X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
چونکه تموم شد دیگه :D 5 تا دونه بیشتر نمونده (با نیمه نهایی و فینال و مخلفات و همه چی) :D

من یه پیشنهاد دارم برای نیمه نهایی و فینال ... به جای استراحت تعداد شب های رای گیری رو بیشتر کنید ، 1 شب یا 2 شب اضافه بشه .

من یه پیشنهاد دارم برای نیمه نهایی و فینال ... به جای استراحت تعداد شب های رای گیری رو بیشتر کنید ، 1 شب یا 2 شب اضافه بشه .

بیشتر ازین مارو تو خماری نذارید خدایی
۱هفته‌ای تمومش کنید بره ببینیم چی میشه آخرش :D
بعدشم نظرسنجی های بعدی :D

چونکه تموم شد دیگه :D 5 تا دونه بیشتر نمونده (با نیمه نهایی و فینال و مخلفات و همه چی) :D
صرفا این دور Best of PS تموم میشه دیگه. خب تموم شه هم یعالمه نظر سنجی دیگه میتونیم بزاریم. ایده هم بنظرم کم نیست :دی

بجای وقت کشی بریم سراق اصل مطلب ببینیم کی باز قراره خیانت کنه :دی

پ.ن. نظر نیما رو خیلی موافقم. بجای وقفه بین روز های نظر سنجی، طول نظرسنجیو بیشتر کنید :دی

همین وقفه ای که بینش میندازید، از تبوتاب میندازه تاپیکو. مثلا من فقط بعد از تموم شدن نظرسنجی همون شب چند بار میام تاپیکو چک می کنم، می بینم تاخیر داره، مثل بچه ها درگیر گیمو مسائل دیگه میشم یادم میره روزای بعد باید بیام رای بدم :D از وقتی وقفه انداختید بنظرم تعداد رای ها هم ریزش پیدا کرده و تعداد کامنت ها مثل قبل زیاد نیست و افت کرده تاپیک. یه جورایی سرد شده جو تاپیک.

این تاپیک، تاپیک نظرسنجی مگه نیست مگه کاربرها نباید شرکت کنن درش چجوریه جمهوری ا... می وار یه تصمیم میگیرین بعد باگردن کلفتی اجراش میکنین نظرهم از بقیه نمی‌پرسید؟ کدوم کاربرگفته وقفه بینش باشه؟ مگه نمونه خون میخواین بگیرین که بینش وقفه میذارید؟

نظر منم اینه که وقفه بینش رو بیخیال بشیم. یکمی جوش داره سرد میشه. فکر میکنم تعداد کسایی که این اخری پست دادن و با روال قبل بیشتر موافق هستن زیاده.

این تاپیک، تاپیک نظرسنجی مگه نیست مگه کاربرها نباید شرکت کنن درش چجوریه جمهوری ا... می وار یه تصمیم میگیرین بعد باگردن کلفتی اجراش میکنین نظرهم از بقیه نمی‌پرسید؟ کدوم کاربرگفته وقفه بینش باشه؟ مگه نمونه خون میخواین بگیرین که بینش وقفه میذارید؟
چون احسان خدمته و بعضی وقتا شبا توی پادگانه و خونه نیست و بنده خدا یه سری کار دیگه هم داره که باید تحویل بده و کارهای این تاپیک هم آماده نیستن/:)

چون احسان خدمته و بعضی وقتا شبا توی پادگانه و خونه نیست و بنده خدا یه سری کار دیگه هم داره که باید تحویل بده و کارهای این تاپیک هم آماده نیستن/:)
بدون همون کارهای گرافیکی هم میشه برگزار کرد بعدش که برگشت کارهای گرافیکی شو درست کنید یا از یه نفر دیگه کمک بگیرید

هعی هعی ، بدبخت من :( می بینی ، میبینی خیانتو :( تا توی گوشت و پوست خو خون این تاپیک تزریق شده :(
الان میگن احسان سیخی چند باو ، بندازش بیرون نظرسنجی بعدی رو بده بیاد :دی

هعی هعی ، بدبخت من :( می بینی ، میبینی خیانتو :( تا توی گوشت و پوست خو خون این تاپیک تزریق شده :(
الان میگن احسان سیخی چند باو ، بندازش بیرون نظرسنجی بعدی رو بده بیاد :D
باید 48ساعت بدون استراحت پست برجک بدی بعدم 10 روز بدون گوشی و هیچی بری بازداشتگاه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or