X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
خب اول بذار ببینم رایت رو به صندوق حق انداختی یا باطل :D ....
خب جای درستی انداختی فرزندم ، رستگاران نور هدایتی چون تو نیازی به تغییر رای ندارن :D اونایی که به اون یکی صندوق رای ها رو انداختن بعداً رای هاشون رو ورمیداریم به صندوق درست منتقل می کنیم ، نیازی به چنج وُت نیست :D
پدر آسمانی من :D بنده هیچگاه به تلو خیانت نمیورزم. ولی بعضی اوقات برای فریب دشمن مجبوریم ابتدا رای خائنانه بدیم بعد در آخرین لحظه با چینج وت نقشه های پلیدشون رو خنثی کنیم. گاهی هم ممکنه بر اثر غفت نیروهای خودی رای اشتباه به صندوق کافران و اهل زندیق ریخته بشه که با یک حرکت عالمانه میشه این نقشه های دشمن رو خنثی کرد

پدر آسمانی من :D بنده هیچگاه به تلو خیانت نمیورزم. ولی بعضی اوقات برای فریب دشمن مجبوریم ابتدا رای خائنانه بدیم بعد در آخرین لحظه با چینج وت نقشه های پلیدشون رو خنثی کنیم. گاهی هم ممکنه بر اثر غفت نیروهای خودی رای اشتباه به صندوق کافران و اهل زندیق ریخته بشه که با یک حرکت عالمانه میشه این نقشه های دشمن رو خنثی کرد
بهرحال هر جا Power ـی هست ، abuse of power هم هست فرزندم :D نمیذاریم کار به اونجاها بکشه، خودمون اون پشت مشت ها درستش میکنیم میره :Shrewd::Shrewd::Shrewd: برای خیانت های علی هم برنامه های ویژه ای دارم ، در لحظه ی مناسب از صندلی قدرت به زیر می کشمش :دی

آریا زدی تو خال!!
دقیقا بحثشو با چندتا از اوئدا فن ها داشتم:D
واقعا دردناک بود واسم دیفیت کردنشون:(
حالا فکر کن اون موسیقی دردناک هم همزمان نواخته میشد:(
ولی خب همین که بچه ها همت کردن تا اینجا بالا اوردن بازی رو واسم من یکی کاملا قابل قبوله:D
اون یکی بازیِ هم که زمان خودش یه 95 پر ایراد کسب کرد و واسه نسخه دومش هم که سونی جیب منتقدهارو پر کرد وگرنه چیز مالی نیست
یوتیوب را بسته و شتابان پیش به سوی تاپیک امتیازت تلو حرکت می نماید :-"
:D
___
اقا حالا که تلو رو تو نظر سنجی داریم من بدون اسپویل از نسخه ی دوم اینو بگم که هیچوقت فکر نمیکردم روزی همچین داستانی رو تجربه کنم
اصلا بازی نیست ، درس زندگیه!

پ.ن:حالا کی خائنه؟

میخواستم یه تکی درست کنم ولی دیدم حق مطلب ادا نمیشه.

ezgif-6-f6f9522a39b9.gif

سوتک خوب جنگید اتفاقا شانسش کمتر بود ولی همینم عالیه
بچه های تلگرامی دور بعد دور تبانی هست سر GT که همینجوری زدید حذفش کردید امیدوارم این دفعه هم بازی مقابل کیلزون رو حذف کنید، رای من کیلزون و سایلنت هیل هست :D

• Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or