بعد چنین افرادی برای کچل خان امر و نهی میکنند که چرا اعصاب نداره
خودشون بدترن
باشد که با رای دادن به GOW ، مثل کریتوس کبیر راه رستگاری رو پیدا کنند
از همین الان بدو... من دارم کمدم رو میگردم مستر سورد ام رو درآرم بیام سراغت
بعد چنین افرادی برای کچل خان امر و نهی میکنند که چرا اعصاب نداره
خودشون بدترن
باشد که با رای دادن به GOW ، مثل کریتوس کبیر راه رستگاری رو پیدا کنند
احساس میکنم اشتباه کردماینجا رو تعطیل کردید برای اون Event اکس باکس؟ لعنت به شما
جوری خون ریزی راه میندازیم که Blood Lust بشه 1000 و هممون تبدیل به Beast بشیم وسط تاپیک. جوری که از این به بعد بگن Vicar Voldemort و Blood .Starved Peace یا مثلا Volde, The Vacuous Mort. شایدم Safety, The Host of X Vs. Yتحویل بگیر!
@Safety & Peace
یک لحظه غفلت کردی و از راه خارج شدی همه برای حذف bb هجوم اوردن سمتم
تازه از سرکرده اشون امیرعلی خبری نیست!
این بود آرمان های ما؟
فردا روت میشه تو کوچه پس کوچه های یارنام قدم بزنی و بگی من اولد هانترم؟
علی همین هایی الان به Bb رای دادن پشتمون رو خالی میکنن
میبینم که برای حذف کریتوس ردای هانترها رو به تن کردیعلی همین هایی الان به Bb رای دادن پشتمون رو خالی میکنن
آره میدونم، بخاطر همین تنها قدم نمیگذارممیبینم که برای حذف کریتوس آرمور هانترها رو به تن کردی
مراقب باش این راه پرخطره و پر از بیست ها و موجودات باستانیه و عین جی تی نمیتونی راحت بینشون لایی بکشی و هر آن ممکنه سلاخیت کنن
بدو؟از همین الان بدو... من دارم کمدم رو میگردم مستر سورد ام رو درآرم بیام سراغت
کی؟ من؟از یه طرف خوشحالم امیر بالاخره به راه راست هدایت شد و فهمید اون ور چیزی خیرات نمیکنن ، از یه طرف می ترسم ! چون هر جبهه ای امیر توش بوده به بدترین شکل حذف شده
دقیقاً واسه همین ازت می ترسم کلاً توی نیمه نهایی و فینال فکر کن این تاپیک وجود ندارهکی؟ من؟
U2 که فقط جلو MGS4 طرفش نبودم، بلادبورن و سایلنتم که کلا بیخود بودن
تو دور حذفی حداقل از این 4تا، طرف 3تاشون بودم
الان نگریستم... اونطرفیا خورده بودن به GOW ، یادم رفته بود
بله اوضاعتون خطرناک شد
ولی مهم اینه من همیشه تو راه راست بودم
از فن های اون سمت بترسدقیقاً واسه همین ازت می ترسم کلاً توی نیمه نهایی و فینال فکر کن این تاپیک وجود نداره
باو من از کجا میدونستم اینجوری میخوان نمایش بدن؟ خود عناوین مشکلی نداشتن منتها نحوه نمایششون یه افتضاح دو سر ناپیدا بود.دقت کردید هر وقت این علی @Safety & Peace تاپیک رو بخاطر کنفرانسی تعطیل کرد، کشکی بود
این چه لیک ها و هایپ بود مَرد؟
حالا که هانترها ردا میپوشن، ما هم برای اینکه ست کنیم لُنگ پوشان میایم به میدان نبردمیبینم که برای حذف کریتوس ردای هانترها رو به تن کردی
مراقب باش این راه پرخطره و پر از بیست ها و موجودات باستانیه و عین جی تی نمیتونی راحت بینشون لایی بکشی و هر آن ممکنه سلاخیت کنن