من نظر خودمو رک میگم.انتظارم از بازی های مراسم همین بود. دیروز هم گفتم قرار خیلی ها حتی با نمایش های خوب هم آپیک فیل بشن که رخ داد.
استارفیلد فک بر انداز بود برام و خیلی خیلی باهاش حال کردم. یه جاهایی از گرافیک مثل بلند شدن و نشستن سفینه مشکل گرافیکی داشتی و کلیت بازی برای من خیلی جذاب بود.
موتور اسپورت واقعا خیلی جذاب بود ولی من خیلی سیم باز نیستم.
دی ال سی هات ولیز بی نهایت جذاب بود. حیف که در گیم پس نیست. امید داشتم وقتی این قدر امسال تعطیل هستن حداقل دی ال سی رو رایگان بدن رو گیم پس.
رد فال خوب بود، من دوست داشتم.
دیابلو خیلی عالی بود.
پلیگ تیل رو واقعا دوست داشتم. آسوبو واقعا داره به استدیو درجه یکی تبدیل میشه.
یکی دو تا از بازی های ایندی که دیدیم هم خیلی جذاب بود ولی اسمش الان خاطرم نیست.
اما به سری ایرادات خیلی بزرگ دارم به خود مراسم،
اولا ماکروسافت وقتی می خواد بیاد بگه فقط دوازده ماه بهتره قبلش مثل آدم اعلام کنه بازی های دوازده ماه آینده هست تا ملت هایپ رو کنترول کنند. اگر این سبک مارکتینگ معنی اش این باشه مثل سونی و نیتندو قرار هست کنفرانس های کوچک تر داشته باشیم من مشکلی باهاش ندارم ولی حتما باید قبلش این موضوع رو مشخص می کردن.
دومین مشکل ام پیسینگ خیلی بد نمایش بود. این همه اشغال برا چی نمایش می دین. نمایش سال قبل که ده دقیقه کمتر بود به مراتب پیسینگ بهتری داشت. سوال مهم تر اینه توی کنفرانس اکستندد چی قراره باشه؟
سومین مشکل تم نبود اواوود هست. همون موقع که استارفیلد تاخیر خورد گفتم احتمالا تمام بازی ها جا به جا میشن. این یعنی خیلی از بازی ها اعم از اواوود شش ماه جا به جا شدن و به نظر میاد هل بلید، پرفکت دارک، ایندی و غیره برن برای ۲۰۲۴ که واقعا فاجعه مدیریت پورتفو حساب میشه.
چهارمین مشکل اینه که وقتی بازی های درست و حسابی کم هست، چرا هیلو تو مراسم و تاتانکا نیست. اگر هیلو بره برای مراسم اکستندد واقعا شاهکار مارکتینگ رو دیدیم از دوستان.
پنجمین مورد، قرار دادن آپدیت های بازی های سرویس محور و قرار دادن بازی های پی سی لابهلای بازی های کنسولی هست. به طور مشخص ماکروسافت باید مراسم خاص خودش رو برای پی سی بزاره. به زور چپوندن این بازی ها تو کنفرانس قرار نیست هیچ کسی رو به این بازی ها جلب کنه.
در کل به کنفرانس با ارفاق ۷ میدم. امیدوارم مجبور نباشیم تا تابستون سال آینده برای یه مراسم دیگه صبر کنیم.