قبلا هم گفتم بهت ، همین که bb برسه نیمه نهایی واسه من کفایت میکنه چون بازی های هاردکور میازاکی فن بیس انچنانی نداره و برخلاف اکثر بازی های کنسولی که با چشم بسته و روی درجه ی اخر هم میشه توشون راش داد و بازی رو تموم کرد نیستلول، خود اون آقا که آواتار کیلزون میذاره با دوستش اعتراف کردن که گروه تلگرام ساختن برای کیلزون توی نیم ساعت تا یک ساعت اول نتیجه 45 به 13 بود بنده خیلی تلاش کردم برگردونم ولی تلاششون خیلی خوب بود منم دیدم قرار بخوره به کچل شل و پَل بشه بذار همون کیلزون بیاد بالا شل و پَل بشه بره، البته من میدونستم GT طرفدار نداره زیاد تاپیک gts رو هم ببینی میبینی خیلی خلوت تر از بقیه انحصاریهای ps هست، متاسفانه هر گروه هم به یه بازی کمر شکن هم گروه بود، وقتی هم یکیش اومد بالا روند طوری بود که اگه بالا هم میومد در هر صورت میخورد به کریتوس شل و پَل میشد، اون Bb هم بخوره به کریتوس نتیجه اش جالبه، متالگیر 4 یکی از بهترین بازیهای ps3 بود حذف شد دیگه GT ای که حرفه ای هست بماند
بیخیال اون انچارتد 4 رو هر بازی انحصاری دیگه ای حذف میکردView attachment 155430
باز این ایمان باورش شد ، آنچارتد 4 به خاطر حریفش باخته بابا نذارید خلاف های پشت پرده ـتون رو بریزیم وسط میدون
@Jill_Valentine نمیشه بنش کرد ؟بیخیال اون انچارتد 4 رو هر بازی انحصاری دیگه ای حذف میکرد
بیخیال اون انچارتد 4 رو هر بازی انحصاری دیگه ای حذف میکرد
نمیخوام تاپیک به حاشیه کشیده بشه ولی دلیلشو خودت بهتر میدونی.اینا مهم نیست.
مهم اینه اینجا که همه گیمر درست و حسابی ان جلوی کیلزون 2 حذف شد
اینا مهم نیست.
@Jill_Valentine نمیشه بنش کرد ؟
بفرمانتایج نظر سنجی های قبلی رو میشه از جایی دید؟
قبلی ها رو میگن کورش جانView attachment 155589
هر کدوم انتخاب کنی نتیجه مشخص
اختلاف اینقد ناچیزه که چیزی از ارزش های کیلزون کم که نمیکنه هیچ، اضافه هم میکنهدوستان کیلزونی بشتابید که چند ساعت بیش تر باقی نمونده!
یه ذره بیشتر تلاش کنید اون کچل بی اعصابو شکست میدیم
بشتابیدددد