به نظرم کنفرانس نسبتاً خوبی بود، نه خیلی خفن و نه بد.
به ترتیب از اول مراسم:
Redfall متأسفانه مثل بازیهای قبلی آرکین با سلیقه من جور نیست. کلاً یه خاصیتی توی بازیهای آرکین هست که با من سازگار نیست و دقیقاً هم نمیدونم چیه!
حضرت عشق یا همون Hollow Knight: Silksong تریلر به شدت خفنی داشت و عرضه بازی روی گیم پس هم جزو بهترین خبرهای این مدت بود. حیف که همچنان یه تاریخ انتشار نمیدن!
High on Life رو دوست داشتم. شاید از نظر گیمپلی خیلی خفن نباشه و ایراداتی داشته باشه، ولی انقدر اتمسفر و خل و چل بازیهاش جالبه و همون حس و حال جالب کارهای خالق Rick and Morty رو داره که نمیشه ازش گذشت!
Forza Motorsport هم بسی خفن بود! گرافیک بازی واقعاً خوب و تر و تمیزه و بعضی از جزئیات محیط هم بیش از حد بالاست و به نظرم زیادهروی کردن دیگه! lol مدل نمایش بازی هم خیلی خوب و باکلاس بود و حضور توی پیست، از رانندگی تا نمایش بخشهای مختلف رو خیلی دوست داشتم.
Scorn... الله اکبر!
به طرز فجیعی حال میکنم با طراحیها و جک جونورهای این بازی و به عنوان یک عاشق و ذوبشده Alien و کارهای H. R. Giger، بدجوری برام جالبه. حیف که ترسناکه و نمیدونم میتونم تحملش کنم یا باید یوتیوبخور کنم!
The Last Case of Benedict Fox هم بسیار زیبا بود و از اون بازیهایی هست که احتمالاً با سلیقهم جور دربیاد. طراحی هنری عالی در کنار فضای جذاب.
در مورد Pentiment هنوز نظر دقیقی ندارم!
از یه طرف بیش از حد جمع و جور به نظر میرسه (که البته از قبل هم گفته بودن)، ولی از طرف دیگه فکر میکنم پتانسیل تبدیل شدن به یه بازی به یاد موندنی رو داره و طرفدارهای خاص خودش رو پیدا میکنه. حتماً موقع انتشار یه سری بهش میزنم.
به عنوان کسی که تا حالا Diablo بازی نکرده (به جز ۳۰،۴۰ دقیقه از نسخه دوم) بدجوری حال کردم با نمایش Diablo IV و رفت توی لیست انتظار! در مورد اعتیادآور بودن گیمپلی این مجموعه زیاد شنیدم و حس میکنم اسیر این نسخه بشم!
Ravenlok جزو بازیهایی بود که کمتر کسی بهش اشاره کرده، ولی من خیلی دوستش داشتم.
طراحی هنری خیلی جالبی داره و یه ترکیبی از گرافیک پیکسلی با شکل و شمایل سهبعدی رو میشه توش دید و باسهاش هم خیلی قشنگ بودن. اگه بازی زیاد آسون نباشه و چالشبرانگیز باشه، به نظرم تجربه باحالی میشه.
Cocoon هم فوقالعاده بود و یکی از بهترین تریلرهای مراسم رو داشت. البته انتظار دیگهای هم از افرادی که روی Limbo و Inside کار کردن نمیره. بازی راحت رفت توی لیست انتظارات بنده!
Wo Long هم یکی دیگه از بازیهایی هست که از الآن منتظرشون هستم. چون بدجوری با Nioh 1&2 حال میکردم و اینم از همون تیم هست و مشخصه که همون حس و حال رو داره. ولی هنوز برام سواله که چرا اینا سراغ یه نسخه جدید از Ninja Gaiden نمیرن! وقتی Nioh رو به این خفنی میسازن، خب همون گیمپلی درجه یک رو بندازن وسط Ninja Gaiden (حالا با یه سری تغییرات) و طرفدارهای این بازی رو خوشحال کنن دیگه. قرار نیست چون NG3 تو زرد از آب در اومد، دیگه تا ابد همه NGها بد بشن که.
و اما Persona 5 که بالاخره برای ایکس باکس میاد و منم بعد از قرنها میرم سراغش!
این بازی چیزی بود که از یه طرف خیلی دوست داشتم تجربه کنم و از اون طرف هم حیفم میاومد پول براش خرج کنم!
ولی الآن دیگه حتماً امتحانش میکنم تا ببینم بالاخره با سلیقه من جور درمیاد یا ولش میکنم بره!
کوجیما هم که طبق پیشبینیها بود، ولی رسماً هیچی نشون نداد!
صبر و تحمل ندارم برای اولین تریلر بازیش.
و بالاخره Starfield که واقعاً به سختی میتونم در موردش نظر بدم، چون ترکیبی از چیزهایی رو داشت که خیلی دوست داشتم و دوست نداشتم! از یه طرف اتمسفر و فضای بازی فوقالعاده هست و به عنوان کسی که عاشق نجوم و سیارهها و این جور چیزها هستم، خیلی از این جهت با نمایش حال کردم. مشخصه که بازی بسیار عظیمی هم هست و شاید صدها ساعت توش غرق بشیم. ولی از اون طرف همچنان یه حس و حال شُل و ول توی گانپلی بازی میبینم و انتظار داشتم از این جهت بهتر باشه. البته تا وقتی خودمون بازی نکنیم نمیشه نظر قطعی بدیم، ولی توی ویدیو که این طوری به نظر میرسید. یا یه سری ایرادات تکنیکی هم توی نمایش دیده میشد. کلاً یه سری ویژگیها داشت که قبلاً هم توی بازیهای بتزدا دیدیم، ولی لزوماً ویژگیهای مثبتی محسوب نمیشن و به نظرم خوب نیست که مثلاً اگه سال ۲۰۵۰ هم بتزدا یه بازی با همین خصوصیات بسازه، بگیم عیبی نداره چون بازیهای قبلیشون هم اینطوری بودن و بتزدا همینه که هست.
به هر حال یه زمانی باید یه سری تغییرات عمده بده و امیدوارم توی Starfield حداقل یه سری از این تغییرات رو ببینیم و در کنار عظمت همیشگی بازیهای این استودیو و اعتیادآور بودنشون، اون ایرادات هم برطرف بشن.
در کل بازیهای متنوع و جالبی نشون دادن و از چیزهای عظیم داشتیم تا نمونههای جمع و جور. جای سورپرایزهای اساسی خالی بود (البته یه سری چیزها داشت، ولی متأسفانه لو رفته بودن) و به نظرم میشد مثلاً از Hellblade 2 و این جور بازیها هم گیمپلی نشون داد.
ولی از اون طرف گیم پس همچنان داره به خفن بودنش ادامه میده و در کنار این همه بازی که الآن داره، کلی چیز دیگه هم تو راهه. مثلاً همین ۲،۳ روز دیگه TMNT: Shredder's Revenge براش میاد که من رو از کار و زندگی خواهند انداخت!