X vs Y - Never Walk Alone (FINAL)

X vs Y - Never Walk Alone Final

• مجموع رای دهنده‌ها
    44
  • نظرسنجی بسته شده است .
به عنوان یه برادر کوچیک عاجزانه خواهش می کنم نظر سنجی رو عوض کنین:((
بخدا اغراق نیست اگه بگم سختترین دو راهی انتخابی هست که داشتم:D
خیلی سخته ولی نمیخوام با فکر کردن زیاد و تعلل خود آزاری کنم
این دوبازی کاملا در یک سطح هستن و ذره ای فرق ندارن برام ولی به آنچارتد رای میدم

انتخاب از بین این ۲ بازی برای هر ناتی داگ فنی سخته ولی هیچوقت یادم نمیره وقتی آنچارتد ۲ رو شروع کردم چه حس و حال عجیبی داشتم.به نظر من آنچارتد ۲ دنیای گیم و حتی دنیای پلی استیشن رو وارد فاز جدیدی کرد.
با اجازتون رای من برای آنچارتد ۲ 8->

به خاطر قضیه توی اسپویل:
بچه ها شرمنده من الان RDR2 چپتر 6 رو تموم کردم و حالم خرابه:D
شماها خودتون هر کار میخوایین بکنین. جدی من الان فکرم اینجا نیست اصلا:D
یکی از دردناک ترین غم انگیز ترین داستان های تاریخ صنعت گیم
و دلیل اصلیش اینه که ذره ذره آب شدن این مرد رو با تمام وجود حس کردیم و بازیش کردیم:(
علی حالا خیلی ها بازی رو سریع تموم کردن انچنان تاثیرگذار نبود واسشون!
چندصد ساعت فقط خارج از داستان اصلی و فرعی داشتم تو شمال مپ واسه خودم تنهایی به گشت و گذار میءذروندم اوقاتمو و شب هاش تو کلبه های خراب و لب چشمه ها و برکه ها و .. کمپ میزدم و تو روز شکار میکردم و ..
کلا فکر کن دی وان بازی رو خریدم و 2 ماه کامل طول کشید که داستانو تموم کنم!!:D

نمیتونم‌ رای بدم ... انصافا سخته
هر دو بازی سالی که اومدن وحشتناک تاثیرگذار و شاهکار بودن . U2 یجورایی فرشته نجات PS3 بود و TLOU پایان با شکوه همون کنسول
چیکار کنم‌ :D یکی آمار بده
فعلا اینجوریه :D

156663

نمیتونم‌ رای بدم ... انصافا سخته
هر دو بازی سالی که اومدن وحشتناک تاثیرگذار و شاهکار بودن . U2 یجورایی فرشته نجات PS3 بود و TLOU پایان با شکوه همون کنسول
چیکار کنم‌ :D یکی آمار بده
بنظرم تلو به اندازه کافی رای میاره و وپیشنهادم بهت آنچارتده:D
آنجارتد دو شروع دوران طلایی ناتی داگه
اگه آنچارتد دو اونطور موفق نمیشد شاید تلویی هم در کار نبود
ناتی داگ بلندپروازی و جسارتش رو مدیون آنچارتد دو هست

بنظرم تلو به اندازه کافی رای میاره و وپیشنهادم بهت آنچارتده:D
آنجارتد دو شروع دوران طلایی ناتی داگه
اگه آنچارتد دو اونطور موفق نمیشد شاید تلویی هم در کار نبود
ناتی داگ بلندپروازی و جسارتش رو مدیون آنچارتد دو هست
حاجی تلو کجا داره رای میاره ؟ الان اختلاف کم شده و انچارتد ۲ داره کامبک میزنه :D
بچه های که دو دل هستید به تلو رای بدید :D

• Like
Reactions: last of amir
جالبه خالق های بازی یکی هستن ، یعنی نیل ‌و بروس تاثیر گذار ترین افراد تو ساخت این دو بازی بودن ، به نظرتون اگه از خودشون این سوال رو میکردید چه انتخابی میکردن ؟
به هر حال UN2 از انقلابی ترین بازی ها بود و قشنگ این سبک اکشن ادونچر رو متحول کرد و واقعا خیلی IP ارزشمندی هستش . اما ، کاری که اینا با TLOU کردن یه چیز غیر قابل تکرار و بی نظیری بود ، چطور میشه گیمی بسازی که انقدر تو اعماق فن ها نفوذ بکنه و به اوج محبوبیت برسه و حتی نسخه دومش هم پرحاشیه ترین بازی بود که میشد دید و در کل TLOU تو یه لول دیگه ای بود که هیچکس در هیچ زمانی نمیتونه اونو تکرار کنه .
گیم پلی ریالستیک و فوق خفن بازی تو نسل هفتم و اون داستان گویی که اشک آور بود بسیاری از سکانس هاش .
انتخاب خیلی سخته ، چون UN 2 از بزرگترین های این صنعت هستش و رأی ندادن بهش واقعا ظلمه‌ :D اما چه کنم که قلبم میگه به بهترین بازی تاریخ رأی بده :x

فقط به موزیک گوستاوو فکر کنید بعد از اون سکانس های بغض آور ، قشنگ بنزین روی آتیش بود :x

حاجی تلو کجا داره رای میاره ؟ الان اختلاف کم شده و انچارتد ۲ داره کامبک میزنه :D
بچه های که دو دل هستید به تلو رای بدید :D
به احتمال 99 درصد تلو برندس ولی خب این اختلاف نزدیک به همدخیلی ارزشمنده و بهتر نشون میده که هر دو بازی چقدر خوب و با کیفیت و نزدیک به همن
به هر حال رقیبش آنچارتده و این اختلاف نزدیک طبیعیه. :D

• Like
Reactions: only sony

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or