فاک
پ.ن : من به احترام این ۲ بزرگوار تو نظرسنجی شرکت نمیکنم . چون واقعا نمیتونم بین این ۲ تا یکی رو انتخاب کنم
@Safety & Peace
Shame On You
آواتارت این نبود باورت میداشتیم شیم آن خودت منافق
فاک
پ.ن : من به احترام این ۲ بزرگوار تو نظرسنجی شرکت نمیکنم . چون واقعا نمیتونم بین این ۲ تا یکی رو انتخاب کنم
@Safety & Peace
Shame On You
فاک
@Safety & Peace
Shame On You
چرا ننگ بر من؟ من اصلا رای ندادم و نمیدم بین بچه هام فرق نمیذارمفاک
@Safety & Peace
Shame On You
اونا کلا با سیاست دارن جلو میرناونایی که توی اولین دو راهی و "شرایط حساس کنونی" تصمیم گرفتن کلا رای ندن چی...اونا رو چه باید کرد؟
View attachment 155782
همین که تو یک سری اعتقادات با هم اینجا مشترکیم باز خودش پیشرفتی محسوب میشهنظر به این که هر نوع لولو، زامبی، هیولا، کله میخی، ماتحت سیخی، دست دراز، بیصورت، بدسیرت و ... توی یه بازی یعنی لیست سیاه
در نتیجه هیچ کدوم از این دو به جاییم نیستن
اما برای این که خنجری به قلب سیاه @Safety & Peace و @Kainé و @Akiba زده باشم، به سایلنت هیل رای دادم.
پیشنهادم به شمانظر به این که هر نوع لولو، زامبی، هیولا، کله میخی، ماتحت سیخی، دست دراز، بیصورت، بدسیرت و ... توی یه بازی یعنی لیست سیاه
اما برای این که خنجری به قلب سیاه @Safety & Peace و @Kainé و @Akiba زده باشم، به سایلنت هیل رای دادم.
این دوستمونو چجوری توی این انجمن راه دادنپیشنهادم به شما
البته ما در مورد مو-چان هم استثناً توافق نظر داشتیمهمین که تو یک سری اعتقادات با هم اینجا مشترکیم باز خودش پیشرفتی محسوب میشه
حقیقت اینه که من اینجا بودم و انجمن رو دورم ساختناین دوستمونو چجوری توی این انجمن راه دادن
نظر به این که هر نوع لولو، زامبی، هیولا، کله میخی، ماتحت سیخی، دست دراز، بیصورت، بدسیرت و ... توی یه بازی یعنی لیست سیاه
برو خجالت بکش مردک خائن به اصل و نسب اگر بخواییم ریشه یابی کنیم تمام این طراحی های مریض بلادبورن وام دار ذهن مریض ماساهیرو ایتوی تیم سایلنت هستنیکم با احساساتتون بازی کنم
الخصوص اون خائن وطن فروش
@Safety & Peace
دیگه حق نداری اسم یارنامو بیاری