Irisviel Ackerman
کاربر سایت
درسته گهگاهی خیانت میکنه ولی بچه خوبیه در کل ، پس بخاطر @Jill_Valentine به سایلنت هیل رای دادم
هیچوقت یادم نمیره که خونه دستم بود و بدون اینکه کسی بخواد مزاحمم بشه تا 4/5 صبح بکوب بازی میکردم!
علی خداروشکر زخم بستر نگرفتی آخه یه بنده خدایی از بس هوریزون زد زخم بستر گرفتحرف مصی منو یاد یه مطلبی انداخت
آقا من سر همین بلادبورن عضو بازی سنتر شدم
یعنی 2015 که عضو شدم یه جا تو بازی گیر کرده بودم و اومدم تو گوگل سرچ زدم و bc رو پیدا کردم و عضو شدم
از بعد از اتمام بازی هم یه آرزوی عجیبی داشتم(حدس میزنم شما هم سر یه سری از این بازی ها این ارزو رو کرده باشین ، شایدم نه)
آرزو میکردم کاش حافظه ام به کل از تجربه bb پاک شه و بعد مجدد بازی رو استارت بزنم!
و این پروسه هی تکرار شه
البته درسته از اون بازی هاس که ارزش تکرار فوق العاده بالایی داره ولی هیچ چی جای تجربه ی اولو نمیگیره
هیچوقت یادم نمیره که خونه دستم بود و بدون اینکه کسی بخواد مزاحمم بشه تا 4/5 صبح بکوب بازی میکردم!
سر BB تلفاتی هم دادی؟حرف مصی منو یاد یه مطلبی انداخت
آقا من سر همین بلادبورن عضو بازی سنتر شدم
یعنی 2015 که عضو شدم یه جا تو بازی گیر کرده بودم و اومدم تو گوگل سرچ زدم و bc رو پیدا کردم و عضو شدم
از بعد از اتمام بازی هم یه آرزوی عجیبی داشتم(حدس میزنم شما هم سر یه سری از این بازی ها این ارزو رو کرده باشین ، شایدم نه)
آرزو میکردم کاش حافظه ام به کل از تجربه bb پاک شه و بعد مجدد بازی رو استارت بزنم!
و این پروسه هی تکرار شه
البته درسته از اون بازی هاس که ارزش تکرار فوق العاده بالایی داره ولی هیچ چی جای تجربه ی اولو نمیگیره
این علی بدجور خوره Bb هست یه چیزی میگم یه چی میشنوی فکر نکنم کسی توی ایران اینقدر Bb زده باشهبلادبورن بازی میکردی؟![]()
مالی خداروشکر نه ولی جانی اعصاب داغون اولینش بودسر BB تلفاتی هم دادی؟
BB اولین بازیم از میازاکی بود و به این فرم گیمپلی عادت نداشتم و آخرش سر ایشون View attachment 155678 دسته رو کوبوندم تو دیوار!!!
فکر کنم التیمیت تیم بزنی کنسول و گوشی و tv رو هم میزنی توی دیوار دسته که سهلهسر BB تلفاتی هم دادی؟
BB اولین بازیم از میازاکی بود و به این فرم گیمپلی عادت نداشتم و آخرش سر ایشون View attachment 155678 دسته رو کوبوندم تو دیوار!!!
آره خصوصا وقتی به نسیه هایی مثل آنچارتد 4، هورایزن، گاو 3 و گاو 1 و ICO میندازیم، میبینیم که واقعا با بدبختی رسیده تاپ 8سایلنت هیل تا همین جاشم با نسیه و ریش گرو گذاشتن بالا اومده بود![]()
آخه مگه اینا به سایلنت خورده بودنآره خصوصا وقتی به نسیه هایی مثل آنچارتد 4، هورایزن، گاو 3 و گاو 1 و ICO میندازیم، میبینیم که واقعا با بدبختی رسیده تاپ 8حالا دیگه حرفی از 80تا عنوانی که توی مسابقه بودن نمیزنیم
![]()