نمایشگاه/رویداد Xbox & Bethesda Showcase 2022

امتیاز شما به کنفرانس؟

• A

• B

• C

• D

• F

Results are only viewable after voting.

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
untitled-1_et8i.jpg

خب طبق روال هر سال کنفرانس (نمایش) مخصوص سال 2022 ایکس باکس (به همراه بتسدا) با اعلام زمان پخش، معرفی شد.

در این تاپیک در مورد این Show بحث خواهیم کرد. اطلاعات و شایعات به همراه زمان پخش و لینکهای مربوط تدریجا اضافه خواهد شد.

این نمایش روز یکشنبه 22 خرداد ساعت 21:30 به وقت ایران پخش خواهد شد.

لینک رسمی

لینکهای تماشای شوکیس:

..................

انتظارات و پیش بینی هاتون را بنویسید. :D

آخرین ویرایش:
به نظر من الکی انتظاراتتون رو بالا برده بودین

از اول هم مشخص بود امسال دست مایکرو خالیه
ولی بازم با همین دست خالی عملکرد خوبی داشت

همین گیم پس رو امسال بچسبه و ۲ تا بازی ترد پارتی خوب بتونه امسال بیاره عالی عمل کرده

آخرین ویرایش:
1655060955376.png
این بازی وَن دیزل تو چه سبکی هست ؟
Ark 2 رو میگی

این احمقا بدترین نوع مارکتینگ رو واسه بازیشون انتخاب کردن
کلا سیستم بازی Survival + Dinosaurs ـه و خب خیلی تو خود ژانر طرفدار داره به نسبت

ولی من هیچ رقمه نمی فهمم چرا وین دیزل رو واسه مارکتینگ بازی آوردن :|
پارسال هم این برام سوال بود
امسال هم فکر می کردم بیخیال شن، ولی انگار نه انگار :دی

View attachment 259232

Ark 2 رو میگی

این احمقا بدترین نوع مارکتینگ رو واسه بازیشون انتخاب کردن
کلا سیستم بازی Survival + Dinosaurs ـه و خب خیلی تو خود ژانر طرفدار داره به نسبت

ولی من هیچ رقمه نمی فهمم چرا وین دیزل رو واسه مارکتینگ بازی آوردن :|
آره آره اسمش Ark بود
مگه Ark 1 هم بوده ؟
داشتم آب میخوردم تا ون دیزل اومد , آب پرید تو گلوم از خنده
اصلا یجوری بود B-)

قبل مراسم به @majidred2011 گفتم یا 0 میشه یا 100 مراسم :D
--
برا من خیلی بد نبود حالا، انتظاراتم کنترل شده بود
.
همش دی وان گیم پس بود :D
فورتزا که کیفیت استریم ریده بود نفهمیدیم چی شد
رد فال برا من جذاب بود حس می کنم کواپش جالب میشه :D
دیابلو خیلی سسکی بود، پلیگ تیل هم خوب می زد
اسکورن هم همچنان معلوم نشد چیه :))
و اما استار فیلد ( صبر کردن سخته ببینیم چی پختن ;;) )
-
کلا ری.دن در نسل عوض کردن
کنسولا رو 2023 باید عرضه می کردن تازه،
مایکی گیم هاش تازه 2024 به بعد میان با این وضع :D

ای کاش استارفید فقط تو یه منظومه جریان داشت. هزار تا سیاره بدرد نمیخوره مگه اینکه بخوان یه جوری توسط خلاقیت بازیکن ها اونها رو پر کنه وگرنه با هوش مصنوعی و ... باید منتظر باگ و تکراری شدن باشیم.
فورتزا هم گرافیکش نسل بعدی کامل نبود و فکر میکنم اینکه Ray traycing رو برای سری اس آوردن رو کیفیت کلی بازی تاثیر منفی گذاشته. انتظارم گرافیک خیلی بالاتری بود.
Silksong هم که بازم تاریخ نخورد! حداقل سالش رو که میتونستن بزنن!
در کل توقعی که از مایکروسافت داشتم خیلی بیشتر بود و با این وضعیت سال ۲۰۲۲ برای ایکس باکس خیلی بد داره تموم میشه. دستشون واقعاً خالیه.
دیابلو خیلی خوب بود. هم محیطش هم گیم پلی و هم گرافیکش حرف‌نداشت.
نمره ای که به نمایش میدم ۶.۵/۱۰ هست.

• Like
Reactions: all4u and Kurt117
این pentiment خیلی باحال بنظر میومد امیدوارم همین 2022 که گفتن عرضش کنن فورزا دیگه هیجان انگیز نیست واسم استارفیلدم تو نسلای قبل گیر کرده. ردفال انتظارم از اینی هم که نشون دادن پایین تر بود سورپرایز شدم گان پلی بازی رو خوب در آوردن. دیابلو 4 بینظیر بود بهترین بخش کنفرانس

• Like
Reactions: Kurt117
استارفیلد به شکل وحشتناکی خفن بود، حتی بالاتر از اونی که تصورش رو میکردم:دی نحوه پرزنتش هم عالی بود. یکی از بهترین نمایش های تاریخ بود به نظر من و البته یکی از بلندپروازانه ترین بازیهایی که تا بحال ساخته شده. این چیزی که من دیدم حق داشتن تاخیر بزنن:دی امیدوارم بی نقص و بدون هیچ ایراد فنی منتشر بشه، حتی اگه نیازه بازم تاخیر بزنن.
دیابلو ۴ هم فوق العاده بود و هایلایت دیگه امشب. خوشبختانه وقتی خرید اکتی تموم شد میتونه روز عرضه بیاد رو گیم پس. یعنی فقط عرضه این و استارفیلد به عنوان دو تا RPG عظیم خودش گیم پس رو متمایز میکنه از سرویس های دیگه و دیگه رقابتی باقی نمیمونه.
فورتزا موتورسپورت هم اومد که نشون بده رئیس کیه:دی تو گرافیک اصلا حرفی برای گفتن نمیذاشت. ری تریسینگ در داخل بازی و ۶۰ فریم با اون کیفیت و جزئیات!
ردفال و پنتیمنت هم خوب بودن. طرفدارای خودشون رو دارن و مسلما همه خوششون نمیاد. مثلا ردفال واقعا کیفیت بالایی داشت ولی مثلا تو بازیسنتر فکر نکنم شوتر این سبکی با تمرکز رو Co-op خیلی طرفدار داشته باشه. پنتیمنت هم که میدونستیم یه بازی کوچیک و indie-like عه و ستینگ جذابی داشت.

ایندی زیاد داشت ولی مشکل نمایش اینجا بود که تعداد ایندی های چرت زیاد بود. توش چند تا ایندی خوب پیدا میشد ولی عموما جالب نبودن. فکر کنم ۴ تا AAA نشون دادن: استارفیلد، دیابلو، ردفال و فورتزا. اگه A Plague Tale رو هم AAA حساب کنیم میشه ۵ تا. تعداد AAA ها کم بود ولی کیفیت خیلی بالایی داشتند.

پ.ن: یه موضوعی که هست اینه که خواستن هر چی رو گیم پس میاد نشون بدن. واسه همین ممکنه بازیهای عجیب غریبی هم اون وسط ببینیم:دی بد یا خوب، سیاستشون مارکتینگ گیم پسه و با کمپانی های دیگه بیزینس پلنشون فرق میکنه. منم خیلی از بازیها رو خوشم نیومد ولی دیگه مهم نیست، چون همچنان مات و مبهوت استارفیلد هستم و در پوست خودم نمیگنجم:دی

ردفال رو واقعا نمیتونم نمایشش رو بیشتر از 2 دقیقه تحمل کنم. بی‌نهایت بی‌هویته این بازی. اگر ارکین بالاسر این بازی نبود و معروف نبود قول میدم توجه یک‌نفر هم به این بازی جلب نمی‌شد. فورتزا خوب بود واقعا. استارفیلد رو هنوز ندیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or