و آنگاه که پوزه سایلنت هیل به خاک مالیده میشود!
روزی رو میبینم که سایلنت هیل جدید توی مراسم سونی معرفی میشه و همتون قیافه میگیرین که آره ما طرفدار این سری هستیم و بودیم و فلان که یه دفعه یه آدم شرحه شرحه و خونین و مالین میبینین که از در میاد تو و عکس نظر سنجی رو که توی مشت خون آلودش گرفته، پرت میکنه اونجا که همه ببینن. وا مصیبتا. وا مصیبتا.و آنگاه که پوزه سایلنت هیل به خاک مالیده میشود!
خب همونطوری که رای دادن به GOW نمیتونه دلیلی مبنی بر دوست نداشتن کیلزون 2 باشه اینجا هم من شخصا مشکلی نمیبینم که طرفدار سایلنت هیل هم باشیم ولی به بلادبورن رای بدیم. کلا دیوار حاشا بلنده تلاش نکنروزی رو میبینم که سایلنت هیل جدید توی مراسم سونی معرفی میشه و همتون با قیافه میگیرین که آره ما طرفدار این سری هستیم و بودیم و فلان که یه دفعه یه آدم شرحه شرحه و خونین و مالین میبینین که از در میاد تو و عکس نظر سنجی رو که توی مشت خون آلودش گرفته، پرت میکنه اونجا که همه ببینن. وا مصیبتا. وا مصیبتا.
روزی که Bloodborne2 معرفی بشه اون "وا مصیبتا" به "وا ویلا لیدی دوست دارم، لیدی" تبدیل میشهروزی رو میبینم که سایلنت هیل جدید توی مراسم سونی معرفی میشه و همتون قیافه میگیرین که آره ما طرفدار این سری هستیم و بودیم و فلان که یه دفعه یه آدم شرحه شرحه و خونین و مالین میبینین که از در میاد تو و عکس نظر سنجی رو که توی مشت خون آلودش گرفته، پرت میکنه اونجا که همه ببینن. وا مصیبتا. وا مصیبتا.
تقصیر این علی @voldmort هست از اول نظرسنجی امسال شلوار کَند، مغز هارو شصتشو داد، تازه هنوز خاطراتش از بلادبورن و نیو گیم پلاس و 9999999.99باری که تموم کرده نگفته تازه ممکنه بین اینا میازاکی هم یه گریه ریزی کرده باشه بازیش گوتی شده باشهروزی رو میبینم که سایلنت هیل جدید توی مراسم سونی معرفی میشه و همتون قیافه میگیرین که آره ما طرفدار این سری هستیم و بودیم و فلان که یه دفعه یه آدم شرحه شرحه و خونین و مالین میبینین که از در میاد تو و عکس نظر سنجی رو که توی مشت خون آلودش گرفته، پرت میکنه اونجا که همه ببینن. وا مصیبتا. وا مصیبتا.
واسه جنگ با کریتوس گذاشتم
اینو شدید هستمواسه جنگ با کریتوس گذاشتم
اونجا با تمام وجود باید از bb دفاع کنم
نه خیر آقا. توی اون اعماق قلب سیاه و چرکینت میدونی که حرفت حقیقت نداره و داری از سلاخی SH لذت میبری اگر میخوای ثابت کنی چیزی رو، باید رای ندی مثل من وگرنه جبهه-ت مشخص میشه و به جرگه #خائنین به سرکردگی احسان(ـیون) میپیوندیخب همونطوری که رای دادن به GOW نمیتونه دلیلی مبنی بر دوست نداشتن کیلزون 2 باشه اینجا هم من شخصا مشکلی نمیبینم که طرفدار سایلنت هیل هم باشیم ولی به بلادبورن رای بدیم. کلا دیوار حاشا بلنده تلاش نکن