X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
هعی هعی ، بدبخت من :( می بینی ، میبینی خیانتو :( تا توی گوشت و پوست خو خون این تاپیک تزریق شده :(
الان میگن احسان سیخی چند باو ، بندازش بیرون نظرسنجی بعدی رو بده بیاد :D
برو برو کم مظلوم نمایی کن :D من خدمت بودم اسمم یادم رفته بود چه برسه به اینکه بخوام بازی سنتر بیام. والا:D

این تاپیک، تاپیک نظرسنجی مگه نیست مگه کاربرها نباید شرکت کنن درش چجوریه جمهوری ا... می وار یه تصمیم میگیرین بعد باگردن کلفتی اجراش میکنین نظرهم از بقیه نمی‌پرسید؟ کدوم کاربرگفته وقفه بینش باشه؟ مگه نمونه خون میخواین بگیرین که بینش وقفه میذارید؟

چه حرفیه ، ایده از خودشون بوده ، همه ی زحمتشم خودشون کشیدن ، تصمیماتش هم خودشون میگیرن ما میتونیم نظرمون رو بگیم ولی قرار نیست طلبکار باشیم !!!

بدون همون کارهای گرافیکی هم میشه برگزار کرد بعدش که برگشت کارهای گرافیکی شو درست کنید یا از یه نفر دیگه کمک بگیرید
تاپیک فکر خودشون بوده و کنترلش هم دست خودشون هست. ما میتونیم فقط بهشون پیشنهاد بدیم.‌اما تصمیم با خودشونه. کاملا هم انجام‌میشه هرچی بخوان
تازه باید تشکر هم بکنیم برای این وقتی که میذارن و هیجان و فان اضافه کردن به فروم !

والا حقیقت امر اینه که این فاصله ی کوتاه بین هر دور نظرسنجی واسه این بود که یه مقدار هیجان بره بالا :دی گفتیم دیگه هر چیز حساسی به دور های پایانی که میرسه یه وقفه بین هر دور میندازه هم تب و تاب قضیه میره بالا ، هم بیشتر میره توی فکر ملت :دی دیگه جام جهانی هم به تهش میرسه مسابقاتش هر روز پشت سر هم نیست :دی
گفتیم یه فاصله ای باشه که چون بازیای آخر و مهم از هر گروه هستن هم یه مقدار بیشتر کش بیاد که خاطره انگیز تر بشه ، هم دوستان خاطره بازیاشون توی همدیگه نره ، اینکه به عنوان مثال امروز همه توی جو سوتک و تلو هستن این نظرسنجی به نوبه ی خودش برگزار بشه ، هر جور کل کل هست انجام بشه ، یه روز وقفه باشه که هم جو فعلی بخوابه و کامل ذهن ها از نظرسنجی قبلی خالی بشه و جو بره روی نظرسنجی بعدی ، در عین حال این هی چک کردن تاپیک که بچه ها ببینن نظرسنجی بعدی چی شد ، اومد یا نیومد خودش گفتیم شاید هایپ تاپیک رو ببره بالا تر :دی یه جورایی انتظار واسه یه چیزی لذتش رو هم میبره بالاتر :دی

باز اگه می بینید چیز جالبی نیست و اذیت کنندس که خب مساله ای نیست تغییرش میدیم :دی

من به کسی امر و نهی نکردم فقط بهتر بود از بقیه اعضا مشورت میگرفتن اون طرح گرافیکی هم بنظرم اونقدرا مهم نیست که اینقدر دیلی بیوفته بین نظرسنجی حالا درسته تاپیک خودشون هست زحمت می‌کشند منم بی احترامی ای نکردم ولی به هر حال زیر مجموعه BC هست این تاپیک، علی فکر کنم آمار کامل دستشه خودش میدونه این کار خوب بوده برای تاپیکش یا بد(دیلی) ، من دیگه نظر نمیدم، رایم فکر نکنم مهم باشه، GT هم حذف شد اونم کاملا با تبانی یه عده در تلگرام، دیگه اون انگیزه قبلی رو ندارم، از کسانی هم این مدت بهشون مستقیم یا غیر مستقیم توهین شد عذر میخوام واقعا قصد ناراحت کردن یه عده اونم بخاطر یه بازی یا نظرسنجی رو نداشتم و ندارم، مرسی که خوندید موفق باشید، خدانگهدار

من به کسی امر و نهی نکردم فقط بهتر بود از بقیه اعضا مشورت میگرفتن اون طرح گرافیکی هم بنظرم اونقدرا مهم نیست که اینقدر دیلی بیوفته بین نظرسنجی حالا درسته تاپیک خودشون هست زحمت می‌کشند منم بی احترامی ای نکردم ولی به هر حال زیر مجموعه BC هست این تاپیک، علی فکر کنم آمار کامل دستشه خودش میدونه این کار خوب بوده برای تاپیکش یا بد(دیلی) ، من دیگه نظر نمیدم، رایم فکر نکنم مهم باشه، GT هم حذف شد اونم کاملا با تبانی یه عده در تلگرام، دیگه اون انگیزه قبلی رو ندارم، از کسانی هم این مدت بهشون مستقیم یا غیر مستقیم توهین شد عذر میخوام واقعا قصد ناراحت کردن یه عده اونم بخاطر یه بازی یا نظرسنجی رو نداشتم و ندارم، مرسی که خوندید موفق باشید، خدانگهدار
پاشو بیا اینجا ببینم ، کجا خدانگهدار ؟ :دی یه دیلی ارزش اینو نداره که کسی بخواد ناراحت بشه

155226

پاشو بیا اینجا ببینم ، کجا خدانگهدار ؟ :D یه دیلی ارزش اینو نداره که کسی بخواد ناراحت بشه

View attachment 155226
مرسی احسان واقعا توی این تاپیک به شخصیت اصلیت پی بردم و به شخصه خیلی حال کردم با شخصیتت این تاپیک باعث شد آدم از یه عده شناخت بیشتری کسب کنه، ولی درست نبود دوتا مدیر مسلسل وار منو نقل و قول کنن اونجوری،

مرسی احسان واقعا توی این تاپیک به شخصیت اصلیت پی بردم و به شخصه خیلی حال کردم با شخصیتت این تاپیک باعث شد آدم از یه عده شناخت بیشتری کسب کنه، ولی درست نبود دوتا مدیر مسلسل وار منو نقل و قول کنن اونجوری،
بابا تو حساس کی بودی؟ :D جی تی فن باید پوستش کلفت تر این حرفا باشه:D کسی منظوری نداشت این تاپیکم هم از اولش همه چی دوستانه بوده از این به بعدش هم همینه. مگذار این اولین ناراحتی و دلخوری باشه. واقعا دلیلی هم نداره. حالا یه روز اینور و اونورم فرقی نمی کنه

قربانت :دی
هم از اون دو مدیر عزیز ممنون که حواسشون به تاپیک هست ، هم شما و باقی عزیزانی که نظراتتون رو میگید :دی همینجوری هم که قل با وفای من (@benjohn) میگه تاپیک دوستانه ـس خدایی نکرده به کسی برنخوره :دی

من تازه اومدم
ولی کارهای گرافیکی به نظرم مهم هستن ولی خب هرکسی یه نظری دارن:D
و اون دو تا مدیر هم فکر نکنم مسلسل وار حرفی زدن:D
من نظرسنجی که نمیدونم چی به چیه ولی فکر کنم هر روز باشه بهتره عین یه پیتزا که داغ داغ میخوری:D

فکر کردید تو این آشفته بازار اقتصادی، بازی هایی که میزارید برای نظرسنجی برامون ارزشی دارن؟ :D همه بخاطر پر و پاچه ها و کانسپت هایی که میفرستید میایم این تاپیک:D . سوژه کمه اینترنت هم دیگه کفاف نمیده :D بخاطر همین بازیسنتر بهترین جاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or