چرا بین نظر سنجیا هی وقفه میندازین؟
آخرین ویرایش:
چونکه تموم شد دیگه 5 تا دونه بیشتر نمونده (با نیمه نهایی و فینال و مخلفات و همه چی)چرا بین نظر سنجیا هی وقفه میندازین؟
حداقل توی نیمه نهایی اینکارو میکردینچونکه تموم شد دیگه 5 تا دونه بیشتر نمونده (با نیمه نهایی و فینال و مخلفات و همه چی)
چونکه تموم شد دیگه 5 تا دونه بیشتر نمونده (با نیمه نهایی و فینال و مخلفات و همه چی)
من یه پیشنهاد دارم برای نیمه نهایی و فینال ... به جای استراحت تعداد شب های رای گیری رو بیشتر کنید ، 1 شب یا 2 شب اضافه بشه .
صرفا این دور Best of PS تموم میشه دیگه. خب تموم شه هم یعالمه نظر سنجی دیگه میتونیم بزاریم. ایده هم بنظرم کم نیستچونکه تموم شد دیگه 5 تا دونه بیشتر نمونده (با نیمه نهایی و فینال و مخلفات و همه چی)
چون احسان خدمته و بعضی وقتا شبا توی پادگانه و خونه نیست و بنده خدا یه سری کار دیگه هم داره که باید تحویل بده و کارهای این تاپیک هم آماده نیستناین تاپیک، تاپیک نظرسنجی مگه نیست مگه کاربرها نباید شرکت کنن درش چجوریه جمهوری ا... می وار یه تصمیم میگیرین بعد باگردن کلفتی اجراش میکنین نظرهم از بقیه نمیپرسید؟ کدوم کاربرگفته وقفه بینش باشه؟ مگه نمونه خون میخواین بگیرین که بینش وقفه میذارید؟
بدون همون کارهای گرافیکی هم میشه برگزار کرد بعدش که برگشت کارهای گرافیکی شو درست کنید یا از یه نفر دیگه کمک بگیریدچون احسان خدمته و بعضی وقتا شبا توی پادگانه و خونه نیست و بنده خدا یه سری کار دیگه هم داره که باید تحویل بده و کارهای این تاپیک هم آماده نیستن
هعی هعی ، بدبخت من می بینی ، میبینی خیانتو تا توی گوشت و پوست خو خون این تاپیک تزریق شدهچون احسان خدمته و بعضی وقتا شبا توی پادگانه و خونه نیست و بنده خدا یه سری کار دیگه هم داره که باید تحویل بده و کارهای این تاپیک هم آماده نیستن
باید 48ساعت بدون استراحت پست برجک بدی بعدم 10 روز بدون گوشی و هیچی بری بازداشتگاههعی هعی ، بدبخت من می بینی ، میبینی خیانتو تا توی گوشت و پوست خو خون این تاپیک تزریق شده
الان میگن احسان سیخی چند باو ، بندازش بیرون نظرسنجی بعدی رو بده بیاد