X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
و آنگاه که پوزه سایلنت هیل به خاک مالیده میشود! :D
روزی رو میبینم که سایلنت هیل جدید توی مراسم سونی معرفی میشه و همتون قیافه میگیرین که آره ما طرفدار این سری هستیم و بودیم و فلان که یه دفعه یه آدم شرحه شرحه و خونین و مالین میبینین که از در میاد تو و عکس نظر سنجی رو که توی مشت خون آلودش گرفته، پرت میکنه اونجا که همه ببینن. وا مصیبتا. وا مصیبتا.

روزی رو میبینم که سایلنت هیل جدید توی مراسم سونی معرفی میشه و همتون با قیافه میگیرین که آره ما طرفدار این سری هستیم و بودیم و فلان که یه دفعه یه آدم شرحه شرحه و خونین و مالین میبینین که از در میاد تو و عکس نظر سنجی رو که توی مشت خون آلودش گرفته، پرت میکنه اونجا که همه ببینن. وا مصیبتا. وا مصیبتا.
خب همونطوری که رای دادن به GOW نمیتونه دلیلی مبنی بر دوست نداشتن کیلزون 2 باشه اینجا هم من شخصا مشکلی نمیبینم که طرفدار سایلنت هیل هم باشیم ولی به بلادبورن رای بدیم. کلا دیوار حاشا بلنده تلاش نکن :D

روزی رو میبینم که سایلنت هیل جدید توی مراسم سونی معرفی میشه و همتون قیافه میگیرین که آره ما طرفدار این سری هستیم و بودیم و فلان که یه دفعه یه آدم شرحه شرحه و خونین و مالین میبینین که از در میاد تو و عکس نظر سنجی رو که توی مشت خون آلودش گرفته، پرت میکنه اونجا که همه ببینن. وا مصیبتا. وا مصیبتا.
روزی که Bloodborne2 معرفی بشه اون "وا مصیبتا" به "وا ویلا لیدی دوست دارم، لیدی" تبدیل میشه:x
33c98be315884edab5a80e158165059e.jpg

• Like
Reactions: VENOMEM
جالب اینجاست ‏اگر ازم بپرسن ترسناک‌ترین بازی که در نسل هشتم تجربه کردی چی بوده
نمیگم اویل ویثین یا 7 یا ...
بدون ذره‌ای شک می‌گم Bloodborn و تمام!!
هیچ بازی نبوده که منو با فضاسازی و چالش و تاریکی کثافتش تا مرز سکته کردن جلو ببره!
امکاااان نداشت که روزی حین تجربه ضربان قلبمو نشنوم!
هنوز سرگیجه و لرزش دستام بعد از کشتن باس ها رو تو کابوسام می‌بینم!

155659

تقصیر این علی @voldmort هست از اول نظرسنجی امسال شلوار کَند، مغز هارو شصتشو داد، تازه هنوز خاطراتش از بلادبورن و نیو گیم پلاس و 9999999.99باری که تموم کرده نگفته تازه ممکنه بین اینا میازاکی هم یه گریه ریزی کرده باشه بازیش گوتی شده باشه :D

تقصیر این علی @voldmort هست از اول نظرسنجی امسال شلوار کَند، مغز هارو شصتشو داد، تازه هنوز خاطراتش از بلادبورن و نیو گیم پلاس و 9999999.99باری که تموم کرده نگفته تازه ممکنه بین اینا میازاکی هم یه گریه ریزی کرده باشه بازیش گوتی شده باشه :D
واسه جنگ با کریتوس گذاشتم
اونجا با تمام وجود باید از bb دفاع کنم:دی

خب همونطوری که رای دادن به GOW نمیتونه دلیلی مبنی بر دوست نداشتن کیلزون 2 باشه اینجا هم من شخصا مشکلی نمیبینم که طرفدار سایلنت هیل هم باشیم ولی به بلادبورن رای بدیم. کلا دیوار حاشا بلنده تلاش نکن :D
نه خیر آقا. توی اون اعماق قلب سیاه و چرکینت میدونی که حرفت حقیقت نداره و داری از سلاخی SH لذت میبری:Crying1: اگر میخوای ثابت کنی چیزی رو، باید رای ندی مثل من وگرنه جبهه-ت مشخص میشه و به جرگه #خائنین به سرکردگی احسان(ـیون) میپیوندی:D

من خودم واقعا نمیتونم رای بدم:D هر 2تا توی لیست 5 باری برتر عمرم هستم و جفتشون تاثیر عمیقی روی افکار من داشتن:D اینقدر که بیشتر اوقات در طول روز فانتزی میزنم سر جفتشون:D اون SH منو یاد دوران شیرینی میندازه که با 2تا داداشم و خواهرم مینشستیم پاش و هیچ ایده ای نداشتیم چکار باید بکنیم:D یاد روزهای خوب PS1:Crying1: اصن قابل توصیف نیست. از اونور بلادبورن رو هم به شدت دوست دارم چون Bonfire خاموش گیمینگم رو روشن کرد و باعث شد دوباره بیام سمت بازی:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or