نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

من تعجب میکنم با این مزخرفاتی که کاربر کبیر میگه چرا هیچ اخطاری نمیگیره!!
در حالی که همه از نمایش و بخصوص استارفیلد راضی بودن این کاربر فقط در حال مغلطه و ... ست
کاش مغلطه بود، دروغ میگه
---
دوستان لینک دانلود 4K شوکیس رو گیر آوردین، معطل نکنید،. اینجا هم به اشتراک بذارید :x
از اون شوکیس هایی بود که باید توی هارد نگه داشت

کاش مغلطه بود، دروغ میگه
---
دوستان لینک دانلود 4K شوکیس رو گیر آوردین، معطل نکنید،. اینجا هم به اشتراک بذارید :x
از اون شوکیس هایی بود که باید توی هارد نگه داشت
خود بتسدا آپلود کرده این لینک زیر

4K حجمش 3.79 گیگ

تصاویر زوم شده از senua:
View attachment 296785

View attachment 296786

View attachment 296787

View attachment 296789

View attachment 296790

بهترین کرکتر رندرینگ توی ویدیو گیم رو داره این بازی...

فکر کنم اولین بار تو صنعتِ بازی‌هایِ ویدیویی باشه که، شخصیتِ بازی وقتی نگاهت می‌کنه انگار داری چشمایِ یه آدمِ واقعی رو می‌بینی.
هر بازی و شرکتی، بهترین، هنری‌ترین و تکنیکی‌ترین گرافیکم درست کرده باشه، من اولین باره که انقدر روح و روان تو یه شخصیتِ مجازی می‌بینم.
به نقاشی کردن می‌مونه که سخت‌ترین قسمتِ نقاشی، کشیدنِ چشماس. حالا شرکتایِ دیگه هرچقدر هم گرافیکِ معرکه بتونن درست کنن، هنوز انقدری بلد نیستن که بتونن چشم بسازن.
هلبلید یه بازیِ فضاساز هست، هدفش به اون صورت گیم‌پلی نیست. هدفش همین senua هست. می‌خواد یه فضایِ باستانیِ مرطوب و مرده و یه شخصیتِ روان‌پریش که به شدت گیراست رو شبیه‌سازی کنه.

چندتا سوال پیش اومد.
این شخصیت Fable زنه یا مرد یا یه چیزی وسط این دوتا؟
بی شوخی واقعا سواله اونایی که تو این فروم دلواپس woke بودن بازیها بودند الان کجان ؟
اینایی که خیلی به این مسائل علاقه داشتند بیان الان بگن این چیه واقعا ؟

View attachment 296833View attachment 296834

View attachment 296838

الان نیا بگو بازی ار پی جیه و شخصیت انتخابیه. من دقیقا منظورم همین نمایش دیشبه. وگرنه بوسه آخر dlc هورایزن هم انتخابی بود ولی دیدید که واسش چه قشقرقی بپا کردند بعضی ها.

سوال بعدی هلبلید ۲ بالاخره گیمپلیش چیه ؟ مبارزات به چه صورته؟ گرافیک بازی از ری تریسینگ رفلکشن دندونها رسیدیم به یه بازی گرافیکی واقعا معمولی واسه این نسل.
همین الان برید تو یوتوب ببینید ملت با انریل چی دموهایی میسازن که این پیش اونا هیچی نیست از نظر گرافیکی . اصلا دمو چرا کلی بازی هست اونم تو انریل ۴ همین الان برید مقایسه کنید با این مثل استاروارز و کلیستو ببینید گرافیک کدوم بهتره.

View attachment 296832

فورزا هم که بازم نمایشش رو PC عه اونم تازه سینماتیک. چرا یه گیمپلی درست حسابی نشون نمیدن که بیاد قشنگ مودهای بازی رو نشون بده ،مگه خیر سر این بازی ریسینگ سیمولاتور نیست چرا هیچی از امکانات بازی نشون نمیدن؟ چرا یه نمایش رو‌سریز اکس نمیذاره ببینیم رزولوشن چقدره و کیفیت چطوره.

در مورد استارفیلد این مشکل در به داغون بودن طراحی کرکترها واقعا مهم نیست براتون ؟
حالا کاری به گرافیک محیطی ندارم ولی این چیه خداوکیلی:

View attachment 296837

هر بازی باید حداقل یه استاندارد معمولی داشته باشه . اگه زلدا مثلا گرافیکش اونه خب کنسولش ضعیفه ولی اینکه پشتش به ۱۲ ترفلاپس قدرت خام گرمه پس چی شد اون همه هیاهو؟
ببینید نمی‌خوام بگم ۳۰ فریم تو کنسول ها نیست و چیز بدیه ولی باید انتخابی باشه و به گرافیک کلی اون بازی هم بخونه. الان این بازی که گرافیکی هم نداره چرا نمیتونه ۶۰ فریم بده ؟
اینطور که پیداست هلیلید هم ۳۰ فریم خواهد بود.

و در نهایت Avowed نمونه یه دانگرید کامل نسبت به نمایش قبلیش و کلا یه بازی با گرافیک فوق العاده معمولی.

View attachment 296831

واقعا ۸ ماه رو این تریلرها کار شده بود که این بشه ؟

تمام شد ؟

Nice Try

فیبل از 22 سال پیش این داستانا توش بود ، مثل هورایزون و اینا نیست که بعد دوتا گیم و چهارتا DLC یهویی بیاد بگه کارکتر لگبت ـه :>

رفیق بنده سرچ کردم نتیجه این رو نمایش داد.

sp-jpg.296851
ultra ray tracing مشهوده
چه برقی میزنه:دی

فکر کنم اولین بار تو صنعتِ بازی‌هایِ ویدیویی باشه که، شخصیتِ بازی وقتی نگاهت می‌کنه انگار داری چشمایِ یه آدمِ واقعی رو می‌بینی.
هر بازی و شرکتی، بهترین، هنری‌ترین و تکنیکی‌ترین گرافیکم درست کرده باشه، من اولین باره که انقدر روح و روان تو یه شخصیتِ مجازی می‌بینم.
به نقاشی کردن می‌مونه که سخت‌ترین قسمتِ نقاشی، کشیدنِ چشماس. حالا شرکتایِ دیگه هرچقدر هم گرافیکِ معرکه بتونن درست کنن، هنوز انقدری بلد نیستن که بتونن چشم بسازن.
هلبلید یه بازیِ فضاساز هست، هدفش به اون صورت گیم‌پلی نیست. هدفش همین senua هست. می‌خواد یه فضایِ باستانیِ مرطوب و مرده و یه شخصیتِ روان‌پریش که به شدت گیراست رو شبیه‌سازی کنه.
Ninja Theory تیم کمبت بازی رو گسترش داده و و حتی 1 سال تیم کمبت و انیمیشن رو تمرین داده توی مبارزات واقعی.
اینکه تا الان چیزی خاصی از کمبت و گیم پلی نشون ندادن دلیل نمیشه هدفشون گیم پلی نباشه. شک نکن با یه بازی اکشن کامل طرفیم. به شخصه شکی تو این مورد ندارم :D

ایشالا که in gameش هم ببینیم یه روز:D درست مثل هلبلید :D
رفیق انگار هنوز باور نکردی نمایش بازی in game هست.حق هم داری اینقدر عالی بود آدم به شک می افتد.البته خود گیم پلی قطعا مقداری از حالت in game پایین تر می آید ولی کات سین ها در بدترین حالت همین هستند.هر چند تا عرضه بازی وقت زیادی مانده و جا برای پیشرفت وجود دارد. Hellblade II هم بهترین گرافیک نسل هست،چه ایرادی داشت؟اگر منظورت نمایش بازی هست که بله خودم هم انتظار نمایش بهتری داشتم ولی از نظر گرافیکی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.

رفیق انگار هنوز باور نکردی نمایش بازی in game هست.حق هم داری اینقدر عالی بود آدم به شک می افتد.البته خود گیم پلی قطعا مقداری از حالت in game پایین تر می آید ولی کات سین ها در بدترین حالت همین هستند.هر چند تا عرضه بازی وقت زیادی مانده و جا برای پیشرفت وجود دارد. Hellblade II هم بهترین گرافیک نسل هست،چه ایرادی داشت؟اگر منظورت نمایش بازی هست که بله خودم هم انتظار نمایش بهتری داشتم ولی از نظر گرافیکی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.
من هیچ ایرادی از گرافیک هلبلید نگرفتم خیلی هم خفن بود، صرف مقایسه با نمایش اولیه بازی منظورمه. فیبل هم ایشالا گرافیک نهایی بازی همین باشه شما هم راضی باشی:دی

بازم 30 فریم؟ ناف بازی های ایکس باکس با 30 فریم بریدن انگار. رد فال با اون گرافیک 30 فریم، استارفیلد با این وسعت 30 فریم.

استودیو های خود مایکروسافت هم قلق تولز دستشون نیومد پس... نه نه راستی استارفیلد از 2012 در دست ساخت بوده این ربطی به مایکرو نداره.

ری تریسینگ چرا روی فورزا فقط روی نسخه پی سی؟ اینم یکی دیگه داشته می‌ساخته؟ 😂

الان ریک و مورتی اس میاد گیف آفیس میزاره 🤣

بازم 30 فریم؟ ناف بازی های ایکس باکس با 30 فریم بریدن انگار. رد فال با اون گرافیک 30 فریم، استارفیلد با این وسعت 30 فریم.

استودیو های خود مایکروسافت هم قلق تولز دستشون نیومد پس... نه نه راستی استارفیلد از 2012 در دست ساخت بوده این ربطی به مایکرو نداره.

ری تریسینگ چرا روی فورزا فقط روی نسخه کنسول؟ اینم یکی دیگه داشته می‌ساخته؟ 😂

الان ریک و مورتی اس میاد گیف آفیس میزاره 🤣
30 فریم خوبه حس سینمایی رو بهتر انتقال میده;)

من هیچ ایرادی از گرافیک هلبلید نگرفتم خیلی هم خفن بود، صرف مقایسه با نمایش اولیه بازی منظورمه. فیبل هم ایشالا گرافیک نهایی بازی همین باشه شما هم راضی باشی:D
رفیق فکر کنم واضح باشد
In engine > in game > game play
هر کسی Forza Horizon 5 بازی کرده باشد هیچ نگرانی برای Fable ندارد.قطعا بهترین گرافیک نسل رو در هنگام عرضه تحویل می دهند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or