X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
155734

اگه Silent Hill 2 بود به مشکلی اساسی تبدیل میشد. باز 'یک' رو میتونم یه کاریش کنم و با وجدان اسوده تر به Bloodborne رای بدم.. والا یک هم خیلی دوست دارم و از خفن ترین تجربه های کل زندگیم بوده.. ولی خب وقتی بلادبورن بهترین بازی تمام عمرم هست پس میشه در مقابل یک بازی PS1 رو ندید بگیرم و بهش رای بدم.. با این حال اینا از ارزش شاهکاری مثل Silent Hill کم نمیکنه.

اینم برای عزیزانی که فکر میکنند یک هانتر جلو یک کچل بادی بیلدینگ کار حرفی برای گفتن نداره..

کلا هم این روزها رو از U2 VS GOW III دیده بودم :/ حالا این چند تا بعدی رو چیکار باید کرد ؟ :/ اینجاست که باید گفت SHIT..

View attachment Wire Shit (1).mp4

فاک :|

پ.ن : من به احترام این ۲ بزرگوار تو نظرسنجی شرکت نمیکنم . چون واقعا نمیتونم بین این ۲ تا یکی رو انتخاب کنم

@Safety & Peace

Shame On You :D
چرا ننگ بر من؟:D من اصلا رای ندادم و نمیدم:D بین بچه هام فرق نمیذارم>:D<

نظر به این که هر نوع لولو، زامبی، هیولا، کله میخی، ماتحت سیخی، دست دراز، بی‌صورت، بدسیرت و ... توی یه بازی یعنی لیست سیاه
در نتیجه هیچ کدوم از این دو به جاییم نیستن:>

اما برای این که خنجری به قلب سیاه @Safety & Peace و @Kainé و @Akiba زده باشم، به سایلنت هیل رای دادم.

نظر به این که هر نوع لولو، زامبی، هیولا، کله میخی، ماتحت سیخی، دست دراز، بی‌صورت، بدسیرت و ... توی یه بازی یعنی لیست سیاه

اما برای این که خنجری به قلب سیاه @Safety & Peace و @Kainé و @Akiba زده باشم، به سایلنت هیل رای دادم.
همین که تو یک سری اعتقادات با هم اینجا مشترکیم باز خودش پیشرفتی محسوب میشه:دی >:)

پیشنهادم به شما:Arrowd:
SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom
index.jpg
:D

همین که تو یک سری اعتقادات با هم اینجا مشترکیم باز خودش پیشرفتی محسوب میشه:D>:)
البته ما در مورد مو-چان هم استثناً توافق نظر داشتیم:>

این دوستمونو چجوری توی این انجمن راه دادن :))
حقیقت اینه که من اینجا بودم و انجمن رو دورم ساختن:>

155877

یکم‌ با احساساتتون بازی کنم:>
الخصوص اون خائن وطن فروش
@Safety & Peace
دیگه حق نداری اسم‌ یارنامو بیاری/:)

برو خجالت بکش مردک خائن به اصل و نسب/:) اگر بخواییم ریشه یابی کنیم تمام این طراحی های مریض بلادبورن وام دار ذهن مریض ماساهیرو ایتوی تیم سایلنت هستن:D

در هر صورت به نیمه پر لیوان که نگاه کنیم، این نظر سنجی بازی دو سر برد برای من حساب میشه و هر کدوم بره بالا خوشحال میشم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or