vaan 2
کاربر سایت
ببین اینجا حساب کتاب نداره. یهو دیدی مثل سری قبل امداد غیبی از راه رسید و شما موندی و یه کوه پشیمونی!دلست به اندازه کافی رای داره. ترجیح میدم به sotc رای بدم که اگر حذف میشه با اقتدار بره پایین.
تو شاهکار بودن SotC که اصلا بحثی نیست.Sotc رو دوست دارم. بالا هم بره خوشحال میشم. خارج از کلیشه های دنیای گیم یه اثر هنری به تمام معناست.
Sotc رو دوست دارم. بالا هم بره خوشحال میشم. خارج از کلیشه های دنیای گیم یه اثر هنری به تمام معناست.ببین اینجا حساب کتاب نداره. یهو دیدی مثل سری قبل امداد غیبی از راه رسید و شما موندی و یه کوه پشیمونی!![]()
خیانت به کی به چی@The End Of Ps تو که اصلا کارنامه ات انقدر سیاهه (بابت خیانت هایی که کردی) که جای هیچ صحبتی نمی گذاری .![]()
خیانت رو اونایی کردن که آنچ 4 رو حذف کردن.خیانت به کی به چیدیگه آخرای کار هستیم رقیب TLOU هست
خیانت رو اونایی میکنن که به TLOU را نمیدنگفتم که All Gone رو گوش کنید لااقل از گوستاوو خجالت بکشید
میازاکی فن بویِ استیم فن !
ببین پروپاگاندای صهونیسم شاید این مرحله رو بره بالا ولی در نهایت شکست میخورهنظرسنجی رو باز کردم، فن های اونوری رو فاکتور بگیرم! کسانی که به SoTC رای دادن و میشناسمشون مثل REZA TAEL، از فنهای واقعی آن بزرگوارن. مابقی هم... خائنن![]()
ببین حالا که من فن اونورم بقول خودت شاید رای ام برای شما اهمیت نداشته باشه ولی این نظر سنجی ازمونیه برای فن های واقعی ps در اخر این نظرسنجی افراد حق رو از باطل میشه راحت تر تشخص دادنظرسنجی رو باز کردم، فن های اونوری رو فاکتور بگیرم! کسانی که به SoTC رای دادن و میشناسمشون مثل REZA TAEL، از فنهای واقعی آن بزرگوارن. مابقی هم... خائنن![]()
اگر با همین تهدیدها و توطعه ها برنده بشیدView attachment 154606
باید از رو نعش فنای اولد بلاد رد شید که بازیه دیگه ای بغیر از بلادبورن اول بشه![]()
ببین پروپاگاندای صهونیسم شاید این مرحله رو بره بالا ولی در نهایت شکست میخوره![]()
باید از رو نعش فنای اولد بلاد رد شید که بازیه دیگه ای بغیر از بلادبورن اول بشه![]()
از اون مدل نظرسنجیا نیست که بشه به فن ها ایراد گرفت، فضاشون با هم کلی تفاوت داره و هر فن واقعی به معشوقش رای می دهببین حالا که من فن اونورم بقول خودت شاید رای ام برای شما اهمیت نداشته باشه ولی این نظر سنجی ازمونیه برای فن های واقعی ps در اخر این نظرسنجی افراد حق رو از باطل میشه راحت تر تشخص داد![]()
خب اول بذار ببینم رایت رو به صندوق حق انداختی یا باطلآقایون @Safety & Peace , @Kainé
آقایون چه وضعشه؟ این تاپیک از اول با قابلیت خیانت پایه گذاری شده.اصلا هر تیکه این تاپیک از شدت خیانت بوی جوراب گرفته
بعد شما اومدین امکان تغییر رای ( شما بخوانید امکان خیانت) رو از ما سلب کردین. من سوال دارم آقایون خیانت جز حقوق اولیه هر گیمری نیست؟