X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
جوری میگید کیلزون کشکی اومد بالا انگار حذف کردن عنچارتد 4 شبیه ساز پیاده روی و طناب کشی کار خیلی سختیه:D

155430

باز این ایمان باورش شد ، آنچارتد 4 به خاطر حریفش باخته :دی بابا نذارید خلاف های پشت پرده ـتون رو بریزیم وسط میدون :دی

لول، خود اون آقا که آواتار کیلزون میذاره با دوستش اعتراف کردن که گروه تلگرام ساختن برای کیلزون توی نیم ساعت تا یک ساعت اول نتیجه 45 به 13 بود بنده خیلی تلاش کردم برگردونم ولی تلاششون خیلی خوب بود منم دیدم قرار بخوره به کچل شل و پَل بشه بذار همون کیلزون بیاد بالا شل و پَل بشه بره، البته من میدونستم GT طرفدار نداره زیاد تاپیک gts رو هم ببینی میبینی خیلی خلوت تر از بقیه انحصاریهای ps هست، متاسفانه هر گروه هم به یه بازی کمر شکن هم گروه بود، وقتی هم یکیش اومد بالا روند طوری بود که اگه بالا هم میومد در هر صورت می‌خورد به کریتوس شل و پَل میشد، اون Bb هم بخوره به کریتوس نتیجه اش جالبه، متالگیر 4 یکی از بهترین بازی‌های ps3 بود حذف شد دیگه GT ای که حرفه ای هست بماند
قبلا هم گفتم بهت ، همین که bb برسه نیمه نهایی واسه من کفایت میکنه چون بازی های هاردکور میازاکی فن بیس انچنانی نداره و برخلاف اکثر بازی های کنسولی که با چشم بسته و روی درجه ی اخر هم میشه توشون راش داد و بازی رو تموم کرد نیست
کافیه 4 تا انمی کاملا معمولی و ناتوان بازی دورت کنن فاتحه خوندس:D
اینکه بره بخوره بلفرض به کریتوس و ببازه کاملا طبیعیه چون کریتوس از روی تلو هم رد میشه:D
راجب اون گروه تلگرامی هم اگر 1 درصد صحت داشته باشه حرفات ، واقعا تاسف میخورم به حال اون دوستانی که این حرکتو سر جی تی و یا هر بازی دیگه ایی زدن و یا خواهند زد

بیخیال اون انچارتد 4 رو هر بازی انحصاری دیگه ای حذف میکرد
:D
خدایی چیو با چی مقایسه میکنی ؟
:D

155522

Vs

155523

اینا مهم نیست.
مهم اینه اینجا که همه گیمر درست و حسابی ان جلوی کیلزون 2 حذف شد:D
نمیخوام تاپیک به حاشیه کشیده بشه ولی دلیلشو خودت بهتر میدونی. :D

آخرین ویرایش:
دوستان کیلزونی بشتابید که چند ساعت بیش تر باقی نمونده!
یه ذره بیشتر تلاش کنید اون کچل بی اعصابو شکست میدیم:Excited:
بشتابیدددد
:hide:>:)
اختلاف اینقد ناچیزه که چیزی از ارزش های کیلزون کم که نمیکنه هیچ، اضافه هم میکنه :-":D

شما برو از اون روزی بترس که BB و god بیفتن تو رو هم >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or