کاش مغلطه بود، دروغ میگهمن تعجب میکنم با این مزخرفاتی که کاربر کبیر میگه چرا هیچ اخطاری نمیگیره!!
در حالی که همه از نمایش و بخصوص استارفیلد راضی بودن این کاربر فقط در حال مغلطه و ... ست
خود بتسدا آپلود کرده این لینک زیرکاش مغلطه بود، دروغ میگه
---
دوستان لینک دانلود 4K شوکیس رو گیر آوردین، معطل نکنید،. اینجا هم به اشتراک بذارید
از اون شوکیس هایی بود که باید توی هارد نگه داشت
سورسی غیر از یوتوب باشه فوق العاده میشهخود بتسدا آپلود کرده این لینک زیر
4K حجمش 3.79 گیگ
تصاویر زوم شده از senua:
View attachment 296785
View attachment 296786
View attachment 296787
View attachment 296789
View attachment 296790
بهترین کرکتر رندرینگ توی ویدیو گیم رو داره این بازی...
چندتا سوال پیش اومد.
این شخصیت Fable زنه یا مرد یا یه چیزی وسط این دوتا؟
بی شوخی واقعا سواله اونایی که تو این فروم دلواپس woke بودن بازیها بودند الان کجان ؟
اینایی که خیلی به این مسائل علاقه داشتند بیان الان بگن این چیه واقعا ؟
View attachment 296833View attachment 296834
View attachment 296838
الان نیا بگو بازی ار پی جیه و شخصیت انتخابیه. من دقیقا منظورم همین نمایش دیشبه. وگرنه بوسه آخر dlc هورایزن هم انتخابی بود ولی دیدید که واسش چه قشقرقی بپا کردند بعضی ها.
سوال بعدی هلبلید ۲ بالاخره گیمپلیش چیه ؟ مبارزات به چه صورته؟ گرافیک بازی از ری تریسینگ رفلکشن دندونها رسیدیم به یه بازی گرافیکی واقعا معمولی واسه این نسل.
همین الان برید تو یوتوب ببینید ملت با انریل چی دموهایی میسازن که این پیش اونا هیچی نیست از نظر گرافیکی . اصلا دمو چرا کلی بازی هست اونم تو انریل ۴ همین الان برید مقایسه کنید با این مثل استاروارز و کلیستو ببینید گرافیک کدوم بهتره.
View attachment 296832
فورزا هم که بازم نمایشش رو PC عه اونم تازه سینماتیک. چرا یه گیمپلی درست حسابی نشون نمیدن که بیاد قشنگ مودهای بازی رو نشون بده ،مگه خیر سر این بازی ریسینگ سیمولاتور نیست چرا هیچی از امکانات بازی نشون نمیدن؟ چرا یه نمایش روسریز اکس نمیذاره ببینیم رزولوشن چقدره و کیفیت چطوره.
در مورد استارفیلد این مشکل در به داغون بودن طراحی کرکترها واقعا مهم نیست براتون ؟
حالا کاری به گرافیک محیطی ندارم ولی این چیه خداوکیلی:
View attachment 296837
هر بازی باید حداقل یه استاندارد معمولی داشته باشه . اگه زلدا مثلا گرافیکش اونه خب کنسولش ضعیفه ولی اینکه پشتش به ۱۲ ترفلاپس قدرت خام گرمه پس چی شد اون همه هیاهو؟
ببینید نمیخوام بگم ۳۰ فریم تو کنسول ها نیست و چیز بدیه ولی باید انتخابی باشه و به گرافیک کلی اون بازی هم بخونه. الان این بازی که گرافیکی هم نداره چرا نمیتونه ۶۰ فریم بده ؟
اینطور که پیداست هلیلید هم ۳۰ فریم خواهد بود.
و در نهایت Avowed نمونه یه دانگرید کامل نسبت به نمایش قبلیش و کلا یه بازی با گرافیک فوق العاده معمولی.
View attachment 296831
واقعا ۸ ماه رو این تریلرها کار شده بود که این بشه ؟
ultra ray tracing مشهودهرفیق بنده سرچ کردم نتیجه این رو نمایش داد.
Ninja Theory تیم کمبت بازی رو گسترش داده و و حتی 1 سال تیم کمبت و انیمیشن رو تمرین داده توی مبارزات واقعی.فکر کنم اولین بار تو صنعتِ بازیهایِ ویدیویی باشه که، شخصیتِ بازی وقتی نگاهت میکنه انگار داری چشمایِ یه آدمِ واقعی رو میبینی.
هر بازی و شرکتی، بهترین، هنریترین و تکنیکیترین گرافیکم درست کرده باشه، من اولین باره که انقدر روح و روان تو یه شخصیتِ مجازی میبینم.
به نقاشی کردن میمونه که سختترین قسمتِ نقاشی، کشیدنِ چشماس. حالا شرکتایِ دیگه هرچقدر هم گرافیکِ معرکه بتونن درست کنن، هنوز انقدری بلد نیستن که بتونن چشم بسازن.
هلبلید یه بازیِ فضاساز هست، هدفش به اون صورت گیمپلی نیست. هدفش همین senua هست. میخواد یه فضایِ باستانیِ مرطوب و مرده و یه شخصیتِ روانپریش که به شدت گیراست رو شبیهسازی کنه.
رفیق انگار هنوز باور نکردی نمایش بازی in game هست.حق هم داری اینقدر عالی بود آدم به شک می افتد.البته خود گیم پلی قطعا مقداری از حالت in game پایین تر می آید ولی کات سین ها در بدترین حالت همین هستند.هر چند تا عرضه بازی وقت زیادی مانده و جا برای پیشرفت وجود دارد. Hellblade II هم بهترین گرافیک نسل هست،چه ایرادی داشت؟اگر منظورت نمایش بازی هست که بله خودم هم انتظار نمایش بهتری داشتم ولی از نظر گرافیکی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.ایشالا که in gameش هم ببینیم یه روز درست مثل هلبلید
من هیچ ایرادی از گرافیک هلبلید نگرفتم خیلی هم خفن بود، صرف مقایسه با نمایش اولیه بازی منظورمه. فیبل هم ایشالا گرافیک نهایی بازی همین باشه شما هم راضی باشیرفیق انگار هنوز باور نکردی نمایش بازی in game هست.حق هم داری اینقدر عالی بود آدم به شک می افتد.البته خود گیم پلی قطعا مقداری از حالت in game پایین تر می آید ولی کات سین ها در بدترین حالت همین هستند.هر چند تا عرضه بازی وقت زیادی مانده و جا برای پیشرفت وجود دارد. Hellblade II هم بهترین گرافیک نسل هست،چه ایرادی داشت؟اگر منظورت نمایش بازی هست که بله خودم هم انتظار نمایش بهتری داشتم ولی از نظر گرافیکی هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی گذارد.
30 فریم خوبه حس سینمایی رو بهتر انتقال میدهبازم 30 فریم؟ ناف بازی های ایکس باکس با 30 فریم بریدن انگار. رد فال با اون گرافیک 30 فریم، استارفیلد با این وسعت 30 فریم.
استودیو های خود مایکروسافت هم قلق تولز دستشون نیومد پس... نه نه راستی استارفیلد از 2012 در دست ساخت بوده این ربطی به مایکرو نداره.
ری تریسینگ چرا روی فورزا فقط روی نسخه کنسول؟ اینم یکی دیگه داشته میساخته؟
الان ریک و مورتی اس میاد گیف آفیس میزاره
رفیق فکر کنم واضح باشدمن هیچ ایرادی از گرافیک هلبلید نگرفتم خیلی هم خفن بود، صرف مقایسه با نمایش اولیه بازی منظورمه. فیبل هم ایشالا گرافیک نهایی بازی همین باشه شما هم راضی باشی