نمایشگاه/رویداد Xbox Events | Developer Direct 2025 | January 23

آقا بازی برایان فارگو چقدر خوب بود. هایلایت مراسم بود برای من.
استارفیلد هم که جای هیچ حرفی نمیذاره.
هلبلید هم همون چیزی میشه که طرافداراش میخوان و مطمئنا اونایی که ار شماره اول لذت بردن با اینم حال میکنن. نگران نباشید.

دیدم خیلیا مرتبا پیگیر من هستند و از شدت علاقه مرتب اسم ای دی منو میارن. نگران نباشید جایی نرفتم و همینجام. 😂
من هیچ کدوم پستای این تایپک رو تاحالا نخوندم و این قضیه را هم یکی از دوستان بهم گفت.

در مورد شوکیس می‌خوام نظرمو‌‌ بگم:

اولا بگم نه اکسباکس مهمه برام و نه این چیزایی که نشون دادند اصلا باب میل من بوده و هست. اینو اول از همه بگم که بدونید ذهنیتم چیه و نه دیدگاه منفی دارم و نه مثبت به بازیهاش‌ و عینا برداشتی که دارم رو میخوام بگم.

و اما در مورد خود شوکیس.

قسمت اول : نمایش ۱۲ بازی که همشون مولتی پلتفرم بودند.

قسمت دوم دقیقا همونی شد که تو پست دیشب گفتم. یه سری بازی که بعد از چند سال که از معرفی شون میگذره را تازه اومدن یه شماتیک از گیمپلی شون نشون دادند. البته در مورد Avowed قبلا هم نشون داده بودند ولی اینی که نشون دادند هم دانگرید گرافیکی داشت و هم باز هم شفاف مشخص نبود اصل بازی چیه.
دقیقا در مورد Fable همینطور بازم یه گمپیلی مبهم. اینو دیگه خود فنهای ماکرو دیدم تو توییتر میگن.
و اما تعجب انگیزترین قسمت شوکیس در مورد هلبلید۲.
این بازی ۲۰۱۹ معرفی شده 😳 ولی در کمال تعجب بازم رو صورت مانور میدن ولی اینبار با دانگرید گرافیکی. چقدر گفتم گول اون دموهای انریل نشون دادن دک و پوز سنوا رو نخورید.

«الان این بازیهایی که امشب نشون دادند کدومشون از نظر گرافیکی نکست جن بود ؟؟
آهای اونایی که صبح تا شب تو این فروم همش می‌گفتید پس کی ما یه بازی گرافیک نکست جن ببینیم تنها امیدمون به اکسباکسه خب بیایید الانم بگید کو گرافیک نکست جن ؟ الان نظری چ.. ناله ای چیزی ندارید بکنید؟»

و اما در مورد استارفیلد بازی نوش جون طرفدارانش. منی که حتی یک پست ندارم در موردش تو این فروم و اصلا آر پی جی باز نیستم خب الان بیام چی بگم خوبه؟ بازی از نظر گرافیک و پروفورمنس و طراحی شخصیت ها که مشخصا داغونه. ولی از نظر رول اند پلی بودن و کاوش قطعا خوبه.البته این هم موقعی که نمره هاش اومد مشخص میشه چون مشکلات فنی چیزیه که ممکنه گریبان این بازیو بگیره. بالاخره بعد از ۲ سال تاخیر زدن آیا نباید انتظار می‌رفت که همچین نمایشی داشته باشه؟

و در آخر چیزایی که نشون دادند کاملآ قابل انتظار بود. تازه بخوای واقع گرایانه نگاه کنی خیلی عناوین که سالهای پیش معرفی نشدند حتی بهشون اشاره نشد. الدر ۶ کو؟ پرفکت دارک کو؟ استیت او‌ دیکی ۳ کو؟ ایدیانا جونز کو؟ اور وایلد کو؟ پراجکت مارا کو؟ آور دوز کو؟ اورترورلدز کو؟ تا جایی که یادمه گرینبرگ گفته بود ما اصلا محدودیتی نداریم بازیهایی را نمایش بدیم که ممکنه خیلی دیر عرضه بشند.

البته از اونهایی که ۳ سال با کویر اکسباکس ساختند قطعا امشب و بالاخره با نمایش ۴ عنوان که قبلا معرفی شده بودند بهترین شب زندگی باید باشه
ولی این راه و روشی که ماکرو میره درست نیست. همون‌طور که فیل اسپنسر تو مصاحبه بعد از عرضه ناامید کننده ردفال گفت استارفیلد حتی اگر یه بازی ۱۱ از ۱۰ هم باشه اکسباکس هرگز به پای پلی استیشن و نینتندو نخواهد رسید. این چیزیه که خود اسپنسر فرموده.
سونی تو شوکیسش به جز اسپایدرمن هیچی نشون نداد. رسما هیچی رو نکرد. زمانی که ناتی داگ و سانتامونیکا و ساکرپانچ و مابقی بخوان بازیاشون رو نشون بدند خب اون موقع خیلی اوضاع جالب میشه. خوش باشید😂😉

کی اشکاتو پاک میکنه شبا که قصه داری ؟؟؟؟؟ :)) :)) :))

عجب مراسمی بود رفقا عجب مراسمی بود ،بهترین شوکیس دو نسل اخیر و جز ۳ شوکیس برتر ایکس باکس. :((
خیلی خوشحالم، بالاخره بعد سالها همون ایکس باکس نسل 7 رو دیشب دیدیم، البته شوکیس دیشب نشون داد روزهای خیلی بهتری حتی از نسل 7 در انتظارمونه. \m/

هیچکدوم از حرفایی که گفتی به حرفای من ربطی داره نداره و اصولا نباید جواب بدم...

Fable سری مورد علاقم نیست ولی قسمت اول رو X Original زمان خودش بازی کردم. (زمانی که نسل 6 بیشتر مایکروفنای این انجمن اصلا نمیدونستن کنسول مایکرو چه شکلیه) پس اگه تجربه شون نکرده بودم قطعا نظری نداشتم مثل خیلی از IP های دیگه مایکروسافت که برام مهم نیست.
دارم میگم کاش Fable Legends هیچوقت کنسل نمیشد ولی نمیدونم "فیبل لجندز؟؟بیخال" چه ربطی به گفته من داره.

مگه من گفتم In-game نبود!؟ قطعا بود ولی مهم اینه آیا بازی با این کیفیت ریلیز میشه نه مثل Hellblade 2 داونگرید میشه. (شما بفرمایین زمان معرفی Hellblade 2 تاپیک بازی، که همه انتظار داشتن بازی با همچین گرافیکی عرضه میشه، پست ها احتمالا هنوزم باشه لازم به داستان بافی نیست)
اکثرا انتظار داشتن بازی همراه با نمایشش در شوکیس، برای آخر امسال تاریخ بخوره که خب قبلا گفته بودم احتمالا تاخیر بخوره (کلا وضع Ninja Theory بنظر خودم جالب نیست)

من بازم میگم، شوکیس مایکرو برای کسایی که تو 10 سال گذشته فنش موندن راضی کننده بود. اگه بهترین شوکیس مایکرو بود و انتظاراتتون برآورده شد که خوشبحالتون. امیدوارم همیشه کیفیت IP های مایکرو بیشتر از این بشه و حداقل شوکیسش هرسال مثل امسال باشه.
رفیق در مورد شوکیس یک چیزی هست به عنوان نظر شخصی که خب ممکن هست یک نفر حتی از این شوکیس بدش آمده باشد.ولی یک چیزی هم هست به عنوان واقعیت که شما با دیدن واکنش ها به این شوکیس به این واقعیت می رسید که این مراسم یکی از بهترین شوکیس های سال های اخیر صنعت بازی بود.حالا با گفتن اینکه شوکیس برای کسانی که فن مایکروسافت موندند راضی کننده هست نمی توانید کیفیت شوکیس رو زیر سوال ببرید.

• Like
Reactions: Dreadlord
خوب من دوباره نشستم دیشب رو ی مرور کردم و همچنان باورم نمیشه چیا دیدم :دی
عجب جو عجیبی توی فضای وب بخصوص توییتر درست شده، هیچوقت یادم نمیاد جامعه گیمری اینقدر هیجان زده و پر شور در حال نوشتن حس و حالشون باشن
هنوزم اکثر گیمرا بازی های بزرگ رو ترجیح میدن واقعا چقدر خوشحالم که دیشب نامید نشدیم از دنیای گیم
این تصویر زیر رو هم باید پرینت بگیریم هدیه بدیم به اونایی که میگن گیمپس باعث فروش نرفتن بازیاس
ترند اول خرید در استیم استارفیلد هست! بازی که روی گیمپس میاد
قبلا ی جای دیگه گفتم بازی خوب = فروش خوب اینکه روی گیمپس باشه یا نباشه تاثیری به حالش نداره
اکثر گیمرا ترجیح می دن بازی خوب رو بخرن که همیشه داشته باشنش و البته که بازی کردنش روی گیمپس هم هیچ ایرادی نداره و اتفاقا باعث میشه جمعیت خیلی بیشتری تجربه اش کنن و فن بیس بازی گسترش پیدا کنه
برید نمایش هارو 4k با بیت ریت بالا ببینید دوباره پشماتون میریزه :دی

خلاصه که خیلی خوشحالم از این کامبک قدرتمند مایکروسافت از حالا رقابت داغ تر و جذاب تر میشه

steam.png

چندتا سوال پیش اومد.
این شخصیت Fable زنه یا مرد یا یه چیزی وسط این دوتا؟
بی شوخی واقعا سواله اونایی که تو این فروم دلواپس woke بودن بازیها بودند الان کجان ؟
اینایی که خیلی به این مسائل علاقه داشتند بیان الان بگن این چیه واقعا ؟

View attachment 296833View attachment 296834

View attachment 296838

الان نیا بگو بازی ار پی جیه و شخصیت انتخابیه. من دقیقا منظورم همین نمایش دیشبه. وگرنه بوسه آخر dlc هورایزن هم انتخابی بود ولی دیدید که واسش چه قشقرقی بپا کردند بعضی ها.

سوال بعدی هلبلید ۲ بالاخره گیمپلیش چیه ؟ مبارزات به چه صورته؟ گرافیک بازی از ری تریسینگ رفلکشن دندونها رسیدیم به یه بازی گرافیکی واقعا معمولی واسه این نسل.
همین الان برید تو یوتوب ببینید ملت با انریل چی دموهایی میسازن که این پیش اونا هیچی نیست از نظر گرافیکی . اصلا دمو چرا کلی بازی هست اونم تو انریل ۴ همین الان برید مقایسه کنید با این مثل استاروارز و کلیستو ببینید گرافیک کدوم بهتره.

View attachment 296832

فورزا هم که بازم نمایشش رو PC عه اونم تازه سینماتیک. چرا یه گیمپلی درست حسابی نشون نمیدن که بیاد قشنگ مودهای بازی رو نشون بده ،مگه خیر سر این بازی ریسینگ سیمولاتور نیست چرا هیچی از امکانات بازی نشون نمیدن؟ چرا یه نمایش رو‌سریز اکس نمیذاره ببینیم رزولوشن چقدره و کیفیت چطوره.

در مورد استارفیلد این مشکل در به داغون بودن طراحی کرکترها واقعا مهم نیست براتون ؟
حالا کاری به گرافیک محیطی ندارم ولی این چیه خداوکیلی:

View attachment 296837

هر بازی باید حداقل یه استاندارد معمولی داشته باشه . اگه زلدا مثلا گرافیکش اونه خب کنسولش ضعیفه ولی اینکه پشتش به ۱۲ ترفلاپس قدرت خام گرمه پس چی شد اون همه هیاهو؟
ببینید نمی‌خوام بگم ۳۰ فریم تو کنسول ها نیست و چیز بدیه ولی باید انتخابی باشه و به گرافیک کلی اون بازی هم بخونه. الان این بازی که گرافیکی هم نداره چرا نمیتونه ۶۰ فریم بده ؟
اینطور که پیداست هلیلید هم ۳۰ فریم خواهد بود.

و در نهایت Avowed نمونه یه دانگرید کامل نسبت به نمایش قبلیش و کلا یه بازی با گرافیک فوق العاده معمولی.

View attachment 296831

واقعا ۸ ماه رو این تریلرها کار شده بود که این بشه ؟
نتیجه غایی شوکیس دیشب بعد از بررسی و مداقه نهایی

چندتا سوال پیش اومد.
این شخصیت Fable زنه یا مرد یا یه چیزی وسط این دوتا؟
بی شوخی واقعا سواله اونایی که تو این فروم دلواپس woke بودن بازیها بودند الان کجان ؟
اینایی که خیلی به این مسائل علاقه داشتند بیان الان بگن این چیه واقعا ؟

View attachment 296833View attachment 296834
رفیق جسارتا پیشنهاد می کنم یک سری به خیابان یا جایی که شلوغ هست بزنید و چند دختر معمولی هم ببینید.همه دخترها شبیه داف های اینستاگرام نیستند.

🟣 ۳۰ فریمی بودن بازی Starfield بر روی کنسول‌های اکس‌باکس رسماً تأیید شد

🔸 آقای تاد هاوارد با بیان قفل بودن استارفیلد بر روی ۳۰ فریم رسماً مهر تأییدی بر انتظارات و گمانه‌زنی‌ها زدند.

Series X - 4K/30
Series S - 1440p/30

دم مایکرو گرم همیشه کنفرانس و شوکیس هاش عالیه و آبرو صنعت گیم تو این نمایش ها خوب حفظ می کنه :D با اینکه هنوزم ایونتی به پای دوران E3 نخواهد رسید :D
از طرف دیگه از انحصاری هایی که قراره ریلیز کنه معلومه داره به دوران اوج برمی گرده ولی یه گیرز خفن کم داره هنوز :D

• Like
Reactions: big marty s
🟣 ۳۰ فریمی بودن بازی Starfield بر روی کنسول‌های اکس‌باکس رسماً تأیید شد

🔸 آقای تاد هاوارد با بیان قفل بودن استارفیلد بر روی ۳۰ فریم رسماً مهر تأییدی بر انتظارات و گمانه‌زنی‌ها زدند.

Series X - 4K/30
Series S - 1440p/30

با توجه به چیزی که دیشب نشون دادن کاملا طبیعی بود که ۳۰ فریم باشه.
هیچ بازی‌ای از لحاظ وسعت و محتوا حتی مایل ها نزدیک به این عنوان نمیشه.

🔳 مت بوتی: احتمالا امسال یک شوکیس دیگر خواهیم داشت!

▫️طی مصاحبه با Giant Bomb، مت بوتی اعلام کرد : "طرفداران نگران چیزهایی که نشان داده نشده نباشند زیرا هنوز گیمزکام را داریم، The Game Awards را داریم و احتمالا یک شوکیس دیگر در سال جاری میلادی نیز خواهیم داشت !

خوب من دوباره نشستم دیشب رو ی مرور کردم و همچنان باورم نمیشه چیا دیدم :D
عجب جو عجیبی توی فضای وب بخصوص توییتر درست شده، هیچوقت یادم نمیاد جامعه گیمری اینقدر هیجان زده و پر شور در حال نوشتن حس و حالشون باشن
هنوزم اکثر گیمرا بازی های بزرگ رو ترجیح میدن واقعا چقدر خوشحالم که دیشب نامید نشدیم از دنیای گیم
این تصویر زیر رو هم باید پرینت بگیریم هدیه بدیم به اونایی که میگن گیمپس باعث فروش نرفتن بازیاس
ترند اول خرید در استیم استارفیلد هست! بازی که روی گیمپس میاد
قبلا ی جای دیگه گفتم بازی خوب = فروش خوب اینکه روی گیمپس باشه یا نباشه تاثیری به حالش نداره
اکثر گیمرا ترجیح می دن بازی خوب رو بخرن که همیشه داشته باشنش و البته که بازی کردنش روی گیمپس هم هیچ ایرادی نداره و اتفاقا باعث میشه جمعیت خیلی بیشتری تجربه اش کنن و فن بیس بازی گسترش پیدا کنه
برید نمایش هارو 4k با بیت ریت بالا ببینید دوباره پشماتون میریزه :D

خلاصه که خیلی خوشحالم از این کامبک قدرتمند مایکروسافت از حالا رقابت داغ تر و جذاب تر میشه

View attachment 296843
قبل از اینکه پرینت بگیری
اول سرچ کن این جدول فروش چیه
دوم نوشته بالای جدول بخون
سوم امار فروش بازی های بتزدا روی استیم بررسی کن
طبیعیه یه بازی 70 دلاری بتزدا (فن بیس عظیم روی pc داره) در جدول روزانه فروش (بر اساس درامد نه تعداد نسخه فروخته شده) رتبه اول باشه

خود مایکروسافت( در اسناد رسمی خودش ) اعتراف کرده گیم پس فروش بازی ها رو نابود می کنه بعد شما دنبال پرینت گرفتنی :))

60fps 4k نداشتیم کلا این نسل که بخواد این بی در و پیکر اینطور باشه،
اما حدسی که میزنم رزولوشن داینامیک و آپ اسکیل باشه، وگرنه به راحتی میشد مود 60fps با رز 1080-1440 بزارن

رفقا نگاهی کوتاهی داشته باشیم به برخی عناوین انحصاری نمایش داده شده

Fable - تک نفره داستان محور
Avowed - تک نفره داستان محور
Starfield - تک نفره داستان محور
Hellblade II - تک نفره داستان محور
South of Midnight - تک نفره داستان محور
Clockwork Revolution - تک نفره داستان محور

تا چند سال پیش همه Xbox رو به عنوان یک کنسول که فقط به دنبال بازی های آنلاین هست می شناختند.واقعا تعجب می کنم که برخی دوستان از اسپنسر بد می گویند،این آدم قطعا در مدیریتش اشتباهاتی داشته است ولی فقط نگاهی به لیست بازی ها نشان می دهد هم از اشتباهات درس گرفته و هم می داند چگونه بتواند سلیقه های بیشتری رو پوشش دهد.

🔳 مت بوتی: احتمالا امسال یک شوکیس دیگر خواهیم داشت!

▫️طی مصاحبه با Giant Bomb، مت بوتی اعلام کرد : "طرفداران نگران چیزهایی که نشان داده نشده نباشند زیرا هنوز گیمزکام را داریم، The Game Awards را داریم و احتمالا یک شوکیس دیگر در سال جاری میلادی نیز خواهیم داشت !
20230512_015119.jpg

----------------------
راستی برای سایبرپانک هم خیلی خوشحالم که میتونه کامبک خوبی بزنه.
این بازی اسکای لاین رو هر کسی اینجا بازی کنه نه تنها شهرش رو بلکه کل ایران رو میتونه به بهترین شکل ممکن مدیریت کنه.
واقعا جای تقدیر داره که تو هر سلیقه ای یه بازی تاپ وجود داره. حتی برای بچه ها و سن های پایین تر هم بازی های خیلی خوب وجود داره.
درباره Avowed اصلا نگران نیستم و هنوز کلی فرصت باقی مونده داره تا بهتر بشه درست مثل استارفیلد.
هل بلید هم هیچ ایرادی نداره که ۲۰۲۴ میاد. اگه قرار هست با زمان بیشتر کیفیت کار بالاتر بره چه بهتر‌، درست مثل فیبل که براش روضه میخوندن که وضعیت ساختش افتضاحه ولی مشخص شد که اینطور نیست.

همکاری با استودیوهای شرقی هم فوق العاده است و امیدوارم بیشتر هم بشه.
وقتی میگید این و اون کو؟ راستش لرزه به بدنم میوفته که خدایا تا الان ۱۳ تا فرست پارتی+ این و اون دیگه چه شود.
خدایااااااا
download.jpeg

برگردیم ببینیم این CAT چیکار میکنه بالاخره
20230520_013654.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or