X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
حرف مصی منو یاد یه مطلبی انداخت:D
آقا من سر همین بلادبورن عضو بازی سنتر شدم:D
یعنی 2015 که عضو شدم یه جا تو بازی گیر کرده بودم و اومدم تو گوگل سرچ زدم و bc رو پیدا کردم و عضو شدم
:D
از بعد از اتمام‌ بازی هم یه آرزوی عجیبی داشتم(حدس میزنم شما هم سر یه سری از این بازی ها این ارزو رو کرده باشین ، شایدم نه:D)
آرزو میکردم کاش حافظه ام به کل از تجربه bb پاک شه و بعد مجدد بازی رو استارت بزنم!
و این پروسه هی تکرار شه:D
البته درسته از اون بازی هاس که ارزش تکرار فوق العاده بالایی داره ولی هیچ چی جای تجربه ی اولو نمیگیره:D
هیچوقت یادم نمیره که خونه دستم بود و بدون اینکه کسی بخواد مزاحمم بشه تا 4/5 صبح بکوب بازی میکردم!

155666

یعنی 2015 که عضو شدم یه جا تو بازی گیر کرده بودم و اومدم تو گوگل سرچ زدم و bc رو پیدا کردم و عضو شدم
از بعد از اتمام‌ بازی هم یه آرزوی عجیبی داشتم(حدس میزنم شما هم سر یه سری از این بازی ها این ارزو رو کرده باشین ، شایدم نه:D)
آرزو میکردم کاش حافظه ام به کل از تجربه bb پاک شه و بعد مجدد بازی رو استارت بزنم!
البته درسته از اون بازی هاس که ارزش تکرار فوق العاده بالایی داره ولی هیچ چی جای تجربه ی اولو نمیگیره:D
هیچوقت یادم نمیره که خونه دستم بود و بدون اینکه کسی بخواد مزاحمم بشه تا 4/5 صبح بکوب بازی میکردم!

علی خداروشکر زخم بستر نگرفتی آخه یه بنده خدایی از بس هوریزون زد زخم بستر گرفت :D
باز حالا Bb و رد دد 2 کسی خیلی بازی کنه زخم بستر بگیره دلیلش موجه هست هوریزون رو کجای دلم بذارم :D
علی طرف رد دد 2 بازی نکنه بهتره، چون احتمالا بمیره :))

• Smile
Reactions: voldmort

سر BB تلفاتی هم دادی؟
BB اولین بازیم از میازاکی بود و به این فرم گیمپلی عادت نداشتم و آخرش سر ایشون Orphan-of-Kos-800x450.jpg دسته رو کوبوندم تو دیوار!!!

• Like
Reactions: voldmort
سر BB تلفاتی هم دادی؟
BB اولین بازیم از میازاکی بود و به این فرم گیمپلی عادت نداشتم و آخرش سر ایشون View attachment 155678 دسته رو کوبوندم تو دیوار!!!
مالی خداروشکر نه ولی جانی اعصاب داغون اولینش بود:))
حالا شما بپرس شام چی خوردی یادم نیست ولی از خاطرات پنج سال پیشbb بپرسی، لامصبو ثانیه به ثانیه اشو یادمه:))
اخ اخ سر پشت بام کتابخونه رو بگو مرگو به چشام دیدم تا باسو دیفیت کردم!

پ.ن:طراحی باس رو ببینید!
لامصب چی تو اون مغزته بشر!^:)^

155681

سر BB تلفاتی هم دادی؟
BB اولین بازیم از میازاکی بود و به این فرم گیمپلی عادت نداشتم و آخرش سر ایشون View attachment 155678 دسته رو کوبوندم تو دیوار!!!
فکر کنم التیمیت تیم بزنی کنسول و گوشی و tv رو هم میزنی توی دیوار دسته که سهله
باز @voldmort میفهمه چی میگم :D

سایلنت هیل تا همین جاشم با نسیه و ریش گرو گذاشتن بالا اومده بود ;))
آره خصوصا وقتی به نسیه هایی مثل آنچارتد 4، هورایزن، گاو 3 و گاو 1 و ICO میندازیم، میبینیم که واقعا با بدبختی رسیده تاپ 8:D حالا دیگه حرفی از 80تا عنوانی که توی مسابقه بودن نمیزنیم:D

آره خصوصا وقتی به نسیه هایی مثل آنچارتد 4، هورایزن، گاو 3 و گاو 1 و ICO میندازیم، میبینیم که واقعا با بدبختی رسیده تاپ 8:D حالا دیگه حرفی از 80تا عنوانی که توی مسابقه بودن نمیزنیم:D
آخه مگه اینا به سایلنت خورده بودن:D .. یه ایکو بود که ضعیف کش شد ... :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or