X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
برو خجالت بکش مردک خائن به اصل و نسب/:) اگر بخواییم ریشه یابی کنیم تمام این طراحی های مریض بلادبورن وام دار ذهن مریض ماساهیرو ایتوی تیم سایلنت هستن:D

در هر صورت به نیمه پر لیوان که نگاه کنیم، این نظر سنجی بازی دو سر برد برای من حساب میشه و هر کدوم بره بالا خوشحال میشم:D
این چیزا حالیم نیست و خودتو با این حرفا گول نزن!
تا قبل اینم خودمو پاره کردم که سایلنت بیاد بالا ولی اینجا قضیه ناموسیه:دی
سریع رای تو بنداز ببینم از گمراهانی یا میشه همچنان روت حساب کرد/:)

این چیزا حالیم نیست و خودتو با این حرفا گول نزن!
تا قبل اینم خودمو پاره کردم که سایلنت بیاد بالا ولی اینجا قضیه ناموسیه:D
سریع رای تو بنداز ببینم از گمراهانی یا میشه همچنان روت حساب کرد/:)
سر BB و کچل بخواد از این ننه قمر بازی‌ها در بیاره و رای به Bb نده خودم با شات گان میرم در خونشون :D

برو خجالت بکش مردک خائن به اصل و نسب/:) اگر بخواییم ریشه یابی کنیم تمام این طراحی های مریض بلادبورن وام دار ذهن مریض ماساهیرو ایتوی تیم سایلنت هستن:D

در هر صورت به نیمه پر لیوان که نگاه کنیم، این نظر سنجی بازی دو سر برد برای من حساب میشه و هر کدوم بره بالا خوشحال میشم:D
نیمه خالی لیوان رو نگاه کن! این نظرسنجی یه بازی دو سر باخته برات! آخرش یکی از بازی های محبوبت حذف میشه>:)

البته ما در مورد مو-چان هم استثناً توافق نظر داشتیم:>

حقیقت اینه که من اینجا بودم و انجمن رو دورم ساختن:>
دیدم چند وقت پیش گویا یکی از بندگان پاک خدا پیدا شده و داره ادامه اخوی ها رو زیرنویس میکنه! کاش ملت میرفتن سراغ این و میدیدن چه کار خفنیه:( :x

• Like
Reactions: m.a.t
دوستان ضمن ابراز تنفر به کسایی که اینقدر ظالم بودن که در نهایت خونسردی، رای دادن، امشب به خاطر کنفرانس مایکروسافت و در عین حال تموم شدن این دور، نظر سنجی نداریم.
لول کرد سایلنت هیلو :D ولی تلاش خوبی بود در مقابل یکی از بهترین بازی های نسل.

آخرین ویرایش:
دوستان ضمن ابراز تنفر به کسایی که اینقدر ظالم بودن که در نهایت خونسردی، رای دادن، امشب به خاطر کنفرانس مایکروسافت و در عین حال تموم شدن این دور، نظر سنجی نداریم.
آره مخصوصا با این لیک هایی کردی درست از آب در نیاد برنامه ها داریم باهات :D

نظرسنجی این تاپیک از کنفرانس مایکروسافت هیجان انگیز تره :D

Untitled.jpg
امروز نشستم دور این خیانتکارهارو خط کشیدم که به موقع برم سراغشون!:D>:):|

@Z-fan و @ULTIMATE TEAM شما دو تا دیگه چرا؟!:D:|

کی شما دو تا رو گول زده؟!:D

@voldmort یا @Kainé ؟:D

و تو علی @The End Of Ps ، انتظار خیانت از طرف @only sony داشتم :D اما از تو دیگه نه! :|:D
2.jpg

تک تک شما دوستان در بهشت جایگاه ویژه ای خواهید داشت:x:D

آخرین ویرایش:
امروز نشستم دور این خیانتکارهارو خط کشیدم که به موقع برم سراغشون!:D>:):|

@Z-fan و @voldmort شما دو تا دیگه چرا؟!:D:|

کی شما دو تا رو گول زده؟!:D

@voldmort یا @Kainé ؟:D

و تو علی @The End Of Ps ، انتظار خیانت از طرف @only sony داشتم :D اما از تو دیگه نه! :|:D
View attachment 155978

تک تک شما دوستان در بهشت جایگاه ویژه ای خواهید داشت:x:D

من میخواستم به سایلنت هیل رای بدم بعد دیدم رای نمیاره از طرفی علی @voldmort چند تا شلوار در آورده بود:D گفتم یهو ناراحت میشه، آخه سر GT هم رای داده بود به GT، پیش خودم گفتم این علی خوراک فینال بره شلوار در بیاره و Bb رو اول کنه :D

من میخواستم به سایلنت هیل رای بدم بعد دیدم رای نمیاره از طرفی علی @voldmort چند تا شلوار در آورده بود:D گفتم یهو ناراحت میشه، آخه سر GT هم رای داده بود به GT، پیش خودم گفتم این علی خوراک فینال بره شلوار در بیاره و Bb رو اول کنه

اشکالی نداره مصطفی، فوقش از قدرت استفاده می کردم و علی @voldmort رو بن می کردم:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or