X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
برای این گرفتین احسان رو از برج مراقبت کشیدید پایین(:|
بعد برای هیجان پیشنهاد دادید دو روز باشه نظرسنجی اش جای یه روز؟ :|

من موقع مهم ترین رقابت این فصل (بلادبورن vs سایلنت هیل) برمیگردم... :دی
GOW هم یکی از بهترین های این نسله... راه در رو نداشت بهش رای ندم :دی

باید در مورد سایلنت هیل و بلادبورن حرف بزنیم/:) من تا الان توی رای دادن مشکلی نداشتم ولی جدی این یکی رو حقیقتا نمیدونم باید چکار کنم:D
:|
به قول شاعر که میگه :
خودت میدونی تمومه الکی جو نده :D
حرفهای تلختم که نمکه زخممه :D

چه انتقام سختی گرفتید از کیلزون.معلومه دل پری دارید :D
برای کیلزون تا همین مرحله ام عالی بود. سونی باید این تاپیک و میزان محبوبیت کیلزون رو ببینه و شماره بعدی رو بسازه.:((
155311

یه چیزایی شنیدم! تبانی کردین جلوی GT ؟ چشمم روشن!!! :D ما یه تِزی دادیم اینجا و گفتیم جلوی U4 به کیلزون 2 رای بدین بیاد بالا بعدا با U2 تلافی میکنیم ولی قرار نبود باهاش بزنید گرن توریسمو رو حذف کنید خائنای پلید! :D
اصلا به خاطر اینکارتون به GOW 2018 رای میدم تا کیلزون 2 ـتون به درک واصل شه! :D

@Safety & Peace
علی جان براکت ها رو هم اگه میشه یه جا لینکش رو بذار که مثل نتایج که از امضاتون لینک میگیریم به اونم دسترسی داشته باشیم.ممنون.
گذاشتم همونجا. منتها فقط دوره به دوره آپدیت میشه:D

رای ما:

God of WaR

اگر غیر از این رای میدادم، میترسم اینبار @Irisviel Emiya دیگه یه بلای سرم بیاره:D

قطعا میومد ابراهیم جان ، مثلا دم غروب داشتی می رفتی خونه یهو یه چیز تیزی تو پشتت فرو می‌رفت و آخرین چیزی که می شنیدی این بود :

Che la morte ti dia la pace che

cercavi , Requiescat in Pace

:)<):)

یه چیزایی شنیدم! تبانی کردین جلوی GT ؟ چشمم روشن!!! :D ما یه تِزی دادیم اینجا و گفتیم جلوی U4 به کیلزون 2 رای بدین بیاد بالا بعدا با U2 تلافی میکنیم ولی قرار نبود باهاش بزنید گرن توریسمو رو حذف کنید خائنای پلید! :D
اصلا به خاطر اینکارتون به GOW 2018 رای میدم تا کیلزون 2 ـتون به درک واصل شه! :D
تو دیگه چرا گول همچین حرف هایی رو میخوری امید!:D
مصطفی از اول پیش خودش فکر کرده بود جی تی قراره اول شه و بازی هایی مثل بلادبورن دور اول حذف شن ، چون فن بیس ندارن
حالا ناراحته از حذف زود هنگام جی تی و یه چی میگه:D
دچار توهم توطئه شده!
جی تی سوا از کیفیت عالیش تو ایران فن بیس انچنانی نداره پس طبیعیه که زودتر از اونچه فکر میکنید حذف شه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or