X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب نظرسنجی بدی شده! هرچند که نظرم به نظر اقای بلادبورن نزدیک تره ولی عشق قلبی به سایلنت هیل ١ مانع میشه بینشون انتخاب کنم. ولی خب ازونجایی که میدونم بلادبورن میبره و راضی ام از این نتیجه منتها من به سایلنت هیل رای میدم که با اینکار به سایلنت هیل پشت نکرده باشم و از طرفی بلادبورن هم برنده میشه.
#کاربر_باهوش #برد_برد

155700

فکر میکردم نظرسنجی بهترین بازی های PSه:دی

نمیدونستم بین بد و بدتر نظرسنجی گزاشتید:دی

---
در راستای اینکه هیچی بدتر از Horror نیست (حتی شبیه ساز رانندگی:p )، میشه به رای دادن به بلادبورن فکر کرد:-"

---
هرچی میخواید بگید، خودتونید:-" :دی

آخرین ویرایش:
اینکه سایلنت هیل بخوره به GOW مثل اینه که تو نیمه نهایی مثلا زنیت خورده به بایرن ، اما اگه بلاد برسه به GOW قشنگ یه نیمه نهایی در حد بایرن مونیخ - رئال مادرید میشه :D

هر دو IP برای من دوست داشتی هستند و دور قبل هم به Silent hill رأی داده بودم ، اما به خاطر جذاب تر شدن نیمه نهایی و یک طرفه نشدن اون دیدار دوس دارم BB بیاد بالا تا با حساسیت بالا ادامه پیدا بکنه .

اما همه اینها دلیل رأی من به BB نیست :D مشخصا BB جایگاه خیلی خاصی داره در قلب ها ، مگه‌ داریم بازی انقدر خوش ساخت :x

ولی خدایی تا الان هرچی سایلنت هیل بوده نه تنها بازی کردمش بلکه کلی تحلیل از مقاله ها خوندم در مورد داستان و حتی موجودات بازی که چرا به اون شکل هستند ، خدایی فلسفه خیلی عمیقی داره این بازی ، لعنت بر اون کسی این IP رو به اینجا رسوند ، امیدوارم هرچه سریعتر زنده بشه و به دوران اوج برگرده

sh در قلب من جایگاه ویژه ای داره بنابراین رای من sh.:D
====
این Gold Ardeo منو یه نمه یاده کله هرمی میندازه! اسم ست لباسش هم جالبه Executioner(جلاد)...مثل کله هرمی:D
View attachment 155696
فکر کنین سایلنت هیل چیه که امیر رو از کُنج خلوتش کشونده بیرون:D
بفرما ، تحویل بگیر @Safety & Peace :D امیر زد هر دوتا مقدساتت رو باهم با خاک یکسان کرد :D اینم نتیجه ی آنچه از خیانت برای خودت اندوختی :D
کلا امیر به خاطر وان پیس فن بودن به صورت دیفالت مردوده و هر چی میگه صحت نداره و بی اعتباره و باید ببریمش اردوگاه های کار اجباری تا درست بشه:D

پ.ن: یکی یه عکس از نظر سنجی بذاره:(

آخرین ویرایش:
#خائنین_میازاکی
123_10c6b.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or