاده میشده رو با کمک اونا وارد انجین خودشون کردن
و همینطور بازی جدید ID رو هم دیده، که اومد حرف بزنه جلو خودشو گرفت
View attachment 296920
دقیقا نیاز به یه شوتر این مدلی داریم که تم دارک داشته باشهHexen کلا ۳ تا کلاس داشت، یه کلاسش warrior بود که ۳ تا سلاحش توی قسمتای اول بعد از پیدا کردنشون کاملا melee بودن و بعد قابلیت این رو بهتون میداد که جادو روش سوار کنید و از فاصله دور هم دشمنارو با جادو نابود کنید.
جو هر دو تا بازی هم Quake و هم Hexen بسیار خفن و تاریک بود و قشنگ میشه از توشون دوتا شوتر با تم horror خفن ساخت. یه جورایی ایده اولیه Quake رو از Hexen برداشتن ولی خب بعدش کلا خیلی کاملتر شد و سر و شکل منحصر به فرد خودشو گرفت.
در هر حال واقعا سخته برام صبر کردن و جدا دوست دارم هردوتا بازی رو با استانداردهای روز دوباره ببینم مخصوصا Quake رو.
نمیدونم راستش حق مالکیت برندش دقیقا برای کدوم اینا هست، id یا raven یا activision؟ قدیم ناشر بیشتر بازیای خود id هم activision بود و hexen رو id توی انتشارش همکاری کرده با raven . توی ساختش هم یه جورایی نظارت داسته هم روی عملکرد انجین و هم توی کانسپتش ولی الان به چه صورت هست رو نمیدونم واقعا. فقط هرچی که هست مطمئنم اسپنسر الکی تیشرتی با لوگوی hexen رو نمیپوشه، تابلو هست که میخواست بازی رو tease کنهدقیقا نیاز به یه شوتر این مدلی داریم که تم دارک داشته باشه
دوم مقداری رنگارنگ بود.
البته ساخته شدن hexen در گرو خرید اکتیویژن هست چون فکر کنم ip ش برای اکتیویژن هست
QuakeConظاهرا دو تا تیم دارن توی id روی دوتا پروژه کار میکنن.
اگر یکیشون Quake باشه و اون یکی Hexen من سر به بیابون میزارم. ای کاش دیشب حداقال یه تیزر از پروژه بعدیشون نشون میدادن نامردا.
یعنی من یکی مردم دیگه بخدا از دست مارکتینگ اینا، هر شوکیس و هر ایونتی گه میرسه خبرش میاد ولی خودش نمیاد . تصمیم گرفتم دیگه بیخودی دلخوش نکنم تا اگر نشون ندادن حالم گرفته نشه.QuakeCon
10 اگست برابر با 19 مرداد هست احتمالا یه تیزی ، بازی بعدی نشون بدن