Bizhanl
کاربر سایت
ممنون ولی من 360 رو دارم ولی هارد xbox رو ندارمگمونم باید هارد اکس باکس اصلی به 360 وصل باشه برای ریختن فایلهای اصلی شبیه سازی. ولی خود بازیها رو از رو فلش میتونه بخونه.خودم این طوری اجرا کردم.
ممنون ولی من 360 رو دارم ولی هارد xbox رو ندارمگمونم باید هارد اکس باکس اصلی به 360 وصل باشه برای ریختن فایلهای اصلی شبیه سازی. ولی خود بازیها رو از رو فلش میتونه بخونه.خودم این طوری اجرا کردم.
هارد خود کنسول 360 منظورمه. البته نمیدونم الان روشی هست که برای اون فایلهای اولیه نیاز به هارد 360 نباشه یا نه.ممنون ولی من 360 رو دارم ولی هارد xbox رو ندارم
360 من هارد دارههارد خود کنسول 360 منظورمه. البته نمیدونم الان روشی هست که برای اون فایلهای اولیه نیاز به هارد 360 نباشه یا نه.
پس قابل اجراست. آموزشش تو نت هست. چند سال پیش این کار رو انجام دادم ریزه کاریهاش یادم نیست ولی شدنیه. یه نمونه از آموزشها:360 من هارد داره
دمت گرمپس قابل اجراست. آموزشش تو نت هست. چند سال پیش این کار رو انجام دادم ریزه کاریهاش یادم نیست ولی شدنیه. یه نمونه از آموزشها:
اموزش اجرای بازیهای Xbox classic بر روی Xbox360
بازی کپی والا هر چی سرچ کردم سایتا نیاوردن
بعد این روش انتقال برای xbox هست یا 360؟
امولاتور رو باید از کجا بیارم؟برای جفتشون میشه ..فقط باید دستگاه xbox 360 شما jtag باشه تا اجرا بشه املاتور مربوط نصب کن و فایل اکسترک بازی رو داخل پوشه مربوط به گیم قرار بده..
اینم یه عکس فوری از اکس باکس خودم همراه با دو دسته اضافه مشکی:
غولی بود در نوع خودش بی نظیربه به عالیه
سلطانه واقعا زیادی قدرتمند بود
خیلی ها این کنسول ندیدن و نمیدونن چیه
همون farcry گیم پلی میبینی همه کرک هات میریزه
یه مقایسه کوچیک
من این بازی رو کامپیوتر بازی کرده بودم یادش بخیر
نمیدونم چه نسخه ای بود
غولی بود در نوع خودش بی نظیر
من حتی فیش دسته رو به usb استاندارد تغییر دادم و خیلی راحت با otg به گوشی هم وصل میشه بدون هیچ برنامه جانبی!! خوراک شبیه سازهای گوشی!
آفرین آرههنوزم غوله واقعا و بینظیر
حتی همین الآنم تو این گرونی ها قیمتی نداره
هارددیسک داخلی داره راحت میشه ارتقا داد و بازیا از روی هارد اجرا کرد
عالیه
البته خودش usb بود مایکروسافت با تغییر دادن نوع پورت خواست تغییرش بده
وگرنه راحت تبدیل به usb میشد
سر کپی خور نرم افزاری اولیه که با سیو اسپلینتر سل انجام میشد نیاز بود با پورت دسته مادگی usb درست کرد
مبدل دسته ps2 به xbox original کلی داشتم آک یادته
یادش بخیر
آفرین آره
همون اول هارد ۸۰ تایی انداختم روش. کابل تصویرش رو هم به کامپوننت تغییر دادم که فوق العاده شد.
یادش بخیر اون مبدل ها
دیگه هر کنسولی جا داشت همین کارش میکردم. راستش شاید یکی از لذت بخش ترین و همچنین ارزانترین فرم به اصطلاح DIY بود!تو هم که متخصص تبدیل کابل av همون ۳ فیش به کابل کامپونت بودی برای تمام کنسول ها حتی میکرو
اون پسره عشق میکرو بود تو فروم
فرید بود یا همچین اسمی اون که ۴ دسته میکرو ساخته بود و بازی میزد روی ic و ....
از تو چند مرحله زده بود جلو
من چون دسترسی داشتم میخریدم تو بازار بود بود مثلا کامپونت wii و ps که به ps1 و ps2 و ps3 میخورد
من چون کارم کنسول بود همه رو داشتم میفروختم
دیگه هر کنسولی جا داشت همین کارش میکردم. راستش شاید یکی از لذت بخش ترین و همچنین ارزانترین فرم به اصطلاح DIY بود!
آره فکر کنم فرید جان بودش. در حقیقت روی آیسی کارتریج با پروگرامر از نو بازی رو میریختن. این روش در کارتریج هایی که آیسی داشتن (نه چیپ به اصطلاح قیری) شدنی بود. خودم چون از یک طرف پروگرامر نداشتم و از طرف دیگه پیدا کردن کارتریجهای حاوی آیسی مشکل بود (چون آیسی جدا تو بازار نبود) دنبالش رو نگرفتم.
حتی خیلی از مبدلهای دسته ها یا کانورترهای تصویری هم مدار ساختشون هست که عملا چون هزینه ساخت بالا میره خیلی دنبال نشد. یا مثلا وصل کردن هارد به دریمکست یا رم ریدر مستقیم بجای لنز دریمکست (نه اون روشی که در فروم هست) که دنگ و فنگ خودش رو داره!
البته منکر حس خاص بازی کردن روی کنسول واقعی قدیمی نیستم ولی دیگه اینقدر شبیه سازهای کنسولهای قدیمی روی کامپیوتر و گوشی فراگیر شده که عملا به اون دردسرها نمی ارزه.