benjohn
کاربر سایت
برو برو کم مظلوم نمایی کنهعی هعی ، بدبخت منمی بینی ، میبینی خیانتو
تا توی گوشت و پوست خو خون این تاپیک تزریق شده
الان میگن احسان سیخی چند باو ، بندازش بیرون نظرسنجی بعدی رو بده بیاد![]()
برو برو کم مظلوم نمایی کنهعی هعی ، بدبخت منمی بینی ، میبینی خیانتو
تا توی گوشت و پوست خو خون این تاپیک تزریق شده
الان میگن احسان سیخی چند باو ، بندازش بیرون نظرسنجی بعدی رو بده بیاد![]()
این تاپیک، تاپیک نظرسنجی مگه نیست مگه کاربرها نباید شرکت کنن درش چجوریه جمهوری ا... می وار یه تصمیم میگیرین بعد باگردن کلفتی اجراش میکنین نظرهم از بقیه نمیپرسید؟ کدوم کاربرگفته وقفه بینش باشه؟ مگه نمونه خون میخواین بگیرین که بینش وقفه میذارید؟
تاپیک فکر خودشون بوده و کنترلش هم دست خودشون هست. ما میتونیم فقط بهشون پیشنهاد بدیم.اما تصمیم با خودشونه. کاملا هم انجاممیشه هرچی بخوانبدون همون کارهای گرافیکی هم میشه برگزار کرد بعدش که برگشت کارهای گرافیکی شو درست کنید یا از یه نفر دیگه کمک بگیرید
پاشو بیا اینجا ببینم ، کجا خدانگهدار ؟من به کسی امر و نهی نکردم فقط بهتر بود از بقیه اعضا مشورت میگرفتن اون طرح گرافیکی هم بنظرم اونقدرا مهم نیست که اینقدر دیلی بیوفته بین نظرسنجی حالا درسته تاپیک خودشون هست زحمت میکشند منم بی احترامی ای نکردم ولی به هر حال زیر مجموعه BC هست این تاپیک، علی فکر کنم آمار کامل دستشه خودش میدونه این کار خوب بوده برای تاپیکش یا بد(دیلی) ، من دیگه نظر نمیدم، رایم فکر نکنم مهم باشه، GT هم حذف شد اونم کاملا با تبانی یه عده در تلگرام، دیگه اون انگیزه قبلی رو ندارم، از کسانی هم این مدت بهشون مستقیم یا غیر مستقیم توهین شد عذر میخوام واقعا قصد ناراحت کردن یه عده اونم بخاطر یه بازی یا نظرسنجی رو نداشتم و ندارم، مرسی که خوندید موفق باشید، خدانگهدار
مرسی احسان واقعا توی این تاپیک به شخصیت اصلیت پی بردم و به شخصه خیلی حال کردم با شخصیتت این تاپیک باعث شد آدم از یه عده شناخت بیشتری کسب کنه، ولی درست نبود دوتا مدیر مسلسل وار منو نقل و قول کنن اونجوری،پاشو بیا اینجا ببینم ، کجا خدانگهدار ؟یه دیلی ارزش اینو نداره که کسی بخواد ناراحت بشه
View attachment 155226
بابا تو حساس کی بودی؟مرسی احسان واقعا توی این تاپیک به شخصیت اصلیت پی بردم و به شخصه خیلی حال کردم با شخصیتت این تاپیک باعث شد آدم از یه عده شناخت بیشتری کسب کنه، ولی درست نبود دوتا مدیر مسلسل وار منو نقل و قول کنن اونجوری،
قربانتمرسی احسان واقعا توی این تاپیک به شخصیت اصلیت پی بردم و به شخصه خیلی حال کردم با شخصیتت این تاپیک باعث شد آدم از یه عده شناخت بیشتری کسب کنه، ولی درست نبود دوتا مدیر مسلسل وار منو نقل و قول کنن اونجوری،
تو تمام این نظر سنجی یک بار به کیلزون رای ندادی