X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
این نظر سنجی رو بیخیال بشید . بیایید در مورد بلاد و گاد ۲۰۱۸ حرف بزنیم که چه گلی باید به سرمون بزنیم :D
از چهره کریتوس یه هو یاد یاراهام بیفتی و از اون ور هل هایم قلقلکت بده و سپس موسیقی حماسی فادر گسکوجین ذهنتو روانی کنه وای اصلا نمیشه شرکت کرد :D یا هر دو رو حذف کنید باهم یا به هر دو یه جایزه بدید تموم شه بره .

ضمن اینکه کیلزون ۲ یکی از Best ever shooter های تاریخه:x

این نظر سنجی رو بیخیال بشید . بیایید در مورد بلاد و گاد ۲۰۱۸ حرف بزنیم که چه گلی باید به سرمون بزنیم :D
باید در مورد سایلنت هیل و بلادبورن حرف بزنیم/:) من تا الان توی رای دادن مشکلی نداشتم ولی جدی این یکی رو حقیقتا نمیدونم باید چکار کنم:D

باید در مورد سایلنت هیل و بلادبورن حرف بزنیم/:) من تا الان توی رای دادن مشکلی نداشتم ولی جدی این یکی رو حقیقتا نمیدونم باید چکار کنم:D
پاسخ ساده ای داره، بلادبورن لول می کنه سایلنت هیلو :D

پ ن: واقعا دارم شک می کنم که از مریدان میازاکی هستی :D

یعنی یه خائن به تمام معنا :دی لعنت بهت ، هر دفعه یه نور امیدی میاد ته دلمون روشن بشه گند میزنی بهش میره :دی

155272

kxhh_pineapple.jpg
جلل سوسمار یکبار رای درست دادی نیما جان در این 13 سال ?

مالیدی :D من همیشه درست رای دادم ، تو سلیقه ت اشتباهیه کلا :D این یدونه هم احتمالا زمانی که بازی میکردی های بودی ، وگرنه سلیقه ت به GOW 2018 نمیخوره تو حالت عادی :D

قطعا رایم گاد او واره ...

اما خون هلگانیم اجازه خیانت رو نمی‌ده ...

با اینکه دشمن متجاوز و قاصب و خائنین و قدر نشناس ها دارن هلگان ما رو فتح میکنن. ما بازم تا آخرش میجنگیم ....

155269

155270

پشت به پشت هم میجنگیم

155271

اگه سونی جهان خوار رضایت میداد ، 155275

با شماره چهارم. عظمتمون رو یه بار دیگه به دنیا نشون میدادیم....

155276

اینو حتما ببینید

پاسخ ساده ای داره، بلادبورن لولش می کنه :D
آره احتمالش بالاست. چون سایلنت هیل هم قدیمیه و هم نسبت به بلادبورن احتمالا افراد کمتری سراغش رفته بودن زمان خودش.
یعنی یه خائن به تمام معنا :D لعنت بهت ، هر دفعه یه نور امیدی میاد ته دلمون روشن بشه گند میزنی بهش میره :D

View attachment 155272
ByqHBIICMAA55dZ.gif

155273
پس از استفاده گرمن ازبند ناف برای باز شدن چشمانش، GREAT ONE از ماه پایین می اید، گرمن را در بغل گرفته و او را فلج میکند:((

155277

همین واست کافیه:(

با اینکه دشمن متجاوز و قاصب و خائنین و قدر نشناس ها دارن هلگان ما رو فتح میکنن. ما بازم تا آخرش میجنگیم ....

پشت به پشت هم میجنگیم
بیدا شو برادر هلگان خیلی وفته نابود شده رفته ، همونجوری که اینجا نابود شد :دی

155285

دیگه عظمت و اقتداری نمونده که بخواد براش جنگ بشه :دی

بیدا شو برادر هلگان خیلی وفته نابود شده رفته ، همونجوری که اینجا نابود شد :D

View attachment 155285

دیگه عظمت و اقتداری نمونده که بخواد براش جنگ بشه :D
گفتم که اینا توطئه های سونی جهان خواره
وگرنه ما ما تو اعماق کهکشان منتظر خیزش دوباره ایم

باشه بابا باشه:D
View attachment 155282

ولی از ناجیان بود<):)
اسپویلره که هیچی ، همین یه صحنه خودش همه چی رو نشون میده :دی اصل مطلب بیان شد رفت :D

گفتم که اینا توطئه های سونی جهان خواره
وگرنه ما ما تو اعماق کهکشان منتظر خیزش دوباره ایم
یه مشت کله کچل ، عینک قرمز در همین حد بودن دیگه :دی بهرحال از هر کچلی گاد در نمیاد :Shrewd::Shrewd::Shrewd:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or