نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
طبق لیست 12 ماهه ای که اخیرا منتشر شده بنظرم تو استیم خیلی خیلی بیشتر قراره بهمون خوش بگذره تا xbox و gamepass :D :D نمیخوام بگم کنفرانس بد بود یا خوب . اما واقعا برای من قانع کننده نبود . البته که میشه به فیل و ماکرو حق داد چون کلا هدفشون جذب مخاطب بیشتره که طبیعتا سلایقشون با ما گیمرا فرق میکنه . وقتی بازی برای اون قشر بسازی پس برای امثال ما جذاب نیس . در کل ماکرو هدف اصلیش بزرگتر شدن gamepass عه که داره بدرستی هم اینکارو انجام میده . میمونیم ما که یجوری باهامون کنار میاد :D چون میدونه قشر صبوری هستیم همه رو حواله داده به 2023 :D فعلا تو این وسط ما یه uncharted , spider میزنیم تا ببینیم خدا چی میخواد :>:>

gears 6 ام بنظرم رفت برا 2024 که میتونه خبر خوبی باشه .

Forza 8: یه کپی کارتونی و ناشیانه از gt7 با گرافیک پایینتر

Holow knight:یه بازی کارتونی دیگه واسه اونایی که برادر زاده زیر ۵ سال دارن

Plague tale:اگه بازی بود که دی وان رو گیم پس نمیومد
Persona:چه جالب که تا همین امروز نمیدونستم این هم گرافیک کارتونی داره و اشغال حساب میشه
کجا بودی تاحالا :D

یه 20 سالی فقط دیر رسیدی

Metal Gear Solid 2: Substance
November 5, 2002
PlayStation 3, Microsoft Windows, PlayStation Vita, PlayStation 2, Xbox
البته این بازی جدیدش انحصاریه و ناشرش Xbox Game Studios. یکم فرق داره :-"

راستی دوستانی که میگن دیابلو رو گیم پس نیست، احیانا در نظر دارن که خرید اکتیویژن احتمالا تا سال دیگه این موقع تموم شده؟:-/

در مجموع به نظرم خوب بود.

از اوایل نمایش از نمایش Forza 8 واقعا خوشم اومد و هم خوب در مورد ویژگی هاش صحبت شد و هم واقعا مشخص بود جهش زیادی در کیفیت بازی قراره رخ بده و به نظرم Turn10 هدف گذاری کرده برای برگشت به جایگاه اصلی و متای بالای 90.

Redfall و بازی های آرکین را منم خیلی اهلش نیستم. ولی خب تا اینجا نشون دادن که میتونن همیشه سوپرایز کنن. دثلوپ هم نمایش هاش چندان جالب نبود ولی بهترین بازی انحصاری فایو بود پارسال

A pleague Tale را من خوشم اومد و با توجه به اینکه روی گیم پس هم میاد پس نو برینر هست بازی کردنش.

Wolong به شدت نظرم را جذب کرد و خیلی حس و حال بازی هایی مثل اونیموشا را تو ذهنم زنده کرد. روی گیم پس هم میاد.

Hallow knight هم سوپرایز باز بزرگی برای گیم پس بود.

Diablo 4 یک کلام عالی به نظر میاد. حیف فقط روی گیم پس فعلا مشخص نیست بیاد یا نه.

گل سرسبد نمایش هم Starfield بود که زیادی بزرگ و جاه طلبانه به نظر میاد و فقط امیدوارم بتونن این چیزی که گفتن را پیاده بکنن به خوبی.

خبر کوجیما هم مشخص بود ولی خب بهتر بود با نمایش بازیش معرفی میکردن این همکاری را.

پرسونا هم که بالاخره پاش به XBOX باز شد و از همون زمان هم من میگفتم تصمیم گیرنده سگاس و سونی کاره ای نیست و بالاخره این بازی هم میاد روی سیستم های دیگه که آخرم همین شد.

کلی بازی جمع وجور خوب معرفی شد برای گیم پس که قطعا بین اینها احتمالا Gem های خوبی هم میتونه باشه که براش تو پلتفرم های دیگه باید کلی هزینه کنی ولی اینجا میتونی بازی کنی با هزینه کم.

نکته منفی نمایش هم به نظرم اول تمرکز فقط روی بازیهای 12 ماه آتی+ نمایش پی در پی و لیست وار میانه کنفرانس+ عدم وجود سوپرایز بزرگ بود.

برنده نمایش هم طبق روال سال های قبل گیم پس و یوزرهاش بودند که حداقل مشخص شد 12 ماه آینده هم کلی قراره بازی خوب برای بازی کردن داشته باشن.

در مجموع امتیازم :8

Diablo iv: یه کلون بی کیفیت از gta
Gta iv diablo iv جفتشون open world

Starfield:یه کپی ناشیانه از no man sky با گرافیک عهد تیرکمون شاه که از کت قهوه ای سازندش مشخصه واسه سرگرم کردن بچه سالهای اکس باکس فن درست شده

Overwatch 2:یه فری پلی رندوم با گرافیک باب اسفنجی

Forza 8: یه کپی کارتونی و ناشیانه از gt7 با گرافیک پایینتر

Holow knight:یه بازی کارتونی دیگه واسه اونایی که برادر زاده زیر ۵ سال دارن

Plague tale:اگه بازی بود که دی وان رو گیم پس نمیومد
Persona:چه جالب که تا همین امروز نمیدونستم این هم گرافیک کارتونی داره و اشغال حساب میشه

بقیه کنفرانس شامل بازیهایی بودن که رایگان به سونی پیشنهاد شدن ولی شعبه bc سونی از سازنده هاشون به خاطر اهانت به استور مقدس سونی شکایت کردن
از همه مسخره تر اکتی و بتسدا ان که واسه معرفی نسخه جدید diablo یا fallout کنفرانس جداگونه میزدن
.......
به عنوان یه بی طرف منطقی حالم از گیمینگ و ماکروسافت بهم خورد
کنفرانس معمولی و رندوم رقبا:
Half life 3
Doom
Quake
Gta vi
پ ن: فروش series x آکبند که روش خاک نشسته یا معاوضه با ps3 کارکرده داغون
تاکتیک جدیده، بهترین دفاع حمله اس

• Smile
Reactions: M..AR..A
من نظر خودمو رک میگم.انتظارم از بازی های مراسم همین بود. دیروز هم گفتم قرار خیلی ها حتی با نمایش های خوب هم آپیک فیل بشن که رخ داد‌.

استارفیلد فک بر انداز بود برام و خیلی خیلی باهاش حال کردم. یه جاهایی از گرافیک مثل بلند شدن و نشستن سفینه مشکل گرافیکی داشتی و کلیت بازی برای من خیلی جذاب بود.
موتور اسپورت واقعا خیلی جذاب بود ولی من خیلی سیم باز نیستم.
دی ال سی هات ولیز بی نهایت جذاب بود. حیف که در گیم پس نیست. امید داشتم وقتی این قدر امسال تعطیل هستن حداقل دی ال سی رو رایگان بدن رو گیم پس.
رد فال خوب بود، من دوست داشتم.
دیابلو خیلی عالی بود.
پلیگ تیل رو واقعا دوست داشتم. آسوبو واقعا داره به استدیو درجه یکی تبدیل میشه.
یکی دو تا از بازی های ایندی که دیدیم هم خیلی جذاب بود ولی اسمش الان خاطرم نیست.

اما به سری ایرادات خیلی بزرگ دارم به خود مراسم،
اولا ماکروسافت وقتی می خواد بیاد بگه فقط دوازده ماه بهتره قبلش مثل آدم اعلام کنه بازی های دوازده ماه آینده هست تا ملت هایپ رو کنترول کنند. اگر این سبک مارکتینگ معنی اش این باشه مثل سونی و نیتندو قرار هست کنفرانس های کوچک تر داشته باشیم من مشکلی باهاش ندارم ولی حتما باید قبلش این موضوع رو مشخص می کردن.
دومین مشکل ام پیسینگ خیلی بد نمایش بود. این همه اشغال برا چی نمایش می دین. نمایش سال قبل که ده دقیقه کمتر بود به مراتب پیسینگ بهتری داشت. سوال مهم تر اینه توی کنفرانس اکستندد چی قراره باشه؟
سومین مشکل تم نبود اواوود هست. همون موقع که استارفیلد تاخیر خورد گفتم احتمالا تمام بازی ها جا به جا میشن. این یعنی خیلی از بازی ها اعم از اواوود شش ماه جا به جا شدن و به نظر میاد هل بلید، پرفکت دارک، ایندی و غیره برن برای ۲۰۲۴ که واقعا فاجعه مدیریت پورتفو حساب میشه.
چهارمین مشکل اینه که وقتی بازی های درست و حسابی کم هست، چرا هیلو تو مراسم و تاتانکا نیست. اگر هیلو بره برای مراسم اکستندد واقعا شاهکار مارکتینگ رو دیدیم از دوستان.
پنجمین مورد، قرار دادن آپدیت های بازی های سرویس محور و قرار دادن بازی های پی سی لابه‌لای بازی های کنسولی هست. به طور مشخص ماکروسافت باید مراسم خاص خودش رو برای پی سی بزاره. به زور چپوندن این بازی ها تو کنفرانس قرار نیست هیچ کسی رو به این بازی ها جلب کنه.

در کل به کنفرانس با ارفاق ۷ میدم. امیدوارم مجبور نباشیم تا تابستون سال آینده برای یه مراسم دیگه صبر کنیم.

نمایش عالی بود فقط یه نیم ساعت گیم کات میکردن اون بازی ها رو میبردن شو اکستندد خیلی بهتر میشد
redfall همون چیزی بود که میخواستم
فورزا مثل همیشه سطح رو یه لول بالاتر برد مقایسه کنید با رقیبش حرفشم خنده داره
با اینکه لیک شده بود ولی دوست داشتم dlc فورزا هورایزن یه چیز خیلی متفاوت میبود
تو بازی های متفرقه flintlock و cocoon و اون بازی دو بعدی چیچی فاکس معرکه بودن :D
سوپرایزم که تیم نینجا و پرسونا و کوجیما :D
نمایش استارفیلد هم که برگ ریزون بود قشنگ :D شک ندارم تاخیر میخوره باز این بازی نمیتونه 2023 بیاد!

به احتمال 99% یکی از سورپرایزها و معرفی های جدید مایکروسافت یه شوتر ریک اند مورتی طور خیلی فان و باحال به اسم High on Life هست که همین امسالم منتشر میشه و دی وان میاد رو گیم پس:D این تنها لیک واقعی نمایش هست که اونم توسط من انجام شد:D
ولورین PS5 رو هم تو لیک کرده بودی... :D

• Like
Reactions: Cloud Strife
مین مشکل ام پیسینگ خیلی بد نمایش بود. این همه اشغال برا چی نمایش می دین. نمایش سال قبل که ده دقیقه کمتر بود به مراتب پیسینگ بهتری داشت.
واقعا نمیدونم چه قدر بگم که این حرف درست و بجاست. واقعا نیمه میانی نمایش دلیلی بر وجود داشتن نداشت، بازی خوب خیلی معرفی شد منتها اینقدر وسط شون کلی بازی و محتوا بیخود و مضخرف نشون دادن که کیفیت کلی نمایش افت کرد.
مثلا دیابلو ۴ اسم کمی نیست که پشت بند نمایش اش دی ال سی نو وان کیرز از SoT نشون بدن که آدم از دنده پنج معکوس بده دنده یک.
این همه نمایش و ایونت دیگه در طول سال داریم، این بازی ها و … رو میزاشتن برای اون نمایش ها.
واقعا تیم مارکتینگ مضخرفه، مضخرف

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or