X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
دلست به اندازه کافی رای داره. ترجیح میدم به sotc رای بدم که اگر حذف میشه با اقتدار بره پایین.
ببین اینجا حساب کتاب نداره. یهو دیدی مثل سری قبل امداد غیبی از راه رسید و شما موندی و یه کوه پشیمونی! :D

Sotc رو دوست دارم. بالا هم بره خوشحال میشم. خارج از کلیشه های دنیای گیم یه اثر هنری به تمام معناست.
تو شاهکار بودن SotC که اصلا بحثی نیست. :دی

• Like
Reactions: benjohn
ببین اینجا حساب کتاب نداره. یهو دیدی مثل سری قبل امداد غیبی از راه رسید و شما موندی و یه کوه پشیمونی! :D
Sotc رو دوست دارم. بالا هم بره خوشحال میشم. خارج از کلیشه های دنیای گیم یه اثر هنری به تمام معناست.

@The End Of Ps تو که اصلا کارنامه ات انقدر سیاهه (بابت خیانت هایی که کردی) که جای هیچ صحبتی نمی گذاری . :)
خیانت به کی به چی :D دیگه آخرای کار هستیم رقیب TLOU هست
خیانت رو اونایی میکنن که به TLOU را نمیدن :-" گفتم که All Gone رو گوش کنید لااقل از گوستاوو خجالت بکشید

خیانت به کی به چی :D دیگه آخرای کار هستیم رقیب TLOU هست
خیانت رو اونایی میکنن که به TLOU را نمیدن :-" گفتم که All Gone رو گوش کنید لااقل از گوستاوو خجالت بکشید
خیانت رو اونایی کردن که آنچ 4 رو حذف کردن.

فقط یه بازی باعث میشد که به سوتک رای ندم. چرا؟ واقعا چرا؟ :((

همین خیانت ها رو به ueda کردید رفت مستقل شد . اصلا خود نیل و بروسم بیارید بگید تو این نظر سنجی شرکت کنید رایشون sotc هست. فقط به جمله معروف زیر از ueda دقت کنید و ببینید واقعا تو هر سه تا بازیش چطوری این رو اثبات کرد.

There's a level of realism you can only achieve through the imaginary

روزگار را هر روز بدتر میبینم این تاپیک را پر از خوفو خطر میبینم!:D به تلو که رای دادم انتظار داشتم حداقل نسبت رای ها ٨٠ به ٢٠ ای یا ٩٠ به ١٠ درصدی به نفع تلو باشه :D اما اینجوری که این تاپیک داره پیش میره اخرش تلو رو هم حذف میکنید! ببینید اینقدر همه چیز واضحه که نیاری به توضیح نداره تلو بهترین بازیه ps هست حالا خود دانید با این تاپیکتون :D

نظرسنجی رو باز کردم، فن های اونوری رو فاکتور بگیرم! کسانی که به SoTC رای دادن و میشناسمشون مثل REZA TAEL، از فنهای واقعی آن بزرگوارن. مابقی هم... خائنن :D
ببین پروپاگاندای صهونیسم شاید این مرحله رو بره بالا ولی در نهایت شکست میخوره:دی

نظرسنجی رو باز کردم، فن های اونوری رو فاکتور بگیرم! کسانی که به SoTC رای دادن و میشناسمشون مثل REZA TAEL، از فنهای واقعی آن بزرگوارن. مابقی هم... خائنن :D
ببین حالا که من فن اونورم بقول خودت شاید رای ام برای شما اهمیت نداشته باشه ولی این نظر سنجی ازمونیه برای فن های واقعی ps در اخر این نظرسنجی افراد حق رو از باطل میشه راحت تر تشخص داد :D
View attachment 154606

باید از رو نعش فنای اولد بلاد رد شید که بازیه دیگه ای بغیر از بلادبورن اول بشه>:)
اگر با همین تهدیدها و توطعه ها برنده بشید:D

• Like
Reactions: James Sunderland
ببین پروپاگاندای صهونیسم شاید این مرحله رو بره بالا ولی در نهایت شکست میخوره:D
باید از رو نعش فنای اولد بلاد رد شید که بازیه دیگه ای بغیر از بلادبورن اول بشه>:)
154616
ببین حالا که من فن اونورم بقول خودت شاید رای ام برای شما اهمیت نداشته باشه ولی این نظر سنجی ازمونیه برای فن های واقعی ps در اخر این نظرسنجی افراد حق رو از باطل میشه راحت تر تشخص داد :D
از اون مدل نظرسنجیا نیست که بشه به فن ها ایراد گرفت، فضاشون با هم کلی تفاوت داره و هر فن واقعی به معشوقش رای می ده :D

آقایون @Safety & Peace , @Kainé

آقایون چه وضعشه؟ این تاپیک از اول با قابلیت خیانت پایه گذاری شده. :D اصلا هر تیکه این تاپیک از شدت خیانت بوی جوراب گرفته:D بعد شما اومدین امکان تغییر رای ( شما بخوانید امکان خیانت) رو از ما سلب کردین. من سوال دارم آقایون خیانت جز حقوق اولیه هر گیمری نیست؟

آقایون @Safety & Peace , @Kainé

آقایون چه وضعشه؟ این تاپیک از اول با قابلیت خیانت پایه گذاری شده. :D اصلا هر تیکه این تاپیک از شدت خیانت بوی جوراب گرفته:D بعد شما اومدین امکان تغییر رای ( شما بخوانید امکان خیانت) رو از ما سلب کردین. من سوال دارم آقایون خیانت جز حقوق اولیه هر گیمری نیست؟
خب اول بذار ببینم رایت رو به صندوق حق انداختی یا باطل :دی ....
خب جای درستی انداختی فرزندم ، رستگاران نور هدایتی چون تو نیازی به تغییر رای ندارن :دی اونایی که به اون یکی صندوق رای ها رو انداختن بعداً رای هاشون رو ورمیداریم به صندوق درست منتقل می کنیم ، نیازی به چنج وُت نیست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or