خیلی وقت پیش دانلودشون کردم اکثر بازیهاش رو.بازی های غول رو چطوری تهیه میکردید؟
دیسک رایت توی ایران میکنن براش؟
چون ناشناخته هست
یا توی هاردش میریختید؟
چون تو هارد هم آخه سایتا فایلاشو نمیزارن
میشه بازیاش رو 360 اجرا کرد؟
با دیسک یا توی هارد؟
خب چطور انتقال میدادید؟خیلی وقت پیش دانلودشون کردم اکثر بازیهاش رو.
به روش ftp با کابل کراسخب چطور انتقال میدادید؟
بازی های غول رو چطوری تهیه میکردید؟
دیسک رایت توی ایران میکنن براش؟
چون ناشناخته هست
یا توی هاردش میریختید؟
چون تو هارد هم آخه سایتا فایلاشو نمیزارن
میشه بازیاش رو 360 اجرا کرد؟
با دیسک یا توی هارد؟
خیلی وقت پیش دانلودشون کردم اکثر بازیهاش رو.
دوست عزیز بازی های کپی ش که گیر میاد تو نت باید جوینده باشید من خودم سه سال پیس خریدم. برای انتقال بازی هم به هاردش صرفا یک لپ تاپ یا کامپیوتر خونگی بعلاوه یک مودم و دو تا کابل شبکه نیازه. سوالی بود در خدمتمخب آخه دیسک اورجینال و کپیش گیر نمیاد لطفا دقیق توضیح بدید چجوری بازیاش رو روی 360 بازی کنم؟
بازی کپی والا هر چی سرچ کردم سایتا نیاوردندوست عزیز بازی های کپی ش که گیر میاد تو نت باید جوینده باشید من خودم سه سال پیس خریدم. برای انتقال بازی هم به هاردش صرفا یک لپ تاپ یا کامپیوتر خونگی بعلاوه یک مودم و دو تا کابل شبکه نیازه. سوالی بود در خدمتم
این روش انتقال برای خود کنسول og xbox هست نه 360بازی کپی والا هر چی سرچ کردم سایتا نیاوردن
بعد این روش انتقال برای xbox هست یا 360؟
برای 360 اگه جی تگ باشه بریزم تو هارد بزنم اجرا میکنه یا نه؟این روش انتقال برای خود کنسول og xbox هست نه 360
من یه تورنت فایل دارم از یه سایت روسی بود فک کنم چند سال پیش گیرم. توش تقریبا هر بازی og xbox ای هست. من خودم تقریبا هر چی بازی دانلود کردم مربوط به همین تورنت فایل بود!
اینو جدی نمی دونم چون x360 ندارم. تو خود تاپیگ های مربوط به x360 بپرسی فکر کنم سریعتر به نتیجه برسی به نظرم.برای 360 اگه جی تگ باشه بریزم تو هارد بزنم اجرا میکنه یا نه؟
میگن ی چیزایی ولی من نگرفتماینو جدی نمی دونم چون x360 ندارم. تو خود تاپیگ های مربوط به x360 بپرسی فکر کنم سریعتر به نتیجه برسی به نظرم.
گمونم باید هارد اکس باکس اصلی به 360 وصل باشه برای ریختن فایلهای اصلی شبیه سازی. ولی خود بازیها رو از رو فلش میتونه بخونه.خودم این طوری اجرا کردم.برای 360 اگه جی تگ باشه بریزم تو هارد بزنم اجرا میکنه یا نه؟