ای کیلزون که U4 کشتی همه عمر. دیدی که چگونه کریتوس انتقام گرفت؟
شوخی میکنم به خاطر حذف شدن Gran Turismo بدست Killzone 2 واسه رای ندادن بهش دنبال دلیل میگشتم وگرنه مشخصه بازی های داستان محور و اکشن حداقل تو این فروم طرفدارای بیشتری دارنتو دیگه چرا گول همچین حرف هایی رو میخوری امید!
مصطفی از اول پیش خودش فکر کرده بود جی تی قراره اول شه و بازی هایی مثل بلادبورن دور اول حذف شن ، چون فن بیس ندارن
حالا ناراحته از حذف زود هنگام جی تی و یه چی میگه
دچار توهم توطئه شده!
جی تی سوا از کیفیت عالیش تو ایران فن بیس انچنانی نداره پس طبیعیه که زودتر از اونچه فکر میکنید حذف شه
این. به این مرد یه جایزه بدین. این مرد تنها کسیه که منو درک میکنه.اوه اوه چه میکنه کریتوس . اقا فقط Silent Hill و bloodborne باهم رو در رو نشن که من رسما هنگ میکنم نکنین این کارو
ما هانترها قبل از رسیدن به فینال از خواب بیدار میشیم و طلوع زیبای یارنام رو با هم میبینیم. شماها تا ابد توی Hunter's Nightmare گرفتار میشین و از نحسی خودتون و دنیایی که خودتون برای خودتون ساختین، بیزار میشین
طلوع یارنام آخرین طلوعیه که می بینید تا آفتاب کامل بزنه و بیاد بالا ، لُرد کریتوس همه رو قتل عام کرده و در حالی کل شهر داره توی آتش میسوزه میره به سمت بازمانده های لزبین زامبی کشیما هانترها قبل از رسیدن به فینال از خواب بیدار میشیم و طلوع زیبای یارنام رو با هم میبینیم. شماها تا ابد توی Hunter's Nightmare گرفتار میشین و از نحسی خودتون و دنیایی که خودتون برای خودتون ساختین، بیزار میشین
خودتون به یه بهانه ای کناره گیری کنید تا آبروریزی پیش نیاد.کریتوس هم آماده باشه یا قراره هانترها بریزن سرش یا کله هرمی بره دنبالش (که دومی رو هیچ کار نمیشه کرد چون اصولا زور تو سایلنت هیل معنی نداره)
لول بعله فهمیدم ناراحت نشم و به نقل قول پیاپی هم اعتراض نکنم وگرنه تنبیه سخت تر میشه،در توصیف این نظر سنجی بگم که:
بالدور > کل شماره های کیلزون
دیگه چیزی بگم؟ بگم؟ اصن همون انیمیشن دست کریتوس موقع پرتاب کردن درخت > *
===
راجع به بحث های صفحه قبل هم دوشواری نداریم آقا! اگر اکثریت احساس میکنین بهتره کله به کله هم نظر سنجیا رو بذاریم، همینکارو میکنیم
@ULTIMATE TEAM
مصطفی خجالت بکش از خودت امیر علی و نیما چیزی نگفتن که بخوای ناراحت بشی. بعدشم این تاپیک صرفا یه دور همی فانه و جدی نیست. اگر بخواییم جدی بگیریم، به قول @m.a.t میشیم مثل تاپیک سرطان Vs. ایدز
لول، خود اون آقا که آواتار کیلزون میذاره با دوستش اعتراف کردن که گروه تلگرام ساختن برای کیلزون توی نیم ساعت تا یک ساعت اول نتیجه 45 به 13 بود بنده خیلی تلاش کردم برگردونم ولی تلاششون خیلی خوب بود منم دیدم قرار بخوره به کچل شل و پَل بشه بذار همون کیلزون بیاد بالا شل و پَل بشه بره، البته من میدونستم GT طرفدار نداره زیاد تاپیک gts رو هم ببینی میبینی خیلی خلوت تر از بقیه انحصاریهای ps هست، متاسفانه هر گروه هم به یه بازی کمر شکن هم گروه بود، وقتی هم یکیش اومد بالا روند طوری بود که اگه بالا هم میومد در هر صورت میخورد به کریتوس شل و پَل میشد، اون Bb هم بخوره به کریتوس نتیجه اش جالبه، متالگیر 4 یکی از بهترین بازیهای ps3 بود حذف شد دیگه GT ای که حرفه ای هست بماندتو دیگه چرا گول همچین حرف هایی رو میخوری امید!
مصطفی از اول پیش خودش فکر کرده بود جی تی قراره اول شه و بازی هایی مثل بلادبورن دور اول حذف شن ، چون فن بیس ندارن
حالا ناراحته از حذف زود هنگام جی تی و یه چی میگه
دچار توهم توطئه شده!
جی تی سوا از کیفیت عالیش تو ایران فن بیس انچنانی نداره پس طبیعیه که زودتر از اونچه فکر میکنید حذف شه