نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
برای من نمایش هیچ چیز ناامید کننده‌ای نداشت، ولی خب از اون طرف چیز هیجان انگیز یا سورپرایزی هم نداشت. دیگه با خودم میگفتم قطعا مثلا یه چیزی از الدر ۶ رو که نشون میده. انگار به نظر میرسه فقط من بودم که حتی انتظار معرفی عنوان گنده جدیدی داشتم. به هر حال اینقدر بازی مختلف نشون داد که تو ذوقم نخورد.

من اگه بخوام نمره بدم ۸/۱۰ میدم.

یعنی silksong نشون نمیدادن من کمتر میسوختم تا بدون تاریخ نشون بدن
وقتی اخر تریلر تاریخ نداشت من استریم رو برا 5 دقیقه بستم کلا :-" :-"

رفتم یه دور تو اتاق زدم، یه لیوان اب خوردم بعد برگشتم :-" بریم برای 2023...

+
تریلر pentiment رو دوباره دیدم، اینم خیلی بازی جالب و بامزه ای هست.

• Like
Reactions: graywolf
ای بابا فیک گراب که باز درست گفت:( حالا از این به بعد اجازه داریم صحبت هاش رو بذاریم؟ ;;)

View attachment 259249
می دونم شرایط خوبی نیستو هر جور شده می خوای یک چیزی بگی :D ولی این کامنت هیچ ربطی به تاپیک مایکرو نداره و در مورد پیش بینی های فیک گراب برای سونی و تاپیک ps بوده و شما هم از همونجا برش داشتی :D پیشبینی اصلی رو در مورد این شوکیس! از قبل با رسم شکل مشخص کردم:D و نمی خوام بوکمارک دوباره بیارم! چون خود ایونت ترول خالص بود و رودستش ترول نیست :D و بهتره بهانه دستم ندی چون کلی چیزمیز آماده دارم :D

به نظرم کنفرانس نسبتاً خوبی بود، نه خیلی خفن و نه بد. :D
به ترتیب از اول مراسم:
Redfall متأسفانه مثل بازی‌های قبلی آرکین با سلیقه من جور نیست. کلاً یه خاصیتی توی بازی‌های آرکین هست که با من سازگار نیست و دقیقاً هم نمی‌دونم چیه! :D
حضرت عشق یا همون Hollow Knight: Silksong تریلر به شدت خفنی داشت و عرضه بازی روی گیم پس هم جزو بهترین خبرهای این مدت بود. حیف که همچنان یه تاریخ انتشار نمی‌دن! :|
High on Life رو دوست داشتم. شاید از نظر گیم‌پلی خیلی خفن نباشه و ایراداتی داشته باشه، ولی انقدر اتمسفر و خل و چل بازی‌هاش جالبه و همون حس و حال جالب کارهای خالق Rick and Morty رو داره که نمی‌شه ازش گذشت!
Forza Motorsport هم بسی خفن بود! گرافیک بازی واقعاً خوب و تر و تمیزه و بعضی از جزئیات محیط هم بیش از حد بالاست و به نظرم زیاده‌روی کردن دیگه! lol مدل نمایش بازی هم خیلی خوب و باکلاس بود و حضور توی پیست، از رانندگی تا نمایش بخش‌های مختلف رو خیلی دوست داشتم.
Scorn... الله اکبر! :D به طرز فجیعی حال می‌کنم با طراحی‌ها و جک جونورهای این بازی و به عنوان یک عاشق و ذوب‌شده Alien و کارهای H. R. Giger، بدجوری برام جالبه. حیف که ترسناکه و نمی‌دونم می‌تونم تحملش کنم یا باید یوتیوب‌خور کنم! :(
The Last Case of Benedict Fox هم بسیار زیبا بود و از اون بازی‌هایی هست که احتمالاً با سلیقه‌م جور دربیاد. طراحی هنری عالی در کنار فضای جذاب.
در مورد Pentiment هنوز نظر دقیقی ندارم! :D از یه طرف بیش از حد جمع و جور به نظر می‌رسه (که البته از قبل هم گفته بودن)، ولی از طرف دیگه فکر می‌کنم پتانسیل تبدیل شدن به یه بازی به یاد موندنی رو داره و طرفدارهای خاص خودش رو پیدا می‌کنه. حتماً موقع انتشار یه سری بهش می‌زنم.
به عنوان کسی که تا حالا Diablo بازی نکرده (به جز ۳۰،۴۰ دقیقه از نسخه دوم) بدجوری حال کردم با نمایش Diablo IV و رفت توی لیست انتظار! در مورد اعتیادآور بودن گیم‌پلی این مجموعه زیاد شنیدم و حس می‌کنم اسیر این نسخه بشم!
Ravenlok جزو بازی‌هایی بود که کمتر کسی بهش اشاره کرده، ولی من خیلی دوستش داشتم. :D طراحی هنری خیلی جالبی داره و یه ترکیبی از گرافیک پیکسلی با شکل و شمایل سه‌بعدی رو می‌شه توش دید و باس‌هاش هم خیلی قشنگ بودن. اگه بازی زیاد آسون نباشه و چالش‌برانگیز باشه، به نظرم تجربه باحالی می‌شه.
Cocoon هم فوق‌العاده بود و یکی از بهترین تریلرهای مراسم رو داشت. البته انتظار دیگه‌ای هم از افرادی که روی Limbo و Inside کار کردن نمی‌ره. بازی راحت رفت توی لیست انتظارات بنده!
Wo Long هم یکی دیگه از بازی‌هایی هست که از الآن منتظرشون هستم. چون بدجوری با Nioh 1&2 حال می‌کردم و اینم از همون تیم هست و مشخصه که همون حس و حال رو داره. ولی هنوز برام سواله که چرا اینا سراغ یه نسخه جدید از Ninja Gaiden نمی‌رن! وقتی Nioh رو به این خفنی می‌سازن، خب همون گیم‌پلی درجه یک رو بندازن وسط Ninja Gaiden (حالا با یه سری تغییرات) و طرفدارهای این بازی رو خوشحال کنن دیگه. قرار نیست چون NG3 تو زرد از آب در اومد، دیگه تا ابد همه NGها بد بشن که.
و اما Persona 5 که بالاخره برای ایکس باکس میاد و منم بعد از قرن‌ها می‌رم سراغش! :D این بازی چیزی بود که از یه طرف خیلی دوست داشتم تجربه کنم و از اون طرف هم حیفم می‌اومد پول براش خرج کنم! :-" ولی الآن دیگه حتماً امتحانش می‌کنم تا ببینم بالاخره با سلیقه من جور درمیاد یا ولش می‌کنم بره!
کوجیما هم که طبق پیش‌بینی‌ها بود، ولی رسماً هیچی نشون نداد! :D صبر و تحمل ندارم برای اولین تریلر بازیش.
و بالاخره Starfield که واقعاً به سختی می‌تونم در موردش نظر بدم، چون ترکیبی از چیزهایی رو داشت که خیلی دوست داشتم و دوست نداشتم! از یه طرف اتمسفر و فضای بازی فوق‌العاده هست و به عنوان کسی که عاشق نجوم و سیاره‌ها و این جور چیزها هستم، خیلی از این جهت با نمایش حال کردم. مشخصه که بازی بسیار عظیمی هم هست و شاید صدها ساعت توش غرق بشیم. ولی از اون طرف همچنان یه حس و حال شُل و ول توی گان‌پلی بازی می‌بینم و انتظار داشتم از این جهت بهتر باشه. البته تا وقتی خودمون بازی نکنیم نمی‌شه نظر قطعی بدیم، ولی توی ویدیو که این طوری به نظر می‌رسید. یا یه سری ایرادات تکنیکی هم توی نمایش دیده می‌شد. کلاً یه سری ویژگی‌ها داشت که قبلاً هم توی بازی‌های بتزدا دیدیم، ولی لزوماً ویژگی‌های مثبتی محسوب نمی‌شن و به نظرم خوب نیست که مثلاً اگه سال ۲۰۵۰ هم بتزدا یه بازی با همین خصوصیات بسازه، بگیم عیبی نداره چون بازی‌های قبلی‌شون هم این‌طوری بودن و بتزدا همینه که هست. :D به هر حال یه زمانی باید یه سری تغییرات عمده بده و امیدوارم توی Starfield حداقل یه سری از این تغییرات رو ببینیم و در کنار عظمت همیشگی بازی‌های این استودیو و اعتیادآور بودن‌شون، اون ایرادات هم برطرف بشن.
در کل بازی‌های متنوع و جالبی نشون دادن و از چیزهای عظیم داشتیم تا نمونه‌های جمع و جور. جای سورپرایزهای اساسی خالی بود (البته یه سری چیزها داشت، ولی متأسفانه لو رفته بودن) و به نظرم می‌شد مثلاً از Hellblade 2 و این جور بازی‌ها هم گیم‌پلی نشون داد.
ولی از اون طرف گیم پس همچنان داره به خفن بودنش ادامه می‌ده و در کنار این همه بازی که الآن داره، کلی چیز دیگه هم تو راهه. مثلاً همین ۲،۳ روز دیگه TMNT: Shredder's Revenge براش میاد که من رو از کار و زندگی خواهند انداخت! :D

خبر آماد کوتاه بود و جانکاه:
کوجیما + اکس باکس :D

پ.ن: کاری به استار سیتی زن، دیابلو ۴، اوورواچ ۲، های لایف ندارم فقط همین کوجیما که تو بازی سنتر پشت قباله سونی بود خبر تایید همکاری اش اومده با مایکروسافت برای تموم کردن حجت کافیه.

پ.ن ۲: پرسونا :D
یه 20 سالی فقط دیر رسیدی

Metal Gear Solid 2: Substance
November 5, 2002
PlayStation 3, Microsoft Windows, PlayStation Vita, PlayStation 2, Xbox

باید ایندی های خیلی جمع و جور و ناشناخته رو تو یه مراسمی قبل یا بعد مراسم نشون بدن. وگرنه بازی خوب کم نشون ندادن ولی الان هیچکس بازیای جالبی مثل The Last Case of Benedict Fox یا Wo Long: Fallen Dynasty یادش نیست این وسط.
گیم پس هم حتی همین امسالم وضعش بد نیست با A plague tale و وارهمر و سامرویل و اسکورن و اتومیک هارت و پرسونا 5. سال دیگه که بماند. فقط یه بازی گنده هم باید به جز اینا که نمایش داشتن نشون میدادن حالا هل بلید، contraband یا یه چیزی از ماشین گیمز.

گیم پس فیلر بیخود زیاد داشت ولی خب همون چندتا عنوان خوب مث سیلک سانگ پرسونا، استارفیلد باعث شدن ترغیب بشم بازم گیم پس بخرم، انگار کل هدف ماکروسافت همینه، که ملت گیمپس بخرن!
استارفیلد انقلابی نیست ولی چیز بدی هم نبود غر علکی نزنید. انگار اسکایریم و فالوت رو ریختن تو فضا و خیلی ام گسترش دادن!

Diablo iv: یه کلون بی کیفیت از gta
Gta iv diablo iv جفتشون open world

Starfield:یه کپی ناشیانه از no man sky با گرافیک عهد تیرکمون شاه که از کت قهوه ای سازندش مشخصه واسه سرگرم کردن بچه سالهای اکس باکس فن درست شده

Overwatch 2:یه فری پلی رندوم با گرافیک باب اسفنجی

Forza 8: یه کپی کارتونی و ناشیانه از gt7 با گرافیک پایینتر

Holow knight:یه بازی کارتونی دیگه واسه اونایی که برادر زاده زیر ۵ سال دارن

Plague tale:اگه بازی بود که دی وان رو گیم پس نمیومد
Persona:چه جالب که تا همین امروز نمیدونستم این هم گرافیک کارتونی داره و اشغال حساب میشه

بقیه کنفرانس شامل بازیهایی بودن که رایگان به سونی پیشنهاد شدن ولی شعبه bc سونی از سازنده هاشون به خاطر اهانت به استور مقدس سونی شکایت کردن
از همه مسخره تر اکتی و بتسدا ان که واسه معرفی نسخه جدید diablo یا fallout کنفرانس جداگونه میزدن
.......
به عنوان یه بی طرف منطقی حالم از گیمینگ و ماکروسافت بهم خورد
کنفرانس معمولی و رندوم رقبا:
Half life 3
Doom
Quake
Gta vi
پ ن: فروش series x آکبند که روش خاک نشسته یا معاوضه با ps3 کارکرده داغون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن