X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
بخاطر همین حرفت، میرم گزینه تغییر رای رو فعال می کنم و به کیلزون ۲ رای میدم!>:):D:p

@Timeless One :D
فعال کن بابا فعال کن قدرتو به همگان نشون بده!! :Flexion:

فقط بی زحمت سر راه گادا رو بریز تو killzone کارو تموم کن بره :D

ای امان از این روزگار بی معرفت [-( من میگم حافظتون خرابه باور نمیکنین :Dاز ناجیان ps3 شد شوتر بی هدف!! کیلزون باید تا فینال بیاد!
ناجی PS3? نه بابا دیگه تا اون حدم نبود اتفاقا روزایی که کیلزون 2 روی PS3 اومد دوران سیاه سونی بوده. اصلا منظورم نیست تقصیر بازیه ها فقط می خوام بگم ناجی چیزی نبوده

بخاطر همین حرفت، میرم گزینه تغییر رای رو فعال می کنم و به کیلزون ۲ رای میدم!>:):D:p

@Timeless One :D

فعال کن بابا فعال کن قدرتو به همگان نشون بده!! :Flexion:

فقط بی زحمت سر راه گادا رو بریز تو killzone کارو تموم کن بره :D

kxhh_pineapple.jpg

این از شما دو دوست گرامی ?

دست خودش نیست تسخیر شده:(
@Jill_Valentine
In the name of the Father
the Son of the Holy Spirit
View attachment 155259

البته ما طبق اون دفعه هر لحظه از خودتم انتظار خیانت داریم

با توجه به سابقه ی KZ2 در این رقابت ها فکر میکردم خیلی نزدیکتر بشه ! عجیبه این اختلاف .
البته بنظرمن KZ2 تا اینجا هم خیلی بیخودی مثل یونان تو Euro 2004 اومده بالا :D

جلل سوسمار یکبار رای درست دادی نیما جان در این 13 سال ?

ای امان از این روزگار بی معرفت [-( من میگم حافظتون خرابه باور نمیکنین :Dاز ناجیان ps3 شد شوتر بی هدف!! کیلزون باید تا فینال بیاد!
ناجی PS3 توی سال 2009 آنچارتد 2 بود نه کیلزون 2 :D کیلزون 2 که در حال دست و پنجه نرم کردن با این قضیه بود که بازی به اون چیزی که قولش رو دادن اصن رسیده یا نه ، که این وسط نیت اومد یه دست دراز کرد ، دست PS3 رو گرفت و از اون منجلاب کشید بیرون :دی

ناجی PS3? نه بابا دیگه تا اون حدم نبود اتفاقا روزایی که کیلزون 2 روی PS3 اومد دوران سیاه سونی بوده. اصلا منظورم نیست تقصیر بازیه ها فقط می خوام بگم ناجی چیزی نبوده
دیگه واقعا از ناجیان ps3 بود! اگه کسی شوتر علاقه داشت محال بود killzone2 بازی نکنه.

• Like
Reactions: benjohn and Kainé
در توصیف این نظر سنجی بگم که:

بالدور > کل شماره های کیلزون

دیگه چیزی بگم؟ بگم؟:D اصن همون انیمیشن دست کریتوس موقع پرتاب کردن درخت > *:D
===
راجع به بحث های صفحه قبل هم دوشواری نداریم آقا! اگر اکثریت احساس میکنین بهتره کله به کله هم نظر سنجیا رو بذاریم، همینکارو میکنیم:D

@ULTIMATE TEAM

مصطفی خجالت بکش از خودت:D امیر علی و نیما چیزی نگفتن که بخوای ناراحت بشی. بعدشم این تاپیک صرفا یه دور همی فانه و جدی نیست. اگر بخواییم جدی بگیریم، به قول @m.a.t میشیم مثل تاپیک سرطان Vs. ایدز:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or